VVV-Venlo Vrouwen – FC Zwolle vanavond bij VOS

eredivisie_vrouwen_22

Door de zware regenval is besloten dat de wedstrijd VVV-Venlo – FC Zwolle bij VOS wordt gespeeld. Daar is ook een tribune aanwezig om de bezoekers te behoeden voor een eventuele regenbui. Het is de tweede thuiswedstrijd van het seizoen voor de vrouwen. Zij kunnen de steun van de supporters goed gebruiken.

Spandoekenwedstrijd
Denk eraan. Er loopt een spandoekenwedstrijd waarmee een Meet & Greet met de vrouwen en/of staf te winnen is. Ben je een grote fan van de VVV-Venlo Vrouwen en wil je ze graag ontmoeten? Wij gaan op zoek naar het mooiste, meest originele spandoek in het stadion tijdens de wedstrijd op 7 oktober. Doe mee, maak een mooi spandoek en wie weet wordt jouw spandoek als winnaar uitgeroepen en win je een Meet & Greet met de selectie van trainer Rick de Rooij.

 

Kortom, genoeg reden om vrijdagavond 7 oktober het weekend te beginnen in en rondom Seacon Stadion – De Koel – en de velden van VOS. Graag nodigen wij jullie uit VVV-Venlo te komen aanmoedigen om samen te proberen de eerste thuisoverwinning van dit seizoen over de streep te trekken. Aanvang wedstrijd is 19.30 uur.

Iedereen is van harte welkom vanaf een uur voor aanvang van de wedstrijd in de BusinessLounge van Seacon Stadion – De Koel – . Toegang is gratis.

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply