Update: VVV-Venlo Vrouwen spelen gelijk tegen FC Utrecht.

IMG_0268 De vrouwen van VVV-Venlo hebben donderdag, 21 april, op het hoofdveld van Seacon Stadion – De Koel – gelijk gespeeld tegen de vrouwen van FC Utrecht. De eerste helft had de ploeg van trainer Rick de Rooij meer balbezit en ook de beste kansen. Vooral uit corners, meestal genomen door Bibi Cox, was VVV-Venlo gevaarlijk.

De tweede helft had FC Utrecht meer veldoverwicht. VVV-Venlo kwam in de 65e minuut goed weg toen een bal via doelman Sandra Swinkels op de paal belandde. Maar ook kregen zij zelf enkele goede kansen. In de 85e minuut werd Lieke Martens gevloerd in het strafschopgebied en de scheidsrechter wees resoluut naar de penaltybal op de stip. Lieke nam de strafschop zelf en schoot hem onberispelijk binnen: 1-0.

Veel fans

De enthousiaste fans, er was een delegatie – met de nationale vlag – helemaal uit België gekomen voor Lenie Onzia, een hele groep jonge meiden had de reis vanuit het Zuid-Limburgse Heugem gemaakt om Vanity Lewerissa aan te moedigen en de meisjes uit Sambeek juichten Kika van Es hartstochtelijk toe.

Helaas scoorde FC Utrecht in de 92e minuut alsnog de gelijkmaker. Uit een scrimmage voor het doel wist Marissa Compier alsnog de niet geheel onverdiende gelijkmaker binnen te tikken.

Donderdag 21 april

VVV-VENLO VROUWEN – FC UTRECHT VROUWEN 1-1

83. Lieke Martens (strafschop) 1-0; 92. Marissa Compier 1-1. Toeschouwers: 400.

Opstelling VVV-Venlo Vrouwen:

Sandra Swinkels; Renée Kersten, Lenie Onzia, Maxime Scheepers en Kika van Es, Djarmelza van Putten, Bibi Cox (67. Melissa Evers), Aniek Schepens, Vanity Lewerissa, Collette van Aalst (82, Judith Rouwenhorst), Lieke Martens.

 

Bron: VVV-Venlo

Leave a Reply