VVV-Venlo wil 1 miljoen voor Pachonik

VVV-Venlo hoopt op een transfersom die richting de één miljoen euro gaat. Dat is het bedrag dat ze willen vangen voor de rechtsback. Dat meldt De Limburger. Volgens de krant zou dit geld ook nodig zijn om de huidige selectie aan te vullen.

De interesse is er voornamelijk voor Tobias Pachonik en Evert Linthorst, maar de concrete interesse is er voor de verdediger. Naast de eerdere interesse van Sampdoria en Watford, lijken er nu een clubs uit het Championship zeer concreet. Aldus Stan Valckx. “Tobias heeft een uitstekend seizoen gespeeld. Er is concrete interesse van clubs uit het Championship, het tweede niveau in Engeland.”

Linthorst heeft te weinig gespeeld en zal meer moeten spelen, wil hij weer in aanmerking komen voor een transfer. Hij heeft in Venlo ook nog een contract tot medio 2022.

De verkoop van spelers is noodzakelijk, want het spelersbudget is gekrompen door de coronacrisis. Deze is van 3,3 miljoen euro naar 2,5 miljoen euro gegaan. VVV-Venlo zal dus creatief moeten zijn met haar transfers.

7 Responses

 1. mats

  Met de verkoop van pacho kan het spelersbudget weer iets omhoog?

  Zou mooi zijn als’ie bij West Bromwich beland. In het verleden waren daar wat supportersccontacten toch?

  Als ie maar niet bij Luton gaat spelen of een vergelijkbare kitclub

 2. Zo, vanaf 1 september dus weer gedeeltelijk publiek in het stadion. Zul je zien dat vandaag iedereen massaal een seizoenkaart gaat aanschaffen, en degenen die VVV in tijd van onzekerheid al gesteund hebben door er eentje te kopen straks samen met deze mensen mogen gaan loten wie er binnen mag.

  1. Goodie

   Lijkt me echt een slim plan. Zullen zo zeker meer verlengingen gaan volgen…

   Verder is er nog helemaal niks definitief over het toestaan van supporters in stadions.

 3. Depor

  Ik neem aan dat ze hier rekening mee gaan houden en de vroegtijdige verlengers (zo’n 1500 begreep ik) voorrang geven. Ik neem aan dat VVV vanaf vandaag ook de compensatieregeling gaat verwijderen. Profiteurs zullen nu kiezen voor de compensatieregeling (geld in de vorm van consumpties) wetende dat ze toch alle wedstrijden kunnen bezoeken.

 4. chretien

  Misschien een idee om niet direct de absolute hoofdprijs te vragen, maar wel om mooi percentage bij doorverkoop te vragen? Verder, huurprijs van 5 ton (= is in UK niks, met recht van koop van 1 of 2 miljoen is misschien ook interessant. Het recht van koop verplicht de Championship club tot niets en de 5 ton lijkt me toch oké. Ook nog in overweging te nemen is dat de 5 ton mag worden afgetrokken van de koopprijs. Resultaat: allemaal winnaars. FORZA VVV!

Leave a Reply