VVV-Venlo wil contract Rutten verlengen

VVV-Venlo heeft Moreno Rutten laten weten dat ze graag met hem door willen gaan. VVV wilt de 23-jarige rechtsback een contract verlenging aanbieden. Dat zegt Rutten in gesprek met Tjerkstra media.

De rechtsback van VVV, die in 2015 transfervrij overkwam van FC Den Bosch, is op dit moment nog aan het herstellen van een blessure. Rutten zegt hier zelf over: “Het herstel verloopt voorspoedig, maar voor de winterstop zal ik niet spelen”. De speler liep op 25 november tegen Almere City een bovenbeen/liesblessure op.

Rutten verkeerde de laatste wedstrijden in een goede vorm en is sinds vorig seizoen ook flink gaan stijgen in marktwaarde. De rechtsback pakte dit seizoen ook zijn eerste doelpunt voor VVV. Hij scoorde in de blessuretijd tegen MVV, scoorde hiermee de 1-2, en zo nam VVV de drie punten mee terug naar Venlo. Rutten ontving van VVV-Venlo nog geen aanbieding, er zal pas begin 2017 meer bekend worden of het contract van Rutten ook daadwerkelijk verlengd gaat worden.

Bron: Tjerkstra Media

11 Responses

 1. Ben

  Die moeten we zeker behouden. Kan ook op het middenveld uit de voeten. De moderne verdediger bij uitstek. Hoewel, hij voelt waarschijnlijk ook de hete adem van Tristan Dekker in de nek. FORZA VVV!

 2. RuiverCity

  Mijn inziens is Rutten nog altijd een niveau hoger dan Dekker. Rutten moet net als Opoku behouden blijven.
  Zijn er nog meer spelers die op het einde van het seizoen transfervrij de deur uit kunnen lopen?

  Nog een vraag: Op de VVV-Venlo site staat dat VVV-MVV op zondag om 14.30 uur gespeeld wordt. Hier op Venlonaren om vrijdag om 20.00 uur. Welke datum klopt nu?

  1. Goodie

   Rutten vind ik ook beter dan Dekker. Nu hij al een tijdje geblesseerd is zal de interesse mocht het er zijn, stukken zijn afgenomen.

   Verder lopen de contracten van Promes, Hunte, Resida en Receveur af van de spelers de regelmatig spelen.

 3. LJ

  Als we de ADO fans mogen geloven kunnen we in de winterstop op zoek naar een nieuwe trainer en mogelijk een aantal nieuwe spelers. Mocht Wang het veld ruimen en plaats maken voor van Zweden en consorten zal diens eerste actie de terugkeer van Steijn regelen. Ook Post en Opoku staan op het lijstje van ADO.

  1. Ik weet dat onze trainer graag terug wil keren bij ADO Den Haag maar hem kennende is hij geen persoon die tussentijds vertrekt. Hij wil denk ik dan het seizoen op zijn minst afmaken en kampioen worden. Alles draait op dit moment om het kampioenschap. Ik zou het heel jammer maar tegenlijkertijd ook vreemd vinden als hij zomaar zou vertrekken en onze doelstelling zomaar in de prullenbak zal gooien.

   Dat Danny ook in de belangstelling staat van ADO (volgens de supporters dan), vind ik ook niet gek. Hij is echt een buffel en een helel belangrijke pion op het middenveld van VVV. Hij kan in mijn ogen het niveau Eredivisie ook aan.

 4. RuiverCity

  John van Zweden heeft naast Swansea City natuurlijk nog een hobby: ADO. En hij is gecharmeerd van Steijn. Dat VVV maar eens snel gaat onderhandelen met de door Goodie genoemde spelers. Hierdoor voorkom je ook een hoop onrust.

 5. Goodie

  De financiële bij Ado is op het moment ook niet geweldig. Daar zou natuurlijk verandering in kunnen komen mocht van Zweden het roer overnemen van Wang. Maar na dit seizoen heeft Steijn nog een contract voor 1 jaar en Post voor 2. Het lijkt mij ook allemaal niet heel realistisch.

 6. Ben

  Als van Zweden ADO overneemt blijft ADO relatief gezien een kleine club. Ze zullen geen geld hebben om deze of gene zomaar even van zijn lopende contract afhelpen. Blijft overeind dat diverse spelers in de belangstelling staan van andere clubs. Logisch, geldt voor elke club die het op een lager niveau erg goed doet. Aan VVV de taak om de contracten goed te bewaken. FORZA VVV! Ook Eindhoven aan de zegekar binden…

Leave a Reply