“VVV-Venlo wil Darfalou”

De transfermarkt is geopend en ook VVV zal zich roeren om mogelijk nieuwe spelers op de kop te tikken. Vandaag bereikte ons het bericht dat VVV-Venlo geïnteresseerd is in het huren van Darfalou van Vitesse. Dat meldt De Gelderlander.

De Gelderlander meldt het volgende: “VVV-Venlo wil deze winter Oussama Darfalou overnemen van Vitesse. De Limburgse club ziet in de Algerijn een versterking in de strijd om handhaving in de eredivisie. De spits heeft in Arnhem weinig uitzicht op speeltijd.”

Zoals bekend is er interesse voor Soriano en staat VVV niet onwelwillend tegenover een vertrek. Daarnaast heeft VVV echt doelpunten nodig en wellicht kan Darfalou daar aan bijdragen.

19 Responses

 1. Ik ben wel heel benieuwd welke club er dan belangstelling heeft in Soriano?
  Met Darfalou gaan we er denk ik wel op vooruit. Nu nog een middenvelder die onze voorhoede kan bedienen. Ik maak me niet zoveel zorgen over de aanvoer vanaf de vleugels of vanaf onze opkomende back Pachonik voor onze nieuwe spits. Mocht dit echt doorgaan dan zie ik wel weer perspectief…

  1. jurgen

   Als VVV in ieder geval maar iets doet, niets doen is GEEN optie, Bogers kan wel van alles roepen, maar de clubs die in de buurt van VVV staan, zitten ook niet stil. Je kunt geen wonderen verwachten van de nieuwe trainer met de huidige selectie. 110 % inzet elke wedstrijd kan wel een verschil maken (zie feyenoord).
   Maar afwachten of men dit kan opbrengen, nu kan het nog.

 2. mats

  Wie heeft er in hemelsnaam interesse in Soriano?
  Er is dus een club die Soriano het afgelopen half jaar heeft zien spelen en die nu denken dat dat de spits is die ze nodig hebben. Bizar.

  Anyway, ik zal er geen traan om laten en verwelkom elke andere spits!

 3. Flujas

  Interessante optie. Voormalig topscoorder Algerijnse competitie. Jongen uit de provincie – de Constantinois – die zich heeft opgewerkt tot international. En eeuwige held van USMA, die cultclub uit Bologhine (voorstad Algiers) waarvan de supporters mede aan de basis staan van de huidige volksopstand, de Hirak; voetbal met een maatschappelijk randje. Het stadion van Bologhine heeft trouwens wel iets van De Koel: ouderwets, sfeervol en ook: kunstgras ;-). Misschien nog wel het belangrijkste: deze spits wil zich heel graag bewijzen. Afgelopen juni is hij net niet geselecteerd voor de nationale selectie die – heel lelijk, maar toch – Afrikaans kampioen werd. En bij Vitesse heeft hij door verschillende redenen nooit echt kunnen laten zien wat hij nou werkelijk in zijn mars heeft voor een Europese competitie. Benieuwd.

 4. Donderspeech

  Soriano is een zeer bruikbare spits in een team dat aanvallend speelt. Probleem is zijn “snelheid” in de sprint. De 100 meter in 1 minuut 20 rennen werkt niet in een ploeg die met de kont in de eigen 16 hangt. In de voorbereiding deed hij het goed tegen amateurteams. Dan speel je 90% op de helft van de tegenstander. Dan kan hij goed een bal vast houden en heeft hij echt een neusje voor de goal. Wellicht soriano verhuren aan top kitchen divisie en daar laten schitteren. Verkopen bij lijfsbehoud of volgend seizoen eerste spits bij ons mochten we afdalen. Darfalou ken ik niet goed genoeg om een mening over te hebben.

 5. chretien

  Dekker zullen we bij niet onverwachte verkoop van Pano, zeker bij degradatie, volgende seizoen zeker hard nodig hebben. Dus bij verhuur zou ik medio volgend jaar aflopende contract wel eerst verlengen…

 6. twiggy11

  Ik wil het eerst maar eens zien als matavz verkocht wordt denk ik dat we naast het potje pissen.
  Maar voor vvv een prima versterking .
  Soriano kan op dit niveau niet mee ben benieuwd wie er belangstelling heeft .

  1. Dond

   Dat is goed nieuws! Hopelijk is dit de spits die ons van doelpunten gaat voorzien!

   Verder nog leuke interessante geruchten?
   Aanvoer richting de aanval lijkt me ook belangrijk, dit ontbreekt op dit moment.

   1. Word

    Nieuwe sponsor op de broek waar nu kika staat. Word op receptie vanavond gezegd.

Leave a Reply