VVV-Venlo wil Jonathan Opoku van FC Oss inlijven

VVV-Venlo is volgens Dagblad de Limburger geïnteresseerd in de spits van FC Oss Jonathan Opoku. De 25-jarige Nederlands-Ghanese spits van de Ossenaren heeft inmiddels al gesproken met de Venlonaren.

Tijdens de interlandweek speelde VVV-Venlo thuis tegen FC Oss een oefenwedstrijd. Waarbij het ons al eens opviel dat Opoku alleen met Stan Valckx naar een vergaderruimte liep. Ook afgelopen maandag stond Opoku niet in de basis en hadden wij het vermoeden dat hij in gesprek was met VVV.

De boomlange spits speelde in het verleden voor SC Veendam. Waarna hij in 2013 de overstap maakte naar FC Oss. Voor de Ossenaren scoorde hij is 66 wedstrijden 22 keer waarvan hij er dit seizoen 16 maakte. Opoku is een van de sterkhouders van FC Oss en maakte een geweldig seizoen door.

Melvin Platje
De huidige spits van VVV-venlo Melvin Platje heet geen nieuwe aanbieding gekregen van VVV en heeft zelf aangegeven graag te willen vertrekken naar het buitenland.

3 Responses

  1. Ben

    Alles gaat of draait om geld, de vraag is natuurlijk hoeveel is Opuku goedkoper dan Platje?
    Met de juiste mensen links en rechts van hem blijft Melvin een absolute topper.
    Van Crooy heeft inmiddels bewezen een absolute topper te kunnen worden, uiteraard op voorwaarde dat hij op de juiste plaats wordt neergezet. Prima als vooral rechterspits, maar heeft niets, helemaal niets te zoeken op het middenveld.
    FORZA VVV!

Leave a Reply