VVV-Venlo wil Ramon Voorn wederom huren!

VVV-Venlo bekijkt de mogelijkheid om Ramon Voorn wederom te huren van Fortuna Sittard. Dit laat Dagblad de Limburger vanmorgen weten.  De middenvelder werd afgelopen week teruggezet naar Jong Fortuna en leeft in onmin met trainer Peter van Vossen.

Ramon Voorn werd afgelopen seizoen al voor een half seizoen gehuurd maar had niet de financiële mogelijkheden om de middenvelder definitief over te nemen van Fortuna Sittard. VVV-Venlo wilt door middel van een constructie twee VVV spelers (Quin Kruijsen is een van de kandidaten) verhuren aan Fortuna en Voorn de tegenovergestelde richting laten bewandelen.

Wordt vervolgd!

10 Responses

 1. kiekoputspelke

  Ik schreef al eerder dat ik dit voor VVV een interessante speler vind. Hij speelt altijd met het mes tussen de tanden en geeft de ploeg power en dat missen we nog wel. Daarnaast – met het oog op een naderende transfer van Balkestein – is hij een extra optie centraal achterin bij schrosingen en / of blessures. Van mij mag hij terugkeren in De Koel !!

 2. Gerardus

  Ik hoop het niet, had vooral inzet maar kwam voetballend natuurlijk wel wat te kort. Aangezien we voldoende kandidaten hebben op het middenveld lijkt mij ook niet dat hier de prioriteit moet liggen aangezien we over amper geld beschikken. Liever dan iets meer betalen voor een goede spits dan voor een extra middenvelder. Plus hij staat daarbij ook nog eens Sevinc in de weg.

 3. pierre

  voorn ruilen voor 2 VVV-ers lijkt mij een uitstekend idee. Ook Sevinc mag best bij deze “voorlopige” ruil betrokken worden. Hij komt in Sittard zeker volop aan het spelen, hetgeen in Venlo met de huidige middenvelders maar een vraag is. Alleen door te spelen zal Sevinc beter worden, niet door op de reservebank te zitten.
  Voorin bij VVV zullen nog minimaal 3 spelers bij moeten, Misschien is Giovanni Korte van FC den Haag een alternatief. Vorig jaar is hij uitgeleend aan FC Dordrecht en hij wordt dit jaar zeker niet de nieuwe spits van FC De Haag. Ook op de linksback positie moet nog iemand bijkomen

Leave a Reply