“VVV-Venlo wilt contract Opoku openbreken en verlengen”

VVV-Venlo wilt het contract van Johnatan Opoku openbreken en verlengen. Dat meldt Fox Sports op haar website.

Het huidige contract van de aanvallend ingestelde middenvelder in Venloloopt tot medio 2017, maar de speler doet het erg goed met 13 goals en 8 assists. VVV reageert daarop met de intentie om het contract van Opoku open te breken en te verlengen.

Volgens Fox Sports zijn de goede prestaties niet ongemerkt beleven en is er ook interesse van verschillende Eredivisieclubs.

6 Responses

 1. kiekoputspelke

  VVV is hier normaal gesproken niet zó goed in….ze gaan vaak pas met spelers in gesprek over een contract verlenging als ze hun laatste contractjaar ingaan. Dan houden spelers logischerwijs de boot af, omdat een transfervrije status interessant is !! Dat ze nu dus proberen om Opoku langer te binden vind ik goed nieuws…. Of het lukt is natuurlijk afwachten maar dit is een goede move van de club !

 2. kiekoputspelke

  Wil overigens een compliment maken aan de scouting van VVV (waarbij Steijn denk ik ook een grote rol gespeeld heeft) want ze hebben afgelopen seizoen uitstekend werk geleverd !! Ik wil er even twee spelers uitlichten in deze…

  Opoku was de 1e aanwinst en is een absolute voltreffer gebleken; loopvermogen, een echte box tot box speler en scorend vermogen.
  Ralf Seuntjens, waar ze lang op hebben gewacht en waarbij zelfs even een rechtzaak dreigde; een super aanspeelpunt, overzicht en in staat om andere spelers vrij te spelen en natuurlijk absoluut een goalgetter in alle vezels van zijn lijf !!

  De selectie is bewust afgeslankt, er is geselecteerd op kwaliteit en karakter en er staat nu een ploeg die moeilijk te verslaan is en voor elkaar door het vuur gaat. Dan zit ik als toeschouwer op de tribune te genieten en hoop ik dat dit goede seizoen uiteindelijk beloond wordt met promotie naar de Eredivisie.

  COME ON VVV

  1. Gerardus

   Nou ik denk niet dat je de scouting een compliment hoeft te geven maar eerder de td. Dit zijn spelers die in het begin van het seizoen ook regelmatig werden genoemd. Resida Opoku en Seuntjes waren vorig seizoen ook de uitblinkers buij hun clubs. Resida is heel erg tegengevallen vind ik. Gelukkig heeft v Crooy zich uitstekend gemanifesteerd ten opzichte van zijn vorige jaar.V Crooy staat trouwens in de belangstelling van Young Boys stond op voetbalprimeur.

 3. Ben

  Opulu is pracht aanwinst gebleken en we doen er goed aan hem te behouden voor VVV. VVV heeft zeker goede zaken gedaan: minder spelers en toch tegelijkertijd de selectie verbeterd. Als we komende transferperiode nog eens 2 zulke goede aankopen doen? Dat zou fantastisch zijn. FORZA VVV!

Leave a Reply