VVV-Venlo

“VVV-Venlo wilt Patrick Joosten huren van FC Utrecht”

In de zoektocht naar een buitenspeler zou VVV-Venlo uitgekomen zijn bij Patrick Joosten van FC Utrecht. Dat meldt RTV Utrecht. De Venlonaren zouden Joosten een seizoen willen huur van de Domstedelingen.

De 22-jarige aanvaller kan overal in de voorhoede worden ingezet, maar zijn favoriete positie is de linksbuitenpositie. Daar haalt hij ook het meeste rendement, maar het is ook fijn om te weten dat hij op meerdere plekken inzetbaar is.

Hij begon in de jeugd van NEC/FC Oss bij de O17 en werd in 2015 verkocht aan FC Utrecht, waar hij begon bij Jong FC Utrecht. Inmiddels heeft hij aardig wat wedstrijden mogen spelen voor NEC en FC Utrecht. Bij FC Utrecht kwam hij de laatste jaren tot 40 wedstrijden in de hoofdmacht en heeft daardoor ervaring in de Eredivisie opgedaan. Ook speelde hij regelmatig zijn wedstrijden met Jong FC Utrecht vorig seizoen in de Jupiler League, dus hij heeft ervaring op verschillende niveau’s.

Daarnaast kwam hij ook tot jeugdinterlands voor Nederland. Hij speelde 4 wedstrijden voor Oranje onder 20 en hij kwam ook tot 2 duels in Jong Oranje.

Bron: RTV Utrecht
Foto: AD

16 Responses

 1. idderzienmeining

  Ambitieuze poging om deze speler naar Venlo te halen. Hoop dat het lukt want hij heeft een aantal wedstrijden in FC Utrecht 1 gespeeld waarin IK hem vrij veel dreiging vond hebben. Gevoelsmatig zeg ik dus dat dit een aanwinst moet kunnen zijn !

  1. lucien1978

   Helaas waren die wedstrijden wel voor zijn verschrikkelijke blessure. Daarna is hij nooit meer echt fit geworden.

   Mits hij fit is is het zeker een bruikbare speler.

   De vraag zal wel zijn of deze vrij blessure gevoelige speler ook een heel seizoen op kunstgras wil spelen

 2. pavisto67

  Ik vond Grot heel erg matig voetballen gisteren, toen Kerk die kans kreeg verdedigde hij ook ontzettend slap mee. Die zal echt uit het andere spreekwoordelijke vaatje moeten tappen om een basisplek te krijgen ben ik bang.
  Dus aanvallende versterking is van harte welkom. Liefst twee

 3. Meuske

  Liever zie ik een directe versterking komen want met zo’n Joosten is het dus nog maar afwachten hoe hij het gaat doen. Vorig jaar kregen we ook zoiets erbij en dat bleken dus geen versterkingen uiteindelijk! De basis moet verbreed worden niet de bank anders zitten we weer een heel seizoen met een basis elftal dat na de winterstop niet meer fit is en blessure gevoelig! Ervaring en neusje voor de goal dat hebben we nodig voorin naar mijn mening

 4. RuiverCity

  Mits 100% fit een zéér goede aanwinst. Ik vind Grot al twee wedstrijden zwak mee verdedigen. Hij lijkt met zijn gedachten alleen maar bezig om te scoren. Hunte was tegenovergestelde want hij werkte zich een slag in de rondte waardoor de scherpte voor de goal ontbrak.
  Er zal echter snelheid bij moeten…..

 5. sjengske07

  We wachten rustig af wat er gebeuren gaat. Maar dat er wat moet gebeten staat als een paal boven water. Tegen Utrecht hadden drie punten moeten zijn. Het moet wel als het even kan snel gaan. Hoe eerder hoe liever anders kost het misschien punten.

 6. Animal

  in de winterstop kun je ook nog wat doen…vvv moet maximale kwaliteit voor de beschikbare centjes binnenhalen en anders gewoon niks doen.

  opoku gaat heus wel weer scoren is er lang uit geweest maarvals ie fit is zonder meer een goede speler voor VVV met wat extra creativiteit

 7. chretien

  Als er geld is, alleen dan, kijken naar aanvallende versterking. Bij twijfel niets doen. Bovendien, liever niet huren als er geen koopoptie mogelijk is. FORZA VVV..

 8. Dond

  Zoals Valckx aangaf zijn er 2-3 namen voor 1 positie. (wilde verder niet op namen ingaan. Maar waar we dus van uit kunnen gaan is dat Patrick Joosten er dus 1 van is. Ben wel erg benieuwd naar de overige 2 namen. Wie weet kunnen ze ons nog wel verrassen en 2 van die 3 namen toe voegen aan de selectie!

Leave a Reply