VVV-Venlo wint eenvoudig van VELO

VVV-Venlo heeft haar derde officiele oefenwedstrijd winnend weten af te sluiten. Na een nederlaag tegen PAOK (0-1) schoten de Venlonaren gisteren met scherp tegen Eersteklasser VELO uit Wateringen. De eindstand werd dan ook 8-0. De geel-zwarten overtuigden in het duel dat werd gespeeld als afsluiting van het trainingskamp in Den Haag. 

VVV begon sterk en stond al na 5 minuten op voorsprong door een mooi doelpunt van nieuwkomer Terry Antonis. De middenvelder schoot van ongeveer 25 meter in het doel. De Venlonaren die met vloeiende aanvallen de verdediging van Velo kapot speelde liep daarna vrij gemakkelijk uit naar een 0-5 ruststand. De doelpunten werden gemaakt door Seuntjens, Promes, Vito van Crooij en testspeler Nunoo Sarpei die wederom een goede indruk maakte. Een mooi moment was dat in de 34e minuut de wedstrijd werd stilgelegd voor een indrukwekkend applaus voor Ajacied Abdelhak Nouri.

Zoals gewoonlijk bij een oefenwedstrijd werd de tweede helft minder door vele spelerwisselingen. Het tempo ging omlaag en werden er minder doelpunten gemaakt. Het was spits Seuntjens die alle drie de doelpunten op zijn naam mocht zetten. Hiermee werd de wedstrijd met 0-8 gewonnen. Aanstaande zaterdag staat de volgende oefenwedstrijd op het programma. Dan speelt VVV-Venlo in Velden tegen IVO.

Scoreverloop: 5. Antonis 0-1, 23. Promes 0-2, 25. Seuntjens 0-3, 29. Nunoo Sarpei 0-4, 43. Van Crooij 0-5, 54. Seuntjens 0-6, 56. Seuntjens 0-7, 90. Seuntjens 0-8.

Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall; Rutten, Promes, Röseler en Janssen (46. Labylle); Nunoo Sarpei (81. Gielen), Post (46. Sezer) en Antonis (46. Hunte); Van Crooij, Seuntjens en Tissoudali (78. Bezzat).

Foto; Herman Aarts (VVV-Venlo)

29 Responses

 1. VenloVVV

  Prima uitslag! Als het goed is komen er maandag ook wedstrijdbeelden online!

  Zoals ik het begrijp maakt de jonge Sarpei een hele goede indruk! Hopelijk weten ze hem te strikken!

  Verder verwacht ik nog wel een centrale verdediger!

 2. lucien1978

  Beste, ik denk dat het al prima is als we Sarpei voor 1 of 2 seizoenen kunnen huren. Hij komt nu nog tekort voor Stuttgart maar ik twijfel er niet aan dat hij over 2 jaar daar in de basis staat. Echt een prima speler. Kan mij verder iemand iets vertellen over Antonis en Sezer. Hoe heeft onze kersverse aanwinst het gedaan en de andere proefspeler waar ik bijna nagenoeg niks over hoor. Ik ga er overigens wel vanuit dat Thy is gehaald als eerste spits of achter Seuntjens. Wat ik van hem heb gezien op internet is niet mis namelijk. Ik ga ervanuit dat Seuntjens namelijk net wat snelheid mist.

   1. lucien1978

    Idd dat zou kunnen. Ik neem alleen niet aan dat Stuttgart hem uit Afrika haalt om hem dan te verhuren en te laten gaan. Zei zullen toch wel toekomst zien. Overigens met Sarpei erbij heb je voor het middenveld Post, Leemans , van Crooy en Sarpei. En eventueel Rutten. Dan is daar met blessures en schorsingen ( post ) de spoeling nog erg dun. Misschien toch nog proberen Cavlan of misschien Sezer te halen? En idd nog een centrale verdediger. Dan zijn we klaar.

   2. venlow077

    Opoku heb je ook nog. Maar Steijn gaf laatst nog in de vi aan dat zoeken/zochten naar: 2 middenvelders (Antonis en wellicht Sarpei) , linksback (Labylle) , centrale verdediger, en in de aanval konden ze ook nog wel wat gebruiken (Thy nu dus, en wellicht nog een buitenkansje). Dus dan blijft de positie van een centrale verdediger nog open staan…

   3. venlow077

    Heb het bericht even opnieuw geplaats want er ging volgens mij wat mis het staat allemaal onder elkaar niet echt leesbaar.

    Maar Opoku heb je ook nog. Maar Steijn gaf laatst nog in de VI aan dat ze zoeken/zochten naar: 2 middenvelders (Antonis en wellicht Sarpei), linksback (Labylle), centrale verdediger, en in de aanval konden ze ook nog wel wat gebruiken (Thy nu dus, en wellicht nog een buitenkansje?). Dus dan blijft de positie van een centrale verdediger nog open staan…

  1. lucien1978

   Ik denk dat Vvv een iets meer ervaren speler van West Ham wilde hebben die echt een directe versterking is. Deze jongen van Sparta is waarschijnlijk voor de breedte. Het zou mij niet verbazen als die iets meer ervaren speler nog komt in de persoon van Cullen, Makasi of Diangana.

 3. RuiverCity

  Zou heel vreemd zijn als VVV die Sarpei zou laten lopen. Luhukay heeft toch heel wat ervaring m.b.t. het Duitse voetbal. Op zijn ervaring moet je blindelings vertrouwen. En wat we tegen PAOK gezien hebben is hij ook daadwerkelijk een echte aanwinst. Met alle respect maar je gaat Seuntjens toch niet op het middenveld neerzetten! Die wordt in de eredivisie aan alle kanten voorbij gelopen. Sarpei is juist het tegenovergestelde van Seuntjens. Snel en wendbaar.

  1. Gerardus

   Blindelings iemand vertrouwen zou ik nooit doen. Vind dat VVV hier de juiste keuze maakt door hem op proef te laten komen. De kritieken zijn positief op de site maar heb verder nog niet echt iets van VVV zelf gehoord over de testspelers. Als hij echt zo goed is hoop ik uiteraard dat ze hem direct contracteren dan. Heb alleen de laatste tien minuten tegen PAOK gezien dus kan zelf helaas niet oordelen over hem. Ben zelf ook niet bepaald een voorstander van Seuntjes op ut middenveld. Hopelijk volgt er snel meer nieuws.

 4. VenloVVV

  Deze week zal er wel meer naar buiten komen!

  Er zal nog wel wat bij moeten, maar het is ook een feit dat spelers over 2 weken goedkoper zijn dan nu! Ik heb veel vertrouwen in het huidige beleid van VVV! Daar kunnen veel clubs nog wat van leren! Ben benieuwd naar de nieuwe spelers die nog gaan komen! Wie weet morgen meet nieuws als ook Lennart Thy gaat tekenen!:)

  PS. Sarpei speelde erg goed in de wedstrijd inderdaad. Mocht je heb niet gezien hebben, de hele wedstrijd is terug te zien op youtube!

 5. Venlooow

   Vandaag om 16:45

  Het kunstgras van stadion de Koel in Venlo.  FOTO: DE LIMBURGER

  VVV wil Hans Sarpei in Venlo houden. De achttienjarige middenvelder maakte een meer dan goede indruk tijdens het trainingskamp in Den Haag dat de Koelclub vorige week belegde. Het probleem is echter dat Sarpei niet over een EU-paspoort beschikt.

  ,,Hans heeft alleen een Ghanees paspoort en valt dus buiten de regelgeving van de Europese Unie. Dat betekent dat hij een hoger salaris moet verdienen dan VVV kan betalen’’, aldus manager voetbalzaken Stan Valckx die met de zaakwaarnemer van Sarpei sprak. ,,We willen Hans echter graag huren van Vfb Stuttgart en zijn nu aan het bekijken of er toch mogelijkheden zijn om hem voor VVV te laten spelen. Dat zal vooral aan zijn huidige werkgever. liggen’’

  Contract
  Over de andere testspeler, Bilal Sezer, was hoofdtrainer Maurice Steijn ook tevreden, maar hij hoeft voorlopig niet te rekenen op een contract Valckx:,, Hans heeft onze eerste prioriteit en als we al moeite hebben om hem vast te leggen dan begrijp je dat er voor Bilal helemaal geen financiële ruimte is.’’ Lennart Thy onderging gistermiddag zijn medische keuring. De spits wordt vandaag gepresenteerd in stadion De Koel en zal ook gelijk meetrainen met de selectie van Steijn. 

  Door Qasim Hakim

  1. venlow077

   Dat wisten ze van tevoren toch ook al lijkt me, dat het een niet EU speler is uit Ghana voordat ze hem op proef namen….. Nou hopelijk gunt Stuttgart hem speeltminuten bij Vvv en valt er wat te overbruggen qua huursom.

   1. Koelie

    Natuurlijk weten ze dat. Ze zijn al hele tijd bezig met onderhandelen. Wellicht eerst de speler bewerken dat hij bij zijn werkgever een goed woordje kan doen. Of hopelijk denkt een sponsor laat ik eens de club helpen en de knip trekken.

 6. RuiverCity

  Dat wist je toch al voordat hij op proef kwam! Zal een hele lastige worden en mag ook niet te lang duren. Ligt er natuurlijk aan hoe lang de proefperiode van Stuttgart mag duren.

Leave a Reply