VVV-Venlo wint in openingswedstrijd van Almere City

Vrijdagavond begon eindelijk het nieuwe seizoen. En wat een heerlijk resultaat! Na 90 minuten stond, dankzij een uiterst fanatiek VVV-Venlo, 3-0 op het scorebord tegen Almere City. Een perfecte openingswedstrijd van het seizoen.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Almere City vond de jaarlijks Jan Klaassens Award plaats – de prijs voor het beste talent van het afgelopen seizoen. Nadat vorig seizoen Yahcuroo Roemer de prijs in ontvangst mocht nemen, was het ditmaal Levi Smans die de prijs mee naar huis mocht nemen. De Hertenaar maakte vorig seizoen onder Jos Luhukay zijn debuut en speelde hij, door zijn immense fanatisme, al 21 wedstrijden voor VVV.
En na de prijsuitreiking ging het dan eindelijk beginnen. Met, terug van weggeweest, Alles Heej Is VVV als opkomstnummer (zoals het hoort) kwamen de 22 spelers het veld op, inclusief een aantal oude bekenden. Oud-VVV’ers Danny Post en Damian Van Bruggen spelen tegenwoordig in het rood-zwart.

VVV schoot uit de startblokken. Binnen een aantal minuten wisten we uiterst dreigend te zijn met een aantal ingestudeerde corners. In de 7e minuut speelde Robert Klaasen, een van de nieuwe aanwinsten, Simon Janssen aan op randje zestien. Hij zette de bal voor en, de andere aanwinst, Rick Ketting wist de voorzet prima terug te koppen. Hierdoor kon de vogelvrije Kees De Boer de bal eenvoudig binnenschieten: 1-0!

En hier lieten de Venlonaren het niet bij, Almere City (waar Danny Post al na 18 minuten geblesseerd van het veld moest) kwam er amper aan te pas. Nog binnen het halfuur kreeg Carl Johansson dé kans op de 2-0, maar zijn poging om de bal over doelman Bakker te stiften, mislukte. Enkele minuten later werd Almere voor het eerst écht gevaarlijk. Simon Janssen zat helemaal mis bij een lange bal, waardoor Almere-aanvaller Alhaft een-op-een kwam te staan met Lukas Zima. Gelukkig wist de Tsjechische doelman de inzet ternauwernood te redden (het leek er zelfs op dat de bal de doellijn passeerde). Terwijl de aanvallers van Almere nog protesteerden, begon VVV al aan een tegenaanval. Sven Braken kwam tegenover doelman Bakker te staan, die de kersverse aanvoerder onderuit haalde (alhoewel Braken ook wel érg makkelijk naar de grond ging). Penalty! Deze uitgelezen mogelijkheid werd uitstekend benut door Braken, die de bal spijkerhard in de bovenhoek schoot, 2-0! Een forse mentale tik voor Almere, dat wel nog één gigantische kans kreeg. Damian Van Bruggen schoot de bal vanuit een corner fenomenaal richting de bovenhoek, maar nóg mooier was de redding van Zima. Met een prachtige duik haalde hij het spijkerharde schot uit de kruising, waardoor VVV met een 2-0 voorsprong de rust in ging.

Maar van het fanatieke en met vlagen uitstekend spelende VVV bleef maar weinig over in de tweede helft. In balbezit lukte bijna niets meer, wat een beter Almere City tot gevolg had. Tot de 70e minuut leek het erop dat de 2-1 ieder moment kon gaan vallen. Gelukkig wist Nick Venema, met een fantastische pass, de ingevallen Roemer te bereiken, die de bal via Jacobs en Van Bruggen, over de doellijn wist te krijgen: 3-0! Een hele belangrijke treffer. Hierna brak Almere City en kon VVV de wedstrijd vrij eenvoudig uitspelen, met name routiniers Ketting en Klaasen speelden een uitstekende pot. Op één kans na, waar Zima wederom prachtig redding bracht, kwam Almere er niet meer aan te pas.

En na 90 minuten floot scheidsrechter Gerrets voor het einde van de wedstrijd. Met een 3-0 overwinning kan VVV trots terugkijken naar de openingswedstrijd voor dit nieuwe seizoen. En dit vertrouwen in ook wel nodig: er staan ons twee lastige wedstrijden te wachten. Achtereenvolgend spelen we uit tegen De Graafschap en thuis tegen PEC Zwolle. Forza Venlo!

49 Responses

 1. jurgen

  Goed voor het zelfvertrouwen, leuke opsteker deze overwinning, het seizoen duurt nog erg lang, afwachten of deze selectie breed genoeg is. Inzet kan het nodige compenseren, je moet wat mazzel hebben met je nieuwe aanwinsten, of jongens die “opeens” doorbreken. We gaat ut wel zien, maar deze is lekker.

 2. rongo26

  Uitstekende 1ste helft. Veel beweging, mooi ingestudeerde standaard situaties.

  Dit hielden ze de 2de helft niet vol, dus daaraan moet gewerkt worden. Dat lag ook aan het feit dat spelers het energie niveau van de 1ste helft niet vol kon de houden.

  Mooi begin.

 3. wuilus

  Leuke wedstrijd, waarbij ik de tweede helft wat vond tegenvallen. Maar terecht gewonnen lijkt me…
  Alleen stemmen op de man off the match ga ik nooit meer doen, want daar slaat nergens meer op. De op 1 na slechtste man word man off the match, hoe bestaat dat!!
  Janssen was echt weer dramatisch en Verheijen was voor mij de beste op het veld

  1. rongo26

   Speelde 1ste helft uitstekend. Als VVV scherper was geweest, had die 3 assists al op zijn naam staan.

   Zat ook overal tussen, en had goede loopacties. Verval 2de helft had o.a. ook met hem te maken, was 2de helft onzichtbaar.

   Verheijen eigenlijk zelfde verhaal. 1ste helft uitstekend, 2de helft op (?)

   1. Vond ik ook, maar zo gaat het al jaren. Scoor je een doelpunt, dan ben je man of the match. Zelfs als je voor de rest geen enkele bal fatsoenlijk raakt.

 4. VeniVidiVici

  Hele leuke eerste wedstrijd gezien, complimemten aan de technische staf die spelers die afgelopen seizoen niet vooruit te branden waren, nu als een team en af en toe zelfs geoliede machine lieten spelen. Heerlijk zoals we af en toe binnen 2,3 balcontacten vanaf eigen helft plotseling voor het doel van Almere kwamen. Ik denk dat we met name voor de betere ploegen een lastige tegenstander zullen worden. Tweede helft minder, maar dat vind ik niet gek in deze fase. Zima ook een puike partij gekeept trouwens. Complimenten ook voor de AD dat ie deze staf heeft aangesteld trouwens, blij mee.

  1. Koelie

   Hahaha ja zonder MB waren we nergens. 1e goal enorme blunder bij AC, 1-1 wordt niet gezien, strafschop erg goedkoop. Dus 3 punten wat hebben we te klagen. Maar om MB credits te geven voor deze overwinning slaat nergens op.

   Goed gespeeld, lekkere vechtlust, mazzel , en drie punten. Een geweldige start van de competitie.

   1. VeniVidiVici

    Als er spelers worden aangenomen onder het beleid van Marco en ze voldoen niet, dan is het de schuld vd AD. Echter, als de TD een trainer aanstelt die neem ik aan goedgekeurd wordt door de AD, en hij lijkt te voldoen, dan mag ie hier geen credits voor krijgen? Had gehoopt dat we op Venlonaren een frisse start konden maken, net als het team gisteren. Tip voor de redactie: kopje wat is er allemaal mis met onze AD en bestuur maken, zodat hier bepaalde groeperingen hun zachtgekookt ei kwijt kunnen onder het juiste topic en anderen dit niet onder elk topic hoeven te lezen. Ik heb me prima vermaakt gisteren, dikverdiende overwinning, zelfs met een geelzwarte bril.

   2. Ievel Knievel

    @ Veni

    Gooie vijanden verder huur (😊😉😉😉), maar de beweers gewoën iets det neet woar is. Det stel ik. Willem Janssen is verantwoordelijk veur ut scouten van Kruys (letterlijk zien connectie). De AD is oeteindelijk wal de eindverantwoordelijke veur ut personielsbeleid, in breije zin. Feit.

    Leuk ander feitje. Oeteindelijk zien zeker Stan Valkx en waarschienlijk auk Jos Luhukay deils medeveranwoordlijk veur ut oeteindelijk aannemen van Janssen, aangezeen ze um als speuler woele hoale in de winterstop, toen Janssen beej Utrecht bankspeuler wordt. Janssen goof toen aan det’e gans woel stoppe als speuler. Doaroet veurkommend zien waarschienlijk verkinnende gesprekken gestart euever een andere rol van Janssen beej en veur de club. De club haet Janssen waal good euvertuug, aangezeen Janssen in ierste instantie gaer in Utrech woel blieve werke.

    Dan nog iets. Ein zwaluw mak nog gen zomer. Ik kin op basis van ein gooie wedstried, complimenten nogmaals aan het team gister, neet concluderen of Janssen ein gooie TD is en ik kin auk ech nog gen conclusies euver ut zoegenaamd nieje beleid trekken., det toch ech min of miër toevallig tot stand is gekommen.Toeval is nog altiëd gen verdeenste.

    De kins mich ein greek of whatever vinden, maar ik ben noo einmaal eemus dae kritisch noadink. In de Koel stoan ik ut team noa veure te schrieuwe, te applaudiseren en vrolijk te zien.

    In mijn belaeving is kritiek gaeve toch echt iets anders dan greken of noälen. Euverigens, moch ze mich ein greek vinden, dan ben ik waal ein typosche Venlonaer 😊😉😉😉 . Net als meigoan in ein hosana stumming, die net zo good ein klein bietje euverdreeve kin zien, typsich Venloos is. Wach nou iers maar ens aaf. Zoë urges in November heb ze ein beatere indicatie woar we noo precies stoan met dees selectie.

    Ik goan noo verder neet negatief doon euver directie of RvC, want heb ik mich gister in ein ander topicg good oetgedrök.

    Net als idderander. Geneet nig efkes wiejer van de winst van gisteroavend (🙃😎) en van de leuke oavend. Fijn det zoevuul minsje de waeg noa de Koel weer hebben weite te vinden. Fantastische sfeer. Gank alleein neet neave de eigen schoon laupen. Ut seizoen is nog vreej lank. Det is waat ik wil zegge.

 5. Louis van Gaal

  Wat je de laatste 2 oefenwedstrijden al zag; er zit een idee achter de manier van spelen van VVV. En dat zag je vandaag terug. Aanvallend voetbal en druk op de bal … prima start 💪👍👌

  1. Ievel Knievel

   Er zit een idee achter. Dat mag gezegd en dat werkt tot zekere hoogte. Complimenten. Dat idee zorgt er wel voor dat je in de 1e helft enorm veel krachten verspeeld, waardoor je in de 2e helft tekort komt. Tegen betere tegenstanders kan je dat nog wel eens naar gaan opbreken. Zeker als de andere teams door krijgen hoe VVV speelt.

 6. robbaan

  Houdt dit even vast en geniet, dat we “gewoon”met 3-0 van Almere City winnen. En dat met goed georganiseerd voetbal en dik verdiend. Geen toevalsvoetbal, maar goed lopend en doordacht voetbal En dat de tweede helft minder was, dat is logisch gezien de tomeloze inzet en de start van het seizoen. Verder een dik compliment aan de verdediging, inclusief onze doelman, gaven nagenoeg niks weg. Heerlijk om zo te starten! Het vervolg is nu minstens zo belangrijk, tegen sterke ploegen, eerst de Graafschap uit en dan thuis een “knaller” tegen PEC, ik hoop op minimaal 2 punten en dat zou een prima resultaat zijn wat mij betreft.

 7. zuid1

  Prima wedstrijd met een duidelijk speel plan. Eerste helft was pas puik. 2e helft was Almere ook gewoon sterk, wat hier meteen weer vergeten wordt door sommige is dat Almere natuurlijk ook gewoon een prima selectie heeft. Maar wat heeft Almere buiten het vele balbezit gecreëerd? Dat viel wel mee in mijn ogen. Als we in de breedte nog sterker worden heb ik er vertrouwen in dit seizoen. !

 8. idderzienmeining

  Prima seizoensopening van VVV gezien.

  Start was prima waarbij de snelle openingsgoal de jongens in het zadel hielp. In het 1e kwartier na de 1-0 volgden meteen een aantal kansen die helaas niet verzilverd werden.

  Almere heeft veel balbezit gehad maar daar in de 1e helft niks mee gecreëerd. De ene kans die wél werd weg gegeven was een inschattingsfout van Janssen die een lange bal liet stuiteren … en dan ben je als verdediger in het nadeel … Uiteindelijk plukte Zima die bal gelukkig net vóór (wat later bleek óver) de doellijn.

  Gedurende de hele wedstrijd heeft VVV amper iets weg gegeven en dat komt mijn inziens mede door het blok van twee op ons middenveld: de Boer en Klaasen. Omdat deze jongens zoveel tegenhouden en de linies compact houden kunnen de 4 verdedigers hun eigen mannetjes houden en aan elkaar overgeven zodat ze niet hoeven uit te stappen naar het middenveld. In mijn ogen één van de sleutels voor deze zege !

  Een middenveld met twee brekers (naast de Boer en Klaasen is dit in mijn ogen óók v. Rooijen) moet je aanvullen met 2 meer creatieve spelers … zeker in een 4-4-2 systeem dus de keuze voor Johansson en Verheijen is logisch.

  Waar VVV nu écht naar op zoek moet (en denk ik ook is) is een creatieve nr. 10 want in dit systeem is zo’n speler cruciaal. Die kan het tempo bepalen en de spitsen wegzetten … iets wat zeker later in een wedstrijd als de ruimtes groter worden bepalend kan zijn bij met name Venema. Gisteren in de 2e helft lag er zoveel ruimte achter de laatste linie van Almere … helaas amper goede steekballen gezien !

  Maar al met al heb ik vooral goede dingen gezien en we lijken zelfs na jaren kommer en kwel bij corners nu gevaarlijke varianten in huis te hebben ? Klaasen legde echt elke corner perfect neer en je zag dat ze probeerden bij de 2e paal iemand vrij te krijgen. Lukte twee keer: kopkans voor Dirks en kans voor Ketting.

  Klaasen vond ik sowieso écht sterk spelen en hij was mijn uitblinker. Door hem klopte de balans en speelde VVV goed gegroepeerd !

  Kijken hoe we ons houden tegen De Graafschap en PEC Zwolle want tegen ploegen met méér gogme dan Almere denk ik dat we wél kansen gaan weggeven ?

  Maar voor nu …
  Trots op deze start en driepunter en genoten van de spirit en saamhorigheid binnen dit team.

  Venema en Braken zijn twee voor KKD begrippen prima spitsen die hun doelpunten wel gaan maken. Over hun back-up heb ik daarover vooralsnog mijn twijfels.

 9. supportertje

  VVV is mooi begonnen aan het seizoen. Positief en met veel enthousiasme is men de strijd aangegaan met Almere, en als overwinnaar eruit gekomen. Ook de sfeer was zeer goed, vooral op de O tribune waar YBF weer een grote aanjager in het geheel was. Prachtig om daar tussen te staan, en te zien hoe dit oversloeg op de rest. Voetballend spatte het eraf de eerste helft, met goed spel, en met tomeloze inzet. Dat koste veel kracht en dat was terug tezien in de tweede helft. Maar keurig netjes over de streep getrokken, en er werd voor de verandering eens op tijd wissels ingezet. Hopelijk zet deze lijn door, en kunnen we met zijn allen de schouders er onderzetten, en de slechte periode bij VVV achter ons laten. Daar zouden goed aan doen denk ik. Kritisch, ja zeker dat moeten we blijven, maar ook zaken een plekje geven en door. Daar hebben wij en de club allemaal baat bij. Voor nu zijn de eerste 3 punten binnen. Volgende week is de Graafschap. Is moeilijke, met het publiek daar. Staan er vol achter altijd, dus hopelijk veel supporters van ons die kant op om onze spelers te steunen.

 10. idderzienmeining

  Tóch opvallend hoe weinig (voetbal) inhoudelijke reacties op dit verslag komen.

  Mensen weten massaal te reageren als ze kunnen zagen en näölen maar terugkijken op de 1e wedstrijd en met elkaar de goede en slechte zaken bespreken wordt ineens door beduidend minder mensen gedaan …

  Hopelijk ontstaat dit seizoen steeds meer een site met reacties die iets toevoegen ipv het continue op de man en club spelen.

  We gaan dit seizoen heus wel wedstrijden verliezen en soms misschien ook wel redelijk kansloos maar er lijkt een visie en plan te liggen en dat stemt mij voor nu positief !

  1. Godfried

   Ik wil best met complimenten smijten, maar ik heb de wedstrijd niet gezien.
   Het verdomde ESPN zorgt ervoor dat je als supporter niets meer meekrijgt van je club (als je om uiteenlopende redenen een keer niet in het stadion kunt zijn).

  2. Noordsupporter

   Daar ben ik het helemaal mee eens. Een slecht resultaat en er zijn 100 reacties. Een goed resultaat en ca. 20 reacties. Zeuren is blijkbaar makkelijker dan complimenten geven. Een prima resultaat en inderdaad was de 2e helft matig en idd had het anders kunnen lopen als de 1-1 was goedgekeurd. Maar VVV had in de 1e helft ook wel 4-5 keer kunnen scoren. En er werd met een nr 10. gespeeld in de persoon van Johansson. Goed begin.

  3. Koelie

   Wie loopt hier nou te näölen over reacties? Je doet je naam in elk geval geen eer aan. “Idderzienmeining” als die maar gelijk is aan die van jou en anders een ban zoals hier al eerder werd geopperd?

   1. Ievel Knievel

    @ Koelie.

    Laat ze maar. Er zijn hier een aantal aan VVV gelieerde (vaak nieuwe) accounts actief, die de reacties hier proberen te beïnvloeden, zodat de (meer dan terechte) kritiek op het beleid, zoals voor de zomervakantie geuit, overwaait.

    Er worden ook hele rare dingen gezegd soms. Alsof de kritiek op het beleid van de club op de man spelen is? Dat is het juist helemaal niet. Het is kritiek op het functioneren (weliswaar van een persoon of personen), maar juist niet op de persoon (hoe deze als mens is).

    Verder hebben de korte termijn sportieve resultaten (die ik van harte toejuich) weinig van doen met zorgen voor het voortbestaan van de club op de middellange termijn.

    En alsof er nu ineens visie en beleid is? Wat is die visie dan? 4-4-2 spelen? Dat Rick Kruys nu trainer is, is te wijten aan snel schakelen en handelen van Willem Janssen, maar het was geen doordachte keuze van de club.

    Verder weten we nog steeds niet waar VVV nu staat. Ik heb een hele leuke eerste helft gezien en genoten van de sfeer in het stadion. Maar het had zomaar ook 1-1 kunnen worden deze wedstrijd. Benieuwd wat het commentaar dan geweest was.

    Venlonaren zijn van nature opprtunisten en pessimisten in-één. 😉 2 voor de prijs van 1 😉

 11. RuiverCity

  Heb de wedstrijd door vakantie niet kunnen zien. Op ESPN was de eerste helft prima. De tweede helft betaalde ze de tol voor de werklust in de eerste helft. Deze speelwijze houd je ook geen 90 minuten vol. Natuurlijk was er veel geluk dat de 1-1 niet werd gezien en de penalty er absoluut geen was. Wel schitterend die voetbal gogme van Braken door zich te laten vallen!
  Johansson verdient een basisplaats.

  Mijn kritiek richting Bogers en vooral Bongaerts blijft echter recht overeind staan.

  P.s. Ik zag die linksbuiten van jong-FC Utrecht. Ik zeg meteen proberen te halen die gast. Je zult ook een plan B moeten hebben als 4-4-2 niet (meer) werkt.

 12. clubman

  @ruivercity, dus we moeten 2 vleugelspitsen gaan halen voor het geval dat 4-4-2 niet meer zou werken?
  Denk je dat VVV de financiële ruimte heeft voor spelers die nodig mochten zijn voor een plan B?

  Of is de wens hier de vader van de gedachte en ben jij toevallig tegen die linksbuiten aangelopen die hier nu niet past, maar wellicht wel in een “plan B”?

  Ik ben blij dat Bogers en co. niet dergelijke kromme denkwijzen erop nahouden.

  1. Ievel Knievel

   Je kan ook 1 vleugespeler halen, die ook als middenvelder uit de voeten kan. Roemer is nog wel een aardige buitenspeler. Misschien (nog) niet goed genoeg voor de echte basis, maar meer dan prima als sub en er zit nog zeker groei in, als de jongen maar goed begeleid wordt. Dus je hoeft er niet 2 te halen. 1 die op 2 posities uit de voeten kan is goed genoeg. Dat geeft je mogelijkheden om van spelsysteem te switchen als de wedstrijd er om vraagt.

   Ik snap die drang voor een rechtsback ook niet helemaal. Daar hebben we eigenlijk Dekker voor. De linksback, daar staat nu Janssen, maar dat is eigenlijk geen linksback. Dus voor verderop in het seizoen, als Dekker weer fit is, heb je meer aan een linksback. En dus een creatieve middenvelder hebben we nodig.

   1. DeOtjes

    Johansson speelde zijn beter wedstrijden vorig jaar op de linkerflank. Het is maar een ideetje.

  2. RuiverCity

   @clubman. Tactisch begrijp je het niet dat is wel duidelijk. Hadden ze het geld van Yasar moeten bewaren voor een ECHTE flankspeler en vorig seizoen niet zo’n dure keeper moeten halen terwijl er in Nederland keepers genoeg zijn.

   1. clubman

    @ruivercity, onder het mom “tactisch” kun je inderdaad de vreemdste hersenspinsel wegzetten.

    We hebben het niet over wat VVV wel of niet “had moeten doen”.
    Jij stelt nu voor om een flankspeler die 1 goede wedstrijd gespeeld heeft binnen te halen voor plan B.

    Oftewel: opportunistisch gelul.

   2. Grad

    @RuiverCity Vorig seizoen niet zo’n dure keeper moeten halen is achteraf l.llen. Het had ook zomaar een 2e Understall kunnen zijn. Men heeft nu duidelijk uitgesproken, dat hij mocht uitzien naar een andere club, maar dan moet de persoon wel meewerken en/of er moet ook een club zijn die hem wil overnemen.
    Wat betreft Yasar vind ik het nog te vroeg om al een oordeel over te vellen. Hij heeft tot op heden nog niet kunnen overtuigen dat het een aanwinst is, maar hij is pas 20, heeft niets gekost en speelt waarschijnlijk nog voor een minimumsalaris.
    Kruis kent Yasar van zijn tijd bij Utrecht en zal wel enige potentie in hem zien, anders had hij geen contract gekregen van 1 jaar met nog een optie van 1 jaar en ik schat de voetbalvisie van Kruis toch hoger in dan die van jou. Overigens heeft Yasar afgelopen seizoen bij NAC O21 nog niet zo slecht gedaan in 19 wedstrijden 9 doelpunten en 1 assist.

   3. ‘ik schat de voetbalvisie van Kruis toch hoger in dan die van jou’

    Dit soort teksten hebben we rond de komst van spelers als Swinkels, Hupperts, Wright, Schäfer, S’rifi, Donis en Leliendal ook al gelezen. We weten allemaal hoe dat afgelopen is.

   4. Leonardus

    @peterloeki, en wat dacht je van Tissoudali dan? Die werd hier na 6 maanden ook uitgekotst en niet goed genoeg bevonden. Heeft het wel tot international geschopt en had VVV vele miljoenen kunnen opleveren.

    Ook Wright is na VVV opgebloeid en is inmiddels vele miljoenen waard.

    Dan weet je ook hoe dat is afgelopen.

 13. Geelzwart

  In de eerste helft zat veel voetbal en zag je goed hoe ze willen gaan voetballen. In de tweede helft was de controle van het middenveld weg, dit was ook de verdienste van Almere. Hierdoor werd meer de lange bal gespeeld. Ondanks een mindere helft kreeg Almere weinig uitgespeelde kansen.

 14. LJ

  Beetje vreemd dat iedereen er zomaar vanuit gaat dat de bal van Almere in de 1e helft volledig over de lijn was. Als je in de samenvatting het beeld stil zet dan is inderdaad de onderkant van de bal volledig over de lijn. Echter dat geldt niet voor een volledige overschrijding van de bal. Kijk de foto van Ajax – Real nog maar eens na. Dat is een vergelijkbare situatie.

  Voor mij geen eenduidende zekerheid, dus geen doelpunt. En terecht dat de scheids en de grens dat ook niet deden.

  Opvallend:
  1e helft, Kees de Boer, Lucas Zima, Rick Ketting, Richard Sedlacek, Carl Johansson, de werklust, de O-tribune en vooral YBF, het veld en de energie van Rick Kruys. Dit alles natuurlijk in een positieve zin.

  Iets minder positief, maar ook opvallend:
  De 2e helft, de niet invalbeurten voor Mitchel van Rooyen en Brian Koglin (ondanks de vele wissels), het missen van veel kansen (14 schoten in totaal).

  Zo te zien is een een goede chemie en een prima stemming in de ploeg. Houden zo, ook na een nederlaag!

  Tevens zie ik graag nog 2 of 3 echte versterkingen.

Leave a Reply