49 Responses

 1. RuiverCity

  Eindelijk wordt er door een groot gedeelte van de spelers vechtlust getoond. Zeker het laatste gedeelte van de wedstrijd. De beloning kwam dan ook, Van Ooijen was de man van de wedstrijd en Mlapa goede tweede. Van Ooijen was dreigender via de flank, zeker toen hij op links ging spelen, dan Joosten die een zéér zwakke wedstrijd speelde. Joosten was totaal niet dreigend en liet geregeld zijn mannetje lopen waardoor eerst Kum en later Rutten in de problemen kwamen. De kans in die 89ste minuut was het dieptepunt van hem. Mlapa en een andere VVV-speler stonden vrij voor het doel maar Joosten ging voor eigen succes. Het lijkt er op dat Joosten alleen maar met zichzelf bezig is. Hij had in de pauze al vervangen moeten worden.

  Van Ooijen speelde, toen hij terugzakte op het middenveld ook een puike partij. Niet alles lukte maar hij nam de rol van Susic (waar was hij met zijn gedachten?) prima over.
  Gelukkig bleven de drie punten in Venlo. Aanvallend werd er té weinig gebracht, zeker qua druk. Bij Willem II vielen vooral Crowley (die kleine nr. 14) en die gehuurde spits van Dortmund op. De verdediging van VVV had de handen vol aan hem. We kunnen gelukkig weer wat adem halen na de nederlagen tegen FC Emmen en Ajax.

 2. chretien

  Van dit Willem II 6 punten afpakken is absoluut een topprestatie. Mijn complimenten! Ik vond ons VVV de mindere ploeg, maar uiteindelijk creëerden we toch de meeste kansen. Van Ooijen, sirry Mlapa, man of the match. De Seun heeft het moeilijk, het zij hem vergeven. Wat mij betreft staan we veilig. De ploegen onder ons gaan tegen elkaar vooral ook gelijkspelen. Wij halen de resterende punten nog wel binnen. Een topprestatie van team én staf. FORZA VVV!

 3. roermond

  Ik hoop dat Maurice nu ook inziet, dat je alleen met vechtlust en werken punten kunt pakken dit seizoen en dat deed van oijen, een meer dan waardige vervsnger voor Opoku….die heeft die kwaliteit helaas niet….come on venlo…forza VVV, weer dichterbij handhaving…???

 4. beek

  Mlapa speelde voor zijn doen heel goed, maar mom is van Oijen.
  Deze moet de volgende wedstrijd een basisplaats hebben!!
  Ook Linthorst is een verademing. Die durft tenminste een man te passeren. Ook hij in de basis!
  Susic vond ik minder. Hij houdt het spel op door eerst om zijn as te draaien. Vaak is zijn pass dan ook nog verkeerd.
  Vreemd vind ik altijd het commentaar van Post na de wedstrijd: “We speelden slordig.” Alsof dat een uitzondering is! Het is juist regel. We moeten het van inzet hebben. Die was er gisteren gelukkig.

 5. VVV 4ever

  Zwaarbevochten overwinning!

  Peter van Ooijen was gisteren de uitblinker, Susic had een offday.

  Weer een domme overtreding van Promes , dit gebeurde hem ook al tegen AZ thuis.

  Rutten en Röseler speelden allebei een puike partij!

  Ik vond de sfeer in het stadion wat timide, mag allemaal best wat enthousiaster en luidruchtiger.

  Volgende week uit bij AZ vol op de counter spelen en hopen daar iets mee terug te nemen.

  Forza VVV !!!

 6. Zeker wete

  Wa un team, wat un spirit, een mooie sfeer, organisatorisch puik….
  Wat staat ons nog te wachtten..??
  Volgende keer een bomvolle koel en nog meer ambiance in het stadion. Dat verdient de club dat verdienen de toeschouwers, dat verdient de hele regio. Iedereen trots.

 7. mats

  Veel al gezegd. Belachelijk dat Post het een slordige wedstrijd vond. Het was misschien we de beste wedstrijd van VVV dit seizoen.
  Ik had het totaal niet verwacht. Was echt bang dat WII er dwars doorheen zou gaan. Voetballend was WII ook echt wel beter.

  Unnerstal, Rutten, Röseler en Van Ooijen. Die laatste top, absolute Man of the Match. Wat speelde die goed. Met overtuiging power vechtlust en de wil om te winnen. Als Steijn volgende week Van Ooijen opoffert voor Opoku word ik echt gek.

  Toen Linthorts erin kwam hoopte ik zo dat ‘t goed zou gaan en dat ze daarmee zouden bewijzen dat er andere spelers moeten spelen. Nou dat hebben van Ooijen en Linthorst absoluut gedaan.

  Ik heb bet al eerder gezegd. Susic is niet de juiste man voor VVV. Zorgt voor weinig aanvoer en leidt veel balverlies. Linthorst en Van Ooijen verdienen een basisplaats tegen AZ. Sowieso moet Steijn die wedstrijd gebruiken om een systeem met Linthort en Van Ooijen nogmaals te testen.

  Verder complimenten voor Steijn. Eindelijk eens logische wissels die ook nog goed uitpakken. Grot die laatste minuten onrust laten stoken voorin zodat WII niet aan een stormloop toekwam bijvoorbeeld.

  Twee dingen nog;
  Kum hard gewerkt maar ik begrijp niet waarom hij de voorkeur krijgt boven Roel
  Wat is er met Promess aan de hand dat hij elke wedstrijd gewisseld wordt?

  1. ponnie veag oet de pan

   Sorry mats maar dit was echt niet de beste wedstrijd van vvv. Ik heb me 3/4 van de wedstrijd afgevraagd waar ik naar aan het kijken was. Vvv was heel slordig met passes over 40 mtr die gewoon over de man heen werden gespeeld. Susic die de bal over 10 meter verschillende keren niet goed speelt. Dat bedoelt danny met slordig spel. Susic had idd een offday maar is verder normaal wel de man die in de omschakeling zorgt voor aanvoer naar voren. Dus waarom jij denkt dat susic niet de man voor vvv is, dat slaat wat mij betreft echt helemaal nergens op. Wie moet dit dan doen volgens jou? Linthorst speelde een goede wedstrijd maar is nog erg jong en onervaren en is iemand van het type danny post. Van ooijen deed het zeker erg goed en ik zie hem graag volgende wedstrijd weer in de basis. Joosten had ook zijn dag niet want had ook constant dubbele dekking als die aan de bal leek te komen.

   1. Koelie

    Eens. Inderdaad een goede wedstrijd van Van Ooijen, maar dat mag ook wel een keer. Vaak is hij dan de speler met veel balverlies. Gisteren waren dat Seuntjens en Susic die beide een ongelukkige wedstrijd speelden. Volgens de Tilburgse pers en supporters hebben we zeer gelukkig gewonnen. Dat ben ik wel met ze eens echter wij hadden meer kansen. Willem II voetbalt beter maar drukt niet door. Enige smetje is de maar 6000 supporters. 6e!!!!!

   2. mats

    Vind jij. Ik vond van wel! Ieder zijn mening. Ja er ging nog verl mis en ja Seun en Susic zaten niet lekker in de wedstrijd. En ja Mlapa kan amper voetballen,…maar scoort wel. En van Ooijen en Rutten bleven maar draven… en deden veel goed! Soms ook niet maar dat vergeet ik als ik zie dat ze zich het snot voor de ofen willen voetballen. Nou en dat was zo…. en dat heb ik 10x liever dan de gezapigheid van Opoku of het gedraai en gekap van Susic. En dan nog, mijn mening. Niet de waarheid. Net zo min als de jouwe waarheid is.

  2. sultana

   Vind Kum en Janssen beiden niet best, Janssen laat ook teveel steken vallen, vind hem verdedigend zwak. Volgend seizoen mag VVV wat mij betreft naar een betere linksback

   1. mats

    Datmag ja. Want het kan idd beter. Bride niet de backs waarmee je stappen gaat zetten qua niveau. Maar mijn voorkeur gaat uit nao dee Venlose jông

 8. sultana

  Gewonnen op vechtlust, top! Zo zie je maar als je vecht en strijd dat dit wat oplevert, mom voor mij van Ooijen, wat speelde hij een puike partij zeg. Wat een verademing ten opzichte van Opoku, hoop dat Steijn dit ook heeft gezien en van Ooijen laat staan. Linthorst viel zeer goed in daar gaan we nog veel goede wedstrijden van zien. Roseler speelde ook zeer goed overigens, Promes kan het niveau niet meer aan vrees ik. Denk dat ze bij VVV op zoek moeten naar een vervanger voor hem. Belangrijke punten gepakt maar we zijn er nog niet, gat met plek 16 zijn op dit moment 8 punten en seizoen is nog lang. Als VVV met vechtlust en strijd blijft voetballen zoals ze gisteren deden dan gaan ze nog de nodige punten pakken! Op naar AZ, forza VVV

 9. Goodie

  3 broodnodige punten om weg te blijven van de onderste plekken. Van Ooijen heeft mij positief verrast gister en ook Mlapa speelde een sterke wedstrijd, Buiten zijn doelpunten om speelde hij een goede pot, veel duels gewonnen.

  6100 toeschouwers gister waarvan 550 uit TIlburg. Dus pak ‘m beet 5600 Venlonaren die naar het stadion komen.. belachelijk.

 10. Split

  3 belangrijke punten zijn in Venlo gebleven! Willem II heeft 5 keer op rij uit gewonnen en VVV heeft dit rijtje knap doorbroken. Ook al was het niet altijd al te best, de vechtlust en het belang van de drie punten was goed te zien.
  Grote complimenten voor Linthorst hoe hij inviel en makkelijk met het niveau meekon. Voor mij mag hij volgende week in de basis starten. Eveneens Van Ooijen die een goede wedstrijd speelde.

  6100 toeschouwers is toch wel heel pijnlijk om te zien, vooral als je weet dat Willem II een vol uitvak had. Ik vraag me echt af ‘wat moet VVV in hemelsnaam doen om dat stadion vol te krijgen?’. We staan 6de (of 7de, ligt eraan wat Utrecht doet), een prestatie wat niemand had verwacht. Is het dan echt zo dat het stadion alleen maar volloopt door middel van gratis kaartjes of de wedstrijden tegen Ajax, PSV en Feyenoord? Heel erg jammer want dit VVV verdiend echt een vol stadion van 8000 man.

  1. Ievel Knievel

   Ik heb ooit een bescheiden onderzoekje gedaan naar de toeschouwersaantallen van VVV. VVV komt door alle jaren heen gemiddeld op 6500 bezoekers uit in de eredivisie. Daar zijn ook de ‘goede’ seizoenen in meegenomen. Zo raar doet VVV het gewoon niet. kennelijk heeft gewoon niet zo’n grote regiobrede achterban. Logisch ook. veel mensen uit de regio zijn fan van PSV, Borrusia MG, in het noorden van Limburg van NEC en in midden Limburg van Fortuna. Daarnaast is er in de regio rondom Venlo afkeer van Venlo als stad en van de mentaliteit.

   Dat is ook de voornaamste reden waarom hier 3 a 2 seizoenen een flinke discussie is gevoerd over een nieuwe koers van VVV gericht op haar supporters.

   Belangrijke conclusies waren daaruit dat VVV zich beter op een nieuwe fanbase kan richten dan op het versterken van de band met zijn oude vaak ‘naolende’ toeschouwers (positiviteit ipv negativiteit) . Precies de de strijd die je hier ook steeds terug ziet op het forum. Op basis van de bestaande fanbase is er nauwelijks uitbreiding mogelijk. Wil je dus meer publiek, dan moet er wat veranderen. Dat is ook de reden geweest dat o.a. Lincoln achter de schermen 2 seizoenen geleden heel hard bezig is geweest om een koers en ‘nieuwe’ identiteit te bepalen, al dan niet ins samenspraak met VVV. Veel van alles wat er achter de schermen is besproken is ook meegenomen door VVV in hun visie- en beleidsstukken. Truuk d’n berg op. Al suggereert deze titel dan mensen teruggewonnen moeten worden. Die aanname deel ik niet. Zeker niet gelet op bovenstaande.

   Dan iets over e wedstrijd. Top, precies de strijd en dus ook het niveau die je verwacht in dergelijke wedstrijden die echt ergens over gaan.

   1. Koelie

    Ach ja nog vroeger kwamen er 15000. Zo logisch vind ik het niet. Gloryhunters heb je overal. Waarom NAC, Fortuna de Graafschap of Emmen dan wel veel meer toeschouwers? Allemaal steden of regio’s met zelfde aantal inwoners. Het is zoals Split zegt een pijnlijke constatering. De club kan het niet beter doen.

   2. Goodie

    Het zal met verschillende zaken te maken hebben. Deels mentaliteit bv, deels stadionvoorzieningen.
    Ik heb zelf ergens het idee dat het grootste deel van de supporters niet eens uit Venlo (stad) komt, maar voornamelijk de omliggende dorpen.
    Stadionvoorzieningen zijn ook niet geweldig, maar dat zal de komende jaren aangepakt worden. Kan me niet herinneren dat het gister geregend heeft, maar toch lagen er waterplassen achter de O tribune.

   3. RuiverCity

    In de jaren 70 stonden we in het zand/tussen de struiken op de hellingen waar nu de W-tribune en de eretribune zijn. Klaagde ook nooit iemand over omdat men blij was bij de wedstrijd te kunnen zijn.

   4. Ievel Knievel

    Er kwamen inderdaad in de jaren zeventig en ook in de 2 successiezoenen in de jaren tachtig 15.000 mensen, maar ook niet bij iedere wedstrijd. Maar het gemiddelde over alle eredivisiejaren is 6500 toeschouwers. Ook bij successeizoenen. Het is interessant om te bekijken waarom er in de jaren zeventig bijv. wel zo veel mensen kwamen, omdat VVV toen onderin de Eredivisie eindigde en de voorzieningen niet beter waren dan nu.

    Overigens trok Ajax in de Meer in de jaren zestig ook 8500 toeschouwers, terwijl toen de gouden generatie begon door te breken en Ajax toen al een halve finale Europa Cup 1 op zijn naam had staan. De andere Amsterdamse teams die toen nog bestonden waren vaak veel populairder.

    Ik kan niet nadrukkelijk zeggen waarom de door jouw genoemde teams momenteel beter scoren, maar ik kan wel een suggestie doen.

    Het zijn steden en clubs die een groter achterland bedienen, meer regiofunctie-steden. Ook als de stad dezelfde grote of kleiner is dan Venlo. De andere redenen en suggesties had ik al genoemd.

    NAC is trouwens een opmerkelijke, want er was juist ook een tijd dat mensen in Breda en omgeving niets van een avondje NAC moesten hebben, begin jaren tachtig geloof ik (of ik zit ernaast). Of Vitesse bijvoorbeeld. Voor Karel Aalbers kon je daar ook een kanon afschieten.

    Er kunnen zoveel redenen zijn waarom een team weinig toeschouwers trekt. Het enige dat ik daarover kan zeggen is dat dit ook kan kantelen als je uitstraling en identiteit verandert. Misschien met VVV eens serieus onderzoek laten doen (goede onderzoeken), naar het hoe en waarom. Daar heeft de club echt wat aan. Wat moet er veranderen om de toeschouwersaantallen op te krikken Wij kunnen van alles roepen, maar echt zeker weten doe je het nooit. Er kunnen te veel verbanden zijn en soms is er geen peil op te trekken. Wat ik wel weet is dat negativiteit rondom een club gewoon niet helpt.

   5. Koelie

    Een marktonderzoek zouden ze, zeker bij de aanstaande stadionverbouwing, wel een keer mogen uitvoeren.

    Heeft Venlonaren al meer gehoord over planning van de Oost verbouwing en al detailtekeningen gezien (bedoel ik niet die op de VVV site staan)? Updates hierover zou ik zeer interessant vinden.

   6. mats

    Dat betwijfel ik. Is er al een reactie geweest van de club op het feit dat er Venlose Ajax supporters meereizen naar A’dam. Je voelt je toch gewoon in de zeik genomen? Wat zegt dat over de club als ze er niks van vinden. De club zou op moeten komen voor hun uitsupporters. Doen ze niet.

    En dan dat lelijke vak onder het uitpubliek. Dan heb je gewoon geen respect voor je supporters. Sorry maar ik vind dat VVV dit heel slecht doet.

   7. Goodie

    Hier moet ik je gelijk in geven Mats. Eerder dit jaar waren ze wel heel snel met een statement wat betreft een VVV-supporter. Over die Ajacieden horen we niks van de club.

   8. mats

    Dat bedoel ik. Als een VVV supporter zijn broek laat zakken is een stadionverbod nooit ver weg. Per ongeluk een stoeltje gemold? Stadionverbod!

   9. mats

    Bij Fortuna zitten er 8000 ofzo?
    Emmen ook?

    Maar volgens mij is het een wisselwerking. Ik krijg in ieder weinig het idee dat de club echt een band heeft met zijn supporters. Er is weinig respect … ik heb altijd het idee dat de club de supporters vooral
    Lastig vindt

   10. Ievel Knievel

    Overigens is het niet gezegd dat meer supporters meer sfeer maken. Als gewoon blijkt dat VVV een club is die 7500 trekt (of kan trekken) en dit zijn gewoon goede ondersteunende (die hard) supporters di minder noälen, dan heb ik daar gewoon enigszins vrede mee.Je hoeft je echt niet schamen naar de buitenwereld toe voor wat je bent. Venlo is ook geen grote wereldstad natuurlijk.

    Als de sfeer en de betrokkenheid goed is, dan ben je ook al ergens.

    Overigens vind ik de sfeer in het stadion vaak niet zo slecht als hier beschreven. Het is er vaak gezellig, maar het kan altij veel beter! (Meer origineel gezang?). Meer applaus bij acties? Net als zang zou dit eigenlijk de hele wedstrijd mogen doorgaan. Vaker handjes op elkaar en meer oei en ahhh?

   11. supportertje

    Achter de schermen word hard gewerkt aan veranderingen. Die helaas niet zo 123 zichtbaar. Ook binnen de supportersvereniging zijn ze bezig om zaken op een andere manier aan te pakken. maar dit alles kost tijd en geld, en werkzaamheden worden verricht door vrijwilligers. Zij allen doen dit in hun vrije tijd naast hun werk.

    Maar hulp kan altijd gebruikt worden, maar ook daar vaak geen animo voor, behalve door een groepje vaste vrijwilligers. Maar je kan iets doen vanuit de luie stoel. Bijvoorbeeld lid worden van de supportersvereniging. Zij zijn diegenen die zorg dragen voor sfeer, spandoeken, en allerlei andere acties die plaatsvinden op en rondom het veld of het stadion. Lid worden van deze club geeft al meer financiële mogelijkheden om zaken anders te doen.

    Ook Venlonaren.net wat volledig draait op vrijwilligers ondersteunen kan een mogelijkheid zijn. Maar vooral zorgen dat rondom het veld het glas halfvol is, en halfleeg. We staan er goed voor, de resultaten zijn prima. Af en toe krijgen we een echt knauw als er in onze ogen het op het veld niet goed gaat en we verliezen.

    Maar doel is in de ED te blijven. Dat kan alleen met onze steun aan de ploeg en de staf. Wat hebben we eraan om constant proberen ons gram te halen, en ons negatief uit te laten over van alles en nog wat. De ploeg heeft ons nodig, VVV heeft ons nodig. Dus sta er eens positief in, en laat de emoties niet de overhand krijgen als het eens niet goed gaat. We zijn VVV en geen Barcelona. Bezoek ook eens wat meer uitwedstrijden, zodat we daar zitten met een vol uit vak. Dat geeft de burger moed, en geeft vertrouwen aan het team, en VVV. En daarmee ook aan mensen die VVV willen sponseren, of VVV op een andere manier willen steunen.

   12. Goodie

    Hoewel VVV nooit echt bekend heeft gestaan om haar uitsupporters denk ik dat daar echt wel potentie in zit en vanuit daar de sfeer bij uit- en thuiswedstrijden maar ook in het algemeen kan verbeteren.

    Ik vind persoonlijk dat je de generatie tussen 18 en 30 jaar mist bij uitwedstrijden, maar het wordt ze (ons) ook niet aantrekkelijk gemaakt. Ik maak wel is gebruik van de buscombi, maar dit zijn nou niet bepaald reizen die voor een onvergetelijke “awayday” zorgen. Waarom niet eens iets anders uitproberen als een partybus met bv. opstapplaatsen in Venlo en Venray o.i.d.

    VVV moet zelf wel open staan voor nieuwe ideeën. Willem2 had afgelopen zaterdag o.a. een partybus. De kruikenzeiker op twitter poste een foto waar ze Duvel in de bus hadden (zelf mee mogen nemen). En daar leven de uitwedstrijden echt.

   13. Hup VVV!

    De busreizen hangen aan elkaar van de regels. Daarom kiezen de meeste ervoor om het de eigen auto te gaan. Hier heb je meer vrijheid: je neemt eigen drinken mee, kan en mag stoppen wanneer je wilt.
    De keren dat ik met de bus mee ga dan voel ik me niet heel vrij behandeld. Fouilleren voor het instappen en als er al drank geschonken mag worden op de heenweg dan was dit vaak ook nog niet eens koud.
    Ik denk dat er zeker iets mogelijk moet zijn, ook vanuit VVV en de Fanclub zelf. De VVV supporters staan over het algemeen bekend als lieverdjes. Misschien zijn we zelfs af en toe te lief…

   14. Goodie

    En daar heb je het probleem ook te pakken. Met 2 of 3 man in een auto naar Alkmaar, Emmen of whatever is ook verre van ideaal. Er is van alles mogelijk, maar dan moeten ze bij VVV hier wel voor open staan. De reis moet een beleving op zich zijn.

   15. Split

    De bus is ook vaak relatief duur (en dat begrijp ik ook goed want er moet winst gemaakt worden).

    Maar neem eens een voorbeeld aan Willem II. Zij denken mee met de supporters en hebben vaker de mogelijkheid om een combideal te kiezen. Dus bijvoorbeeld toen ze naar AZ gingen,, kregen ze voor een spotprijsje een ticket voor de volgende uitwedstrijd tegen Emmen. En dan heb ik het over buscombi’s. En afgelopen week was hetzelfde geval. Ze kochten een uitticket voor VVV en voor een 10tje extra gaan ze dan ook naar de uitwedsrijd in Arnhem.

   16. Goodie

    Een kaart voor de buscombi is prijzig, maar vergeleken met andere clubs is VVV nog vrij goedkoop geloof ik. Als we de prijzen vergelijken van VVV en Fortuna voor de uitwedstrijd in Alkmaar:
    VVV: 27,50 (32,50)
    Fortuna: 33,00 ( 38,00)

 11. De Realist

  Wat hebben Bayer Leverkusen, Arsenal, Real Betis en AC Milan op dit moment gemeen met VVV ? Ze staan ook allemaal 6e op dit moment. Dit is wel tekend voor het niveau van de Eredivisie, maar we staan toch maar mooi 6e !!! Hopelijk wint PSV van Utrecht en dan blijven we 6e staan. Vraag niet hoe het mogelijk is, maar we staan 6e. Het was niet sprankelend gisteravond, maar we winnen wel. Kum en Promes waren niet best. Van Ooijen wel en Mlapa lijkt toch een afmaker te zijn. We gaan het redden, ik weet het zeker !!!

 12. twiggy11

  Mooi de punten zijn binnen maar dat het echt zo geweldig was kan ik niet zeggen ze hebben wel gevochten voor de punten dat wel maar prommes seuntjes sucis kum Joosten allemaal dik onder de maat is gelukkig goed gekomen door eindelijk op het goede moment te wisselen als je linthorst ziet een geweldige aanwinst daar zullen we nog veel van zien maar ze moeten wel eens wat meer op doel schieten dat wordt veel te weinig gedaan ervwaren gisteren genoeg kanssen voor.nog 6 punten pakken en we staan veilig.

 13. kenfen

  Ja zelfs Roseler kreeg een onvoldoende laat maar waaien die krant VVV heeft op karakter de punten in Venlo gehouden en ik vraag me zelfs af of die penalty wel terecht was de speler vanw2 zoekt Promes op en gaat liggen Promes zelf doet niets hij kan toch niet opzij gaan?
  De passes waren vaak niet goed maar daar stond tegenover dat er wel degelijk geknokt werd

 14. Hup VVV!

  Belangrijke overwinning, niet geheel verdiend maar wel lekker! Voetballend was het niet veel bijzonders, maar wel goed dat het achterin redelijk prima stond en er niet super veel werd weggegeven.
  Ik vond Röseler juist een best prima wedstrijd spelen, zat er vaak kort op bij die spits van Dortmund.
  Van Ooijen speelde echt een prima wedstrijd, heeft veel voetballend inzicht en dat zag je ook direct! Ik weet wel wie ik zou opstellen als hangende rechtsbuiten. Voordeel is ook dat hij zich kan laten inzakken op het middenveld mocht de situatie hierom vragen.

  Hup VVV!

 15. LJ

  Mooi!

  Daar waar veel VVV supporters ondanks een overwinning tegen Willem II en een gedeelde 6e plek op de ranglijst al tijden lopen te klagen over het spel van VVV doet de club nu iets terug.

  Onze stadionspeaker Bart Houtermans klaagt op Twitter over de slechte sfeer en ondersteuning in de Koel. Afgelopen zaterdag stonden de 550 man uit Tilburg de hele wedstrijd achter het team, terwijl met name de sfeer en de aanmoedigingen op O zwaar onder de maar bleef.

  Dat mogen veel klagers hier zich ook aanrekenen. Wel zeiken en zeuren ondanks een mooie positie op de ranglijst, maar wat je MOET doen als supporter laten jullie na.

  Terecht gezeik van de club op de zgn supporters!

Leave a Reply