VVV-Venlo wint makkelijk met 0-13 van SC Irene

Gisteren speelde VVV-Venlo de laatste wedstrijd van het seizoen 2016-2017. Op Sportpark Bakenbos was SC Irene de tegenstander in de zon. Het was een heerlijk temperatuurtje en de aanwezigen werden verwend met dubbele cijfers.

In de basis werd er in het hart van de defensie gestart met Dragi Gudelj, die op proef is van Ajax. Hij speelde samen met Promes en maakte op zich een goede indruk. Voetballend zeer technisch en vaardig, maar in de kopduels niet altijd zeker.

In de eerste helft was er eigenlijk geen enkel moment, waarin VVV in de moeilijkheden zou komen. Het was twee keer Joey Sleegers die de doelman van SC Irene wist te passeren en zijn tweede was er eentje van technische kwaliteit. Twee keer Seuntjens, Tashima, Bezzat en Misidjan maakte er 0-7 van en dat was tevens de ruststand.

In de tweede helft werd er nogal wat gewisseld. Roy Oomen en Korkmaz kwamen er in vanaf de 46e minuut. Later kwamen ook Rijkers, Gielen, Resida, Respen en Bogaerts in het veld. In die helft ging VVV-Venlo gewoon verder waar het gebleven was in de eerste helft: scoren. Doelpunten werden gemaakt door Respen (2x), Resida, Tashima, Gudelj en Leemans, waardoor de eindstand uiteindelijk 0-13 werd.

SC Irene – VVV-Venlo 0-13