VVV-Venlo

VVV-Venlo wint met 1-2 tegen SV Straelen

Verslag volgt later.

Doelpunten VVV-Venlo: S. Janssen en Opoko

Opstelling VVV-Venlo: van Crooij, Pachonik ( 45. Linthorst), van Bruggen, Schäfer, R. Janssen ( 45. Roemer),  S. Janssen, Post ( 22. van Dijck), Scheimann, Sinclair ( 13. Wienhoven), van Ooijen ( 45. Bastiaans) en Opoku.

32 Responses

  1. Grad

   Promes heeft zelf enkele weken geleden, in een interview met omroep Venlo/VVV-TV gezegd, pas rond de Kerst hoopt fit te zijn en dan pas te bekijken, of hij nog voor een contract bij VVV in aanmerking komt.

   1. chretien

    Dankjewel voor de feedback. Ik heb dit gemist. Wat en ellende moet die man meemaken. Sterkte Jerold!

 1. Godfried

  belangrijker, hoe is het met sinclair en post? is de eerste trouwens niet geheel fit? heeft 2 keer slechts een helft mogen meedoen. nu al na 13 minuten er uit.. moeten we ons zorgen maken om hem?

 2. sjengske07

  Het is nog niet de definitieve defensie, maar we krijgen teveel doelpunten tegen.
  En waar blijft de rest van de selectie? Over twee weken moeten we er staan!

  1. Hup VVV!

   Zolang we er een meer maken dan de tegenstander is het toch goed? Daarnaast zijn er nu achterin nog veel wisselingen en wil Maaskant dingen uit proberen

   Over de selectie, Valckx gaf dinsdag aan op VI dat ze nog zoeken naar een aanvaller of middenvelder en dan zullen we wel klaar zijn. Wellicht nog een buitenkansje laatst augustus

  1. YowVVV

   Ik denk dat hij daar maximaal modaal gaat verdienen 30-40k. bruto. Al zou dat voor daar al een topinkomen zijn. Denk dat vrijwel iedereen daar er en baantje er naast heeft. Wat ik opvallender vind, 3 Japanners, hoe zit het met hun salarissen? Erg apart..

   1. Goodie

    Verschilt dit niet per land? Ik dacht namelijk dat de regels in België veel soepeler zijn (minder salaris) en daarom ook meer non-EU spelers.

   2. marcel

    de regels zijn per land verschillend. ik weet alleen dat ze in Nederland enorm extreem zijn. een non-eu speler moet 150% van het gemiddelde eredivisie-salaris verdienen. dit doen ze om ‘eigen spelers’ te beschermen (slaat natuurlijk nergens op, want clubs mogen wel spelers vanuit de hele EU aantrekken).
    momenteel is een salaris voor een non-eu speler 422.000 euro. voor een speler die die jonger is dan 21 is dat 211000 euro. Daarmee wordt een drempel opgelegd die dusdanig hoog is, dat gesteld wordt dat men dan ook wel overtuigd is van de kwaliteiten van de speler.

    Kleinere clubs worden door deze regels dus eigenlijk buiten de markt geprijsd. Als men de laatste jaren dan vooral wijst naar Belgie als een competitie die het nivo omhoog haalt door de competitie-opzet, laat men vaak de Non-EU spelers buiten beschouwing. maar daar vergeet men wel een ding te benoemen. daar hoeft een non-EU speler maar (gegevens vorig seizoen), 94000 euro verdienen. dat betekent dat de kleinere clubs in Belgie een grotere mogelijkheid hebben om spelers aan te trekken. en dus een grotere vijver hebben om uit te vissen zoals men dat zo mooi benoemd.

  2. Soti Kokkinis, die tot vorige week nog bij de selectie van VVV zat en dit seizoen al in een paar oefenwedstrijden speelde, is vorige week ook naar Straelen vertrokken. En zo begon hij dinsdagavond bij Straelen met een wedstrijd tegen zijn oude club.

 3. RuiverCity

  Jawel zijn gisteren gepresenteerd. Twee weken te laat door (alweer) fouten bij Masita. Het ‘nieuwe’ shirt lijkt héél veel op dat van afgelopen seizoen. Een gemiste kans…..

  1. chretien

   Zou ik jammer vinden. Blijkbaar zien de verantwoordelijken het anders. Ook nog een gratis? Jammer dat ik een armoedzaaier ben….ik doelde op eventuele vertrek van van Bruggen..

 4. lucien1978

  Prima. Dat noemen ze doorselecteren.

  Nooit echt laten zien dat hij in de basis hoorde. Net toen hij zijn kans moest grijpen werd hij na 30 min . Gewisseld.

  Wel graag een betere vervanger.

 5. Depor

  Hij heeft vorig seizoen ook zijn onvrede geuit. Zal wel weer niet tevreden zijn. Komt helaas te kort voor dit niveau dus laat m maar vertrekken. Holla zou mooi zijn.

 6. lucien1978

  Idd geen Holla . Die is niet goed genoeg.

  Ik zou proberen Christian Trasch te halen. Jarenlang bij Wolfsburg gespeeld en het laatste jaar bij Ingolstadt in de 2de bundesliga.

  Is na degradatie transfervrij.

Leave a Reply