VVV-Venlo

VVV-Venlo wint met 2-1 van FC Twente

De eerste wedstrijd van dit seizoen in Stadion de Koel stond op het programma. In de strijd om de Herman Teeuwen Memorial was FC Twente de tegenstander op een zeer hete zomeravond. Het werd uiteindelijk 2-1 in het voordeel van VVV-Venlo en daarmee werd de eerste serieuze tegenstander van deze oefencampagne, opzij gezet.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd de Jan Klaassens Award uitgereikt voor het grootste talent uit de jeugdopleiding. VVV schrijft er het volgende over op haar website: “Evert Linthorst is voorafgaand aan de wedstrijd om de Herman Teeuwen Memorial gehuldigd als grootste talent van VVV-Venlo. Hij kreeg daartoe uit handen van oud-trainer Sef Vergoossen de Jan Klaassens Award.

De prijs wordt sinds 2005 uitgereikt aan het grootste talent uit de Venlose opleiding. De eerste winnaar was Willem Janssen. Ook Niels Fleuren en Vito van Crooij behoorden tot de winnaars van de prijs, die genoemd is naar misschien wel het grootste voetbaltalent dat Venlo ooit voortbracht. Jan Klaassens speelde 57 keer in het Nederlands Elftal en kwam ook nog vijf seizoenen uit voor topclub Feyenoord.”

Na deze uitreiking werd er dan ook nog echt gevoetbald. De Venlonaren begonnen met een bekende achterhoede, maar ook met een bijna compleet nieuwe middenveld en aanvalsblok. De nieuwelingen Tino Susic, Peter van Ooijen, Jay-Roy Grot en Martin Samuelsen stonden allemaal in de basis. Samuelsen, het gehuurde talent van West Ham United FC, startte goed door een uittrap van Lars Unnerstall goed in te schatten en meteen een goede aanval forceerde. Hij werd in het strafschopgebied onderuit gehaald door Xandro Schenk en zo lag de bal na amper een minuut spelen, alweer op de stip. Het is altijd even zoeken naar wie de vaste nemer van standaardsituaties gaat worden, maar Susic ging achter de bal staan en schoot de bal fraai in het dak van het doel binnen: 1-0 voor VVV!

In de eerste helft die een paar keer werd onderbroken voor een drinkpauze, was het duidelijk wie de betere ploeg was: VVV. De aanvallende intenties kwam sterk naar voren en de nieuwelingen Samuelsen en Van Ooijen maakte een goede indruk aan de flanken bij hun eerste wedstrijd voor de Venlonaren. Grot speelde gedisciplineerd en Susic is een speler waaraan we heel veel plezier kunnen gaan beleven. Na twintig minuten spelen werd de score verdubbeld uit een standaardsituatie. Een corner werd nauwelijks weggewerkt en daar maakte Grot handig gebruik van. Hij prikte de bal binnen. Het zag er niet fraai uit, maar VVV stond met 2-0 voor en uiteindelijk gaat het om de doelpunten. Het restant van de eerste helft werd er zeker nog aangezet, maar de score bleef onveranderd. Met een 2-0 voorsprong gingen we de (ijs)theepauze in.

De tweede helft had een totaal ander gezicht. Of het de warmte was die de scherpte afnam van de Venlose spelers of gemakzucht – FC Twente had namelijk ook al eerder deze week met 1-5 verloren van FC Emmen -, het zag in ieder geval niet lekker uit bij VVV. Het leek wel alsof ze het wel allemaal geloofden. FC Twente was daardoor meer aan de bal, maar leek alleen met wat afstandsschoten Unnerstall te testen. Testen is eigenlijk nog een te groot woord, want de keeper hoefde eigenlijk niks te doen. Eigenlijk. Een kwartier voor het einde stond Roel Janssen gigantisch te slapen en gaf de bal zo aan de tegenstander. Oosterwijk liet zich niet beroven van een doelpunt en schoof de 2-1 tegen de touwen. Een oliedomme actie van Janssen, maar gelukkig zonder gevolgen. Na 90 minuten floot de scheidsrechter af en was de 2-1 zege een feit.

De eerste helft daarop moeten we voort borduren, die was goed en in vergelijking met sommige oefenwedstrijden hiervoor, ook een genot voor het oog. De tweede helft daarentegen was een stuk minder en we moeten ervoor waken dat we niet in de valkuil komen. We oefenen nog twee keer tegen een fatsoenlijke tegenstander voordat de Eredivisie weer start. Maandag wacht Werder Bremen als volgende tegenstander van VVV-Venlo.

VVV-Venlo – FC Twente 2-1 ( 2-0 )
Doelpunten: 2. Susic 1-0 (strafschop), 21. Grot 2-0, 75. Oosterwijk 2-1.
Scheidsrechter: Van den Kerkhof.
Toeschouwers: 1.747.

Opstelling VVV-Venlo:
Unnerstall, Rutten, Promes, Röseler, Janssen, Van Bruggen ( 56. Linthorst), Post, Susic ( 85. Dekker), Van Ooijen ( 61. Roemer), Grot ( 74. Labylle), Samuelsen.

Opstelling FC Twente:
Drommel, Van der Lely (78′ Wieffer) Bijen (78′ Browning), Schenk (60′ Felix), Maria (78′ El Idrissi), Brama (78′ , Smith (60′ Laukart), Holscher (78′ Fernandes), Fernandes (60′ Oosterwijk), Bapoh (78′ Zerrouki), Trotman (60′ Frimann).

47 Responses

 1. jason

  “genot voor het oog” hoe kun je overdrijven? Het was allemaal niks gisteren in De Koel. Waar zaten we eigenlijk naar te kijken ? Een parodie op een wedstrijd.

  Maar het allerverschrikkelijkste was weer het veld of hoe je het ook mag noemen. O wat verlang ik terug naar normaal gras of op zijn minst naar het kunstgrasveld dat er lag in de jupilerleaque. De bal stroopt, rolt niet door bij een lange pas maar stuitert juist terug, de bal rolt niet maar glijd. En diegene die zeggen dat er al minder korrels op liggen waren gisteren hoop ik in de koel want het was de ene stofwolk na de andere. Het is verschrikkelijk en we staan weer een jaar voor schut met deze onzin. En nee het ligt niet aan het weer. Minder zon en sproeien baat ook gewoon niet als er zoveel korrels op liggen waar konijnen drie jaar van zouden kunnen eten. Ik verheug me vooral op de uitwedstrijden dit seizoen. laat aub die parkeerplaats voor wat het is en begin aan dat veld als je een cultclub wilt zijn.

  Lang leve De Koel behalve..

  1. Grad

   Beste Jason
   Het is gemakkelijk kritiek leveren en zeker als je zelf niet goed leest. In het verslag staat ‘een genot voor het oog’ ten opzichte van sommige oefenwedstrijden. Ik weet niet of jij alle oefenwedstrijden gezien hebt, maar daar is niets aan overdreven. Wat betreft het kunstgrasveld, dat weten we nu onderhand wel, want in nagenoeg elk kommentaar wat je geeft kom je steeds maar weer terug hoe slecht dat kunstgrasveld is. Snijd eens een ander onderwerp aan en geef je mening eens over de nieuwe spelers, maar veel positiefs van jouw kant verwacht ik hierover ook niet. Je behoort nu eenmaal tot die näölers.

  2. Ievel Knievel

   Als de KNVB en de topclubs de TV-gelden eerlijk zouden verdelen was de kans best groot geweest dat we op een normaal, goed onderhouden, grasmat hadden gespeeld.

   Dat is dus niet zo. Financieel-technisch terecht dus dat VVV andere opties onderzoekt. (Ik had persoonlijk liever een hybride-mat of een kurkmat gezien.)

   Trouwens, met deze hitte hadden we ook echt geen goede natuurlijke mat gehad hoor in de ‘Koel’. Ook niet echt rechtvaardig als we in deze droogte miljoenen liters aan drinkwater hadden moeten gebruiken om een grasmatje waar 1x in de week op gevoetbald wordt te besproeien. Denk ook eens wat dat aan geld kost……..

   VVV hoeft zich nergens voor te schamen of te generen. Het is rechtstreeks een gevolg van de starre houding van de topclubs. Daarnaast hebben vele ere-divisieclubs een net zo slechte kunstgrasmat liggen.

   1. jason

    He Grad volgens mij bepaal ik zelf waarover ik schrijf en wat me bezig houd. Zolang vvv blijft ballen op werkelijk het slechtste veld van Europa blijf ik erover bezig want dit heeft niks te maken met voetballen. Had verwacht dat vvv er iets aan zou doen in de zomerstop maar dit bleek vrijdag niet het geval en dan benoem ik dat en dat zal ik blijven doen. Maar ik beloof je dat ik heel positief zal reageren zodra dit gedrocht weg is.

    Velen hier hadden al een mening over de nieuwe spelers zonder ze überhaupt gezien te hebben. Als je het niet erg vind dan wacht ik efkes een paar maanden en beoordeel ze dan.

    Lang leve De Koel behalve die korrels natuurlijk

   2. Grad

    Je wacht zeker met beoordelen van de spelers tot het moment, dat ze niet presteren, of niet goed genoeg zijn bevonden, dan heb je weer wat te näölen, want je doet niets anders. En wat betreft de slechtse kunstgrasveld dat is jouw mening. Er zijn ook spelers die ook een andere mening hebben, ze erkennen, dat ze liever op gras spelen. ze hebben er echter begrip voor dat VVV vanwege de beperkte financiële deze keuze heeft gemaakt en dat ze er geen probleem van maken In het begin van het vorig seizoen, was er veel kritiek op het kunstgrasveld mede ook door de media aandacht, gaandeweg het seizoen was dit veel minder. Jij als kijker schijnt er meer moeite mee te hebben dan de spelers zelf. Ik zag liever, dat je je druk maakte over de verdeling van de TV-gelden, die een geen enkel land in Europa, zo onrechtvaardig verdeeld als Nederland. Als dit nu eens rechtgetrokken wordt zou worden, dan zou het door jou zo vervloekte kunstgrasveld ook vervangen kunnen worden door gewoon gras.

   3. jason

    Beste Grad hier de naoler, ik maak zelf wel uit waarover ik me druk maak. Ik ga spelers beoordelen op het moment dat ik ze kan beoordelen en dat is niet na partijtjes tegen horst, de treffers en jong twente want meer was het niet.
    Geloof mij er is geen enkele speler die graag op dit veld speelt. Echter daarover gaan klagen durven de eigen spelers niet net zoals veel mensen niet durven te klagen ergens over bij hun baas.
    Wat de tv gelden betreft heb je gelijk. Echter er is geen enkele reden te bedenken, ook de mindere tv gelden niet, dat je dan maar op korrels gaat ballen. de formule 1 gaat ook niet op zand rijden omdat dat goedkoper is.

    Lang leve De Naolers

   4. jason

    Nou Knievel volgens mij is de mat waarop je speelt het belangrijkste bij het spelletje voetbal. Vvv heeft voor geld gekozen ipv een normale mat om op te spelen en dit mag je ze absoluut verwijten. Verder vind ik de reden ook niet zo belangrijk waarom ze hiervoor gekozen hebben. Feit blijft dat ik elke 2 weken naar deze onzin moet gaan kijken en onze club voor schut staat.

    Vvv heeft in financieel slechtere tijden ook op een gewone mat gespeelt en er zijn veel clubs ook in de keuken divisie die op echt gras spelen. Dus welke reden je ook aangeeft elke club kan gewoon de ondergrond gebruiken die je moet gebruiken met voetballen.

    Daarnaast is vvv door de leverancier van deze mat bedondert. Er moet iets fout gegaan zijn want dit is wel degelijk de slechtste kunstgrasmat van het betaalde voetbal. Nergens anders zie je zoveel korrels en stofwolken dan in de koel. Als spelers zelfs struikelen over de bal omdat deze stroopt in de korrels dan is er toch iets goed mis.

    Lang leve De Koel

   5. chretien

    Je staat niet alleen Jason. Op deze site zitten helaas enkele fans die elke kritiek de kop indrukken. VVV wordt niet beter van fans zonder krietische blik.
    Wat betreft onze grasmat is het volgens mij wachten op de scheidsrechter die het veld afkeert, onbespeelbaar. Denk bv aan de wedstrijd tegen ajax afgelopen seizoen. Of wat te denken van de interviews na de wedstrijden waar spelers van de tegenstander verwijzen naar het xxxgras. Uiteraard is ook de KNVB medeschuldig door de krankzinnige verhouding van de foxgelden. Wie hebben die verdeelsleutel vastgelegd?
    In ieder geval geneer ik me elke thuiswedstrijd rot voor onze mat. Wat kost een echte grasmat meer per jaar?

   6. supportertje

    Nieuwe grasmat gaat ongeveer met sanering grond richting een half miljoen denk ik. Tel daarbij de jaarlijkse kosten, onderhoud, inclusief verwarming zijn ze ongeveer een ton per seizoen kwijt. goedkoper kan het waarschijnlijk niet. Ieder jaar slechte stukken vervangen is dan ook nog een terugkerende kostenpost. Daarom op dit moment kunstgras, en daar moeten VVV en wij het mee doen. Zij leren er mee leven, nog acht andere clubs ook. En wij als supporter dus ook.

   7. jason

    Ze hadden nooit over mogen gaan op kunstgras maar oke. Het gaat er ook om dat deze mat in vergelijking met de vorige kunstgrasmat gewoon waardeloos is. Op geen enkele kunstgrasmat in het betaalde voetbal liggen zoveel korrels als op deze. je ziet bij elk contact dat de bal heeft met de grond deze heel raar en totaal anders stuitert dan zou moeten. En het ergste is nog dat hij stroopt en de spelers gewoon struikelen over de bal en dat kan toch nooit de bedoeling zijn. Dus geef dit gedrocht terug aan de leverancier en laat ze een nieuwe leggen. Zal toch wel garantie opzitten ?

    Lang leve De Koel

 2. VVV 4ever

  Eerste elft was goed tweede was bagger!

  Met name Samuelsen Susic en Grot speelden goed.

  Ook ik verlang al lange tijd naar het vertrouwde natuurgras, ons kunstgrasveld kan echt niet meer!

 3. bear664

  Eerste helft was prima van onze geel-zwarten.
  Naast Samuelson wist ook Van Ooijen te overtuigen; aan beide gaan we nog een hoop plezier beleven.

  Tweede helft maar vlug vergeten; wat een verschil.
  Heb overigens een kwartier van de tweede helft gemist door “even” drinken te gaan halen ….
  Man man man wat was dat weer een bagger … al het zoveelste jaar op rij dat ze Bij Excellenz de boel niet op orde hebben.
  Bijna alles was op … en kom nou niet weer met het smoesje “zo druk hadden we niet verwacht”
  Misschien dat Van der Valk door horeca over kan nemen … misschien dat het dan een keer wat wordt.
  Oh ja, medewerkers die kunnen tellen baat ook wel bij de doorlooptijd aan de balies …

  1. Ben het helemaal eens met de kritiek op het kunstgras in de Koel. In mijn ogen is daar geen (goed) voetbal op mogelijk. Lijkt net of het steeds slechter wordt. Het neemt in ieder geval bij mij steeds meer het voetbalplezier weg. Vraag me af hoe de spelers en de technische staf hierover denken en dit ervaren.

   1. supportertje

    We kunnen praten over het kunstgras wat we willen, maar het ligt er, en we moeten het er meedoen. Het moet eens duidelijk worden dat de centen voor een echte grasmat er op dit moment niet is. Maar laat je niet tegenhouden om iemand met een bak met geld te vinden die wil investeren in een grasmat. Maar houd op met het geleuter hierover, het gaat niet veranderen, hoe graag we het ook willen.

    VVV moet de tering naar de nering zetten, en ja, in onze ogen gaat het beetje geld wat te besteden is naar de verkeerde zaken. Maar de huidige sponsoren hebben ook rechten, niet alleen de supporters. Voorlopig brengen zij voldoende geld binnen dat VVV kan blijven bestaan. Dus een beetje vertroetelen is wel op zijn plaats.

    Alles zal langzaam gaan, maar hoofdzaak is dat we in de eredivisie blijven waardoor er ook meer vertrouwen ontstaat om te investeren in het stadion. Volgens mij kunnen we straks deelnemen in een soort van crowdfunding of een vorm van aandelen voor het stadion op te knappen. Ben benieuwd hoeveel dit gaat opleveren. Van een klein tot groot bedrag kun je gaan deelnemen. Kan iedereen naar vermogen instappen. Dan word het duidelijk wie een groot hart heeft voor VVV.

 4. roermond

  Kan de pagina gesplitst worden in naolberichten en positieve berichten? Wordt zo moe van het genaol hé…Het is gewoon niet anders, zolang er geen rijke oliesheik komt, zullen we het met deze mat moeten doen….Come on Venlo…forza VVV…Ik denk dat de nieuwe aanwinsten ons nog zullen verrassen en Leemans en van Crooy snel doen vergeten…???

 5. robbaan

  Betreffende het kunstgras, het is bij deze absurd hoge temperaturen, ik schat dat het op het veld zeker 40 °C of meer was, gewoon niet te doen.
  Onder normale weersomstandigheden is er goed op te spelen, ik denk ook dat VVV na de rust terug nam ivm de hitte en de wedstrijd a.s. Maandag tegen Werder, waar Klaassen bij zijn debuut gelijk scoorde.

 6. Goodie

  De nieuwe spelers leken op het oog versterkingen. Afgaande op ‘slechts’ deze wedstrijd gaan we aankomend seisoen nog plezier beleven van Samuelsen. Jammer dat Mlapa gister niet in actie kwam. De wedstrijd opzich vond ik zwak maar dat zal zo z’n redenen hebben (hitte, nog niet ingespeeld etc)

  VVV mag van mij wel is naar de optie kijken om de catering aan een ander bedrijf uit te besteden. Verschillende frisdranken die op waren, lange wachtrijen en is er nog nooit iemand op het idee gekomen om met een muntensysteem te werken?

 7. marcel

  een wedstrijd met 2 gezichten. 1e helft VVV overduidelijk beter. 2e helft niet al te best. Vooral van Ooijen viel mij positief op de eerste helft. Grot zal normaliter op links starten en Mlapa in de spits.
  Op zich redelijk makkelijk overeind tegen de titelfavoriet (bij mij na gisteren niet meer), van de KKD. Die zijn wel nog op zoek naar versterkingen. De tweede helft kwamen ze terug na een blooper in de achterhoede, die ik gisteren wel meer steekjes zag laten vallen, Maar ik vond ze eigenlijk alleen maar in de wedstrijd komen, omdat VVV minder overtuigens speelde in de 2e helft.

  ps een verwijzing naar de 1-5 tegen Emmen is niet helemaal gerechtvaardigd, aangezien twente daar meer aantrad met jong-twente dan met hetgeen vanavond in het veld stond. Aan de andere kant, maar dat is een persoonlijke mening. Als je tegen dit Twente gas gegeven had, had je die ook met een behoorlijke nederlaag naar huis kunnen sturen.

  ow ja, zo zie ik de penalties het liefst, daar kan een keeper op duiken wat ie wil, daar kom je dus alleen maar bij als je al in die hoek staat.

 8. De Koel

  Eerste helft vond ik niet slecht, zeker aangezien Van Ooijen en Samuelsen pas sinds deze week meetrainen. Susic vond ik aardig spelen. had een paar keer een prachtige breedtepass over 40 meter, waarmee hij het veld helemaal opentrok. En een overtuigende penalty. Samuelsen maakte ook een positieve indruk. Een technisch begaafde speler die in de 16 een actie kan maken. Verder was VVV fysiek een stuk sterker dan Twente. In de eerste helft werd vrijwel ieder duel gewonnen door VVV. Rutten vond ik ook goed spelen, had een paar goede onderscheppingen en haalde vaak de achterlijn. Jammer dat de uiteindelijke voorzet steeds zo slecht was. Van Ooijen speelde ook goed. Zwakste linie was duidelijk de verdediging, Wat Roel Janssen precies bezielde… Zo’n fouten kun je je in de competitie echt niet permitteren.

 9. De Koel

  En de catering was echt dramatisch. Wat een ongeorganiseerd zooitje is dat zeg. Schiet echt voor geen meter op. Is toch niet te verkopen dat je een kwartier moet wachten voordat je aan de beurt bent! En dan bedoel ik tijdens de wedstrijd, niet eens in de rust. Ik kom naar het stadion om een wedstrijd te zien, niet om in de rij te staan om iets te drinken te krijgen (tegen een belachelijke prijs).

  1. pavisto67

   Die catering lijkt potverdikkie wel een werkervaringsplek voor Wajongers.. Mijn allergrootste irritatie bij VVV.. Traag en fysiek en mentaal niet in staat een fatsoenlijke pot bier te tappen.. Grote schande

   1. chretien

    Hou het aub wel netjes. Kritiek of commentaar is oké, maar niet op deze manier

 10. Het was +-40 graden lijkt me vrij logisch dat na 60 minuten de pijp leeg is. De eerste helft was positief, met vloeiend voetbal waarbij de bal goed rond werd gespeeld met geduld. Ik vind dat de ploeg volwassener speelt dan afgelopen seizoen.

 11. kenfen

  Helemaal mee eens Lincoln. De tweede helft was niet representatief mede door de vele wissels er onduidelijkheid ontstond. Samuelson is een technisch zeer begaafde speler en ook de andere nieuwe lichting zag er goed uit Als mlapa weer fit is evenals seuntjes en opoku zin er mogelijkheden genoeg alleen qua buitenspelers daar zitten we wat dun in evt toch Hunte?

  1. Dond

   Qua echte buitenspelers is het idd wat dun.
   Dus ook ik hoop dat er nog een echte buitspeler die een actie in huis heeft bij komt.
   Al heeft Stan Valckx aangekondigd dat dit de spelers zijn die het moeten gaan doen.
   Maar wie weet – zeg nooit nooit..

   1. Goodie

    Ik verwacht ook nog zeker een speler. Er zijn 7 spelers vertrokken en 6 aangetrokken (excl. Unnerstall en van Bruggen). De selectie is er momenteel dus nog smaller op geworden.

 12. Koelie

  Ik was er niet bij maar terugval 2e helft ook te verklaren door de beperkte bank?
  Krappe selectie is een feit en ook de achilleshiel.
  Nieuw veld is simpel een financiële keuze, waar we het op deze site al zo vaak over hebben gehad. Introductie van gras zou ook verplichte introductie veldverwarming betekenen. Kan iemand zich die 2 containers herinneren in de hoek Maastribune en ere? Daar stond de gehuurde ketel in. Helaas geen onderhoud opgepleegd want te duur en daardoor stuk. Blijkbaar kost het aanleggen en onderhoud zoveel dat je daardoor minimaal een profcontract minder hebt. Aangezien we nu al de laatste spelersbegroting hebben en kleinste selectie, lijkt me de keuze voor kunstgras onvermijdelijk.

 13. YowVVV

  Muntensysteem drank absoluut noodzakelijk. Schiet anders echt weer niet op. Zoals het al
  Jaren gaat.. Nieuwe spelers positief over, bestaande spelers ok, team komt wel goed. Steyn kan gaan bouwen. Een versterking voorin lijkt mij noodzakelijk. Het veld dramatisch, maar valt weinig meer aan te doen. Goed sproeien vooraf, behalve tegen ajax haha. Forza vvv en mensen steun vvv! We spelen weer eredivisie! Ontzettend knap!

 14. twiggy11

  Het was bagger Okay het was wel warm maar dat kon je aan Twente niet zien.er zat geen agressie in geen inzet als we zo de competitie in gaan wordt het heel moeilijk om 35 punten te halen.ik denk dat een linksback ook wel welkom is.janssen kwam op alle fronte tekort.en hopelijk is onze spits snel weer inzetbaar daar kom je nu toch ook tekort.

 15. lucien1978

  1-1 is op papier een prima uitslag. Werder had echter 6/7 100 procent kansen.

  Susic verloor ballen op onnodige posities. Die viel me gewoon erg tegen

  Kum vond ik een hele goede partij spelen op linksback. Van mij uit heeft die een basisplek veroverd.

  Weet iemand wat voor blessures Mlapa en Seuntjens hebben?

 16. robbaan

  Als je tot slot ook de korte samenvatting ziet, had VVV zelfs nog een keer kunnen scoren…
  Unnerstall deed het prima!
  Susic wisselvallig, Kum erg goed!
  Samuelsen is een versterking!

 17. festina lente

  prima resultaat. maar zoals vaker op dit forum gezegd. selectie wel erg smal. hopelijk kunnen onze jeugdspelers dit opvullen. iets meer informatie over de geblesseerde spelers zou wel prettig zijn.

 18. Depor

  Ik weet niet van welke wedstrijd jij de eerste helft hebt gezien VVV 4ever. Had 5 0 kunnen staan? Ik heb die kansen niet gezien en zeker geen vijf. En dat balletje op de lat van VVV tel je niet mee?

  Lekker negatief weer…

  Was gewoon een zomeravondpotje. Te warm.

  1. Gerardus

   Nou ik heb toch ook een aantal zeer grote kansen gezien aan de zijde van de Duitsers, vooral in de eerste helft. Met name die van Klaassen was aardig. In zulke aanvallen zie je toch het klasse verschil dat spelers van VVV hebben ten opzichte van Werder. Dat is uiteraard geen schande als je de aankopen van Werder ziet hoor. Maar het is wel een feit. Uiteindelijk is het toch leuke dat je een club als Werder op een gelijkspel houdt. Maar het is toch maar een voorbereiding en daar moet je niet te veel waarde aan hechten.

   1. Koelie

    Gewoon al het feit dat wedstrijd live via YouTube en Facebook uitzenden. Professioneler dan veel clubs in NL, bijvoorbeeld Feyenoord.

   2. marcel

    zoals je zegt, geen schande dat dit soort teams kansen creeeren tegen VVV. je kunt er ook afgaan zoals heerenveen afgelopen week tegen hoffenheim 8-2.

  2. VVV 4ever

   laatste 10 minuten van de eerste helft was Werder flink aan het drukken en creëerde toch een aantal dotten van kansen hoor….

   Maar ik ben zeker niet negatief ingesteld, Werder op 1-1 houden is gewoon prima!

Leave a Reply