VVV-Venlo wint met 3-0 van SC Irene

VVV-Venlo heeft vanavond tegen SC Irene op sportpark Bakenbos met 0-3 gewonnen. Vanwege de tropische temperatuur werd er 2 x 35 minuten gespeeld.

VVV-Venlo begon in de volgende opstelling:
Deckers
Rutten    Post  Promes  Fleuren
Ramadhani  Nijholt  Sevinc
Resida  Adesanya  van Crooy

VVV-Venlo kon in de 70 minuten durende wedstrijd allerminst imponeren. Enige opvallende speler was de op proef zijnde Resida van FC Emmen. Hij maakte een goede indruk door mooie acties aan de rechterkant.

Spits Adesanya scoorde in de 21e en 57e minuut de 0-1 en 0-2. De 0-2 ontstond door een geweldige crossbal van Balkestein. Verder kwam Adesanya  weinig in het spel voor. Fysiek is hij erg sterk. Maar het combinatiespel van de Venlonaren, na één week voorbereiding, was niet optimaal waardoor Adesanya amper in positie kon worden gebracht. Vlak voor tijd scoorde Simons de 0-3.

Na 51 minuten verving trainer Maurice Steijn een achttal spelers. De inkomende spelers waren:
Delano van Crooy, Pim Balkestein, Quin Kruijsen, Dyon Gijzen, Dylan Donkers, Lugman Bezzat, Evren Korkmaz en Shaquille Simons.

Geblesseerd aan de kant bleven Opoku, Buwalda en Klicic. Duidelijk werd wel dat er nog een hoop werk te doen is voor de technische staf.

Statistieken

SC Irene – VVV-Venlo 0-3 (0-1)

Scoreverloop: 21. Adesanya (0-1); 58. Adesanya (0-2); 69. Simmons (0-3)

Opstelling VVV-Venlo tot aan 53e minuut:
Deckers; Fleuren, Promes, Post en Rutten; Sevinc, Nijholt en Ramadhani; Resida, Adesanya en Van Crooij.

Opstelling VVV-Venlo 53e-70e minuut:
Van Crooij; Fleuren, Balkestein, Korkmaz en Donkers; Gijzen, Kruijsen en Bezzat; Resida, Adesanya en Simmons.

Verslag van RUIVERCITY

9 Responses

 1. Meuske

  Een paar jeugd spelers mogen zich bewijzen tegenover Steijn dus dit zal er wel 1 van zijn. Hoop deze week nog wel wat spelers te verwelkomen en dan geen proef spelers maar echte versterkingen die gelijk basis kunnen spelen. Wel vreemd van Opoku op Twitter staat niet wedstrijd fit en hier staat geblesseerd wat is het nou? Een speler die na een vakantie niet wedstrijd fit is kan er bij mij niet in.

  1. Opoku heeft aan het einde van vorig seizoen een blessure opgelopen. Hij speelde in de Play Offs tegen VVV maar enkele minuten mee. Van deze blessure had hij toen we begonnen met trainen nog last van waardoor hij niet met de groep kan meetrainen. Net als Buwalda trainen zij apart van de groep en zijn ze vooral conditioneel aan het trainen. Opoku zal volgende week rustig aansluiten bij de groep maar hij zal er komende weken met de wedstrijden niet bij zijn.

 2. Goodie

  Als Adesanya de hele wedstrijd onzichtbaar was en er 2 maakt.. prima toch? Uth heb je bij Heerenveen ook het hele seizoen nauwelijks gezien. Jammer dat we niet wat eerder een degelijke tegenstander hebben om hem tegen de testen. Als ik de reacties zo zie, dan zal Resida morgen toch een contract aangeboden worden neem ik aan?

 3. Dond

  Onzichtbaar zijn; en toch 2x scoren, toch netjes. Tegen welke tegenstander dan ook.
  Zit er veel verschil tussen 1ste divisie Nederland / 2de divisie België? Ik heb er namelijk geen idee van.
  Resida zichtbaar aanwezig, beste van het veld. Zal dan toch wel heel snel een contract tekenen lijkt mij zo.
  Erg jammer dat we Opoku dus nog niet in actie gaan zien tijdens de oefenwedstrijden.

  Blijkt dus wel nog veel werk aan de winkel. Maar wat mag je verwachten na 1 week trainen.
  Hopelijk zien we snel verbeteringen. en nieuwe aanwinsten op het veld 🙂

  1. Zeker weten en natuurlijk speelde de hitte ook een enorme rol. Ik vond Adesanya niet slecht maar denk dat hij wel meer kan dan wat hij gisteren liet zien. Resida zeker beste man van het veld, zeer actief en zeer goede acties. Had nog een beetje pech met de afronding maar hoop echt dat hij snel een contract krijgt aangeboden. Er is zeker nog werk aan de winkel maar het zou raar zijn als nu al alles klopte en dat VVV geweldig speelde. Denk dat tegen SHH als het minder warm is en gewoon 45 min per helft gespeeld wordt meer zichtbaar wordt.

 4. Louis van Gaal

  Als Adesanya en Resida er niet bij geweest waren was het wel heel erg mat geweest.. Wat mij verder opvalt waren de 17 minuten die Balkesteijn mee mocht doen: aanwezig in het veld met coachen van anderen en hij liet nogmaals zien een uitstekende lange bal te kunnen spelen..

Leave a Reply