VVV-Venlo

VVV-Venlo wint van buurman Venlosche Boys

VVV-Venlo heeft de oefenwedstrijd tegen Venlosche Boys gewonnen. Het werd 1-5 in het voordeel van VVV-Venlo.

In de wedstrijd tegen de Eerste Klasser maakte Jérôme Sinclair zijn officieuze debuut bij VVV-Venlo. De van Watford gehuurde aanvaller kwam afgelopen week over uit Londen. Ook maakte Thorsten Kirschbaum weer zijn opwachting in het doel van de Venlonaren. Susic kampte volgens geruchten met een bovenbeen blessure, maar dit bericht van de Limburger doet anders vermoeden.

Een mooi doelpunt van Neudecker gaf het startschot. Van grote afstand wist hij de keeper van de Venlosche Boys te verschalken. Soriano maakte de 2-0 op aangeven van Sinclair. Venlosche Boys wist de 1-2 te maken middels een penalty, maar even later zette Kokkinis VVV op 1-3, wat tevens de ruststand was.

De tweede helft was voor VVV met veel aanvallen, maar die konden niet worden geconverteerd tot veel doelpunten. Venlosche Boys hield verdedigend goed stand. Uiteindelijk waren het twee doelpunten van Opoku die voor de eindstand van 1-5 wist te zorgen. Niet een fantastische uitslag, maar wederom een mogelijkheid voor de technische staf om de selectie te kunnen beoordelen.

Vrijdag staat de volgende wedstrijd op het programma, dan is STVV de tegenstander.

Opstelling eerste helft: Kirschbaum, Dekker, Schäfer, van Bruggen, R. Janssen, Post, Van Ooijen, Neudecker, Soriano, Wienhoven en Sinclair.

Opstelling tweede helft: Van Crooij, Van Dijk, Röseler, Kum, Scheimann, S. Janssen, Munsters, Linthorst, Kokkinis, Opoku en Roemer.

4 Responses

Leave a Reply