VVV-Venlo

VVV-Venlo wint van Feyenoord tijdens jubileumwedstrijd

Wat een jubileumwedstrijd! Wederom een super prestatie van de VVV-Venlo! Uit de laatste 5 wedstrijden zijn er maar liefst 13 punten gepakt. Er zijn ergere dagen als supporter zijnde. Vandaag kregen we de kampioen op bezoek en die werd naar huis gestuurd met maar liefst 0 punten. En het mooiste is dat het nog verdiend is ook!

We begonnen vandaag in een donkerblauw jubileumshirt met gouden accenten. Opzicht een mooi tenue, alleen wat dit met de historie van VVV te maken heeft ? Geen idee. VVV begon overigens met Jonathan Opoku in plaats van Torino Hunte. Dit was de eerste Eredivisie basisplaats voor de voormalig speler van BV Veendam en FC Oss.. Daarnaast begon Danny Post in plaats van Damian van Bruggen.

Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam van de gasten en het was oud VVV-er Steven Berghuis die een soort van voorzet gaf, maar de bal ging echter voorlangs. Nou, we waren dus gewaarschuwd voor een lastig middagje. Niets bleek echter minder waar te zijn. De Venlonaren waren fysiek veel sterker dan de gasten. Vooral Opoku had een fijne middag tegen zijn tieneropponent en kwam er regelmatig gemakkelijk langs.

Het eerste schot op doel kwam van de voet van Lennart Thy, onze marathonloper, op aangeven van the Seun of God. Thy had het vandaag een iets lastigere middag dan Opoku. Thy moest opboksen tegen de fysiek sterkere van Beek. Thy zijn stijlvolle schot miste echter kracht en precisie, kans verkeken. Rond minuut numero 20 was het Steven Berghuis die zich liet zien, ditmaal negatief. Hij zette een harde tackle vanachteren in en die werd terecht bestraft met geel dacht ik. Echter zag ik net bij de samenvattingen pas dat het toch echt wel een rode kaart was en dat hij niet mocht mopperen.

Er was volop strijd aanwezig in deze wedstrijd maar kansen waren er nauwelijks. Nouja, wel wat speldenprikjes maar niet echt grote kansen. De grootste kans van Feyenoord was een van richting veranderd schot van El Ahmadi. Voor de Venlonaren aaide de sterk spelende Opoku de bal oog in oog met Jones en kwam niet tot scoren. Daarnaast schoot nota bene Tapia bijna in het Rotterdamse doel.

In de eerste helft waren er nog twee andere discutabele momenten waar de Rotterdammers niet over mochten klagen. Een schot van Thy werd met de hand gekeerd door van Beek, dit gebeurde van zeer dichtbij dus dit was nog wel te begrijpen dat het geen penalty was. Het andere moment was toch iets duidelijker. Malacia haakte Opoku maar die kreeg geen penalty. Beetje apart, maarja we moeten het er maar mee doen, hé.

In de rust hadden de Rotterdammers waarschijnlijk een standje gekregen van Gio van Bronkhorst, ze speelden een stuk sterker dan in de eerste helft. Dit resulteerde niet in grote kansen en na verloop van tijd werden de Venlonaren beetje bij beetje sterker en bleven ze nog steeds veel duels winnen.

Post zette zijn traditie voort en mocht deze wedstrijd weer een gele kaart noteren. Deze was nogal dom of ongelukkig. Net hoe je het wilt noemen. Vilhena probeerde ging met zijn hoofd tegen het hoofd van onze Post staan. Althans, hij probeerde dit. De geweldig fluitende scheidsrechter besloot om beide spelers maar een gele kaart te geven. Verrassend. Ook verrassend is de schorsing van onze aanvoerder, dit was namelijk al gele kaart nummer vijf.

De wedstrijd kabbelde voort en er vielen weinig echte kansen te noteren. De Venlonaren toonden strijd en wonnen veel duels en in de duels waren ze veel feller dan de Rotterdammers. Voetballend was het ook niet slecht, als de mannen van Steijn aan de bal waren dan hielden ze die meestal ook goed vast en kwamen ze er goed uit. Dit resulteerde na 70 minuten in een mooie aanval waarin Post, nota bene op techniek, twee man wist uit te spelen en de bal voor gaf op Vito. Die schoot voor bijna een leeg doel de bal het stadion uit. Er moet wel gezegd worden dat de bal op stuitte op het moment van schieten. Vijf minuutjes later was er wederom een goed uitgespeelde aanval van de Venlonaren. Thy gaf de bal op Vito en die dwong Jones tot een uiterste redding. Aan de andere kant werden de Rotterdammers steeds gevaarlijker en dreigender. Helaas voor hun hebben wij een Duitse gigant in het doel staan die wel zin had in een clean sheet. Hij hield alle ballen er vrij gemakkelijk uit.

Met nog tien minuutjes te gaan kwam Robin van Persie erin, oud speler van onder meer Manchester United en Arsenal. Een schril contrast met de voorgaande clubs van Opoku of Ralf Seuntjes. Arsenal of United zijn toch clubs van een ander kaliber als BV Veendam of RBC. Het verschil op het veld was echter een stuk kleiner als het verschil tussen deze clubs. Aan de kant van VVV werd Opoku gewisseld voor oud-Feyenoorder Romeo Castelen.

Deze Castelen was binnen een paar minuten goud waard voor VVV-Venlo. Op aangeven van Thy kon Castelen één op één op Jones af, maar hij kwam niet aan schieten toe. Dat kwam door Tapia die hem onderuit schoffelde. Verrassend genoeg gaf de scheidsrechter nu wel een penalty en één gele kaart. Voor de mensen die het gemist hebben, de triple punishment regel is dit seizoen afgeschaft dus één terechte gele kaart. Gelukkig hebben wij iemand die iedere penalty kan benutten en dat deed hij vandaag ook! Met nog maar 5 minuten te spelen stond VVV-Venlo voor in de jubileumwedstrijd dankzij Clint Leemans! Een beter jubileum kun je je toch niet bedenken? Feyenoord zette nog wel aan maar kwam niet meer tot een kans. Dat betekend dus wederom 3 punten in dit succes seizoen!

We hebben veel te genieten dit seizoen en zijn met nog 13 wedstrijden te spelen al bijna veilig. Wie had dit durven te voorspellen voordat het seizoen begon ? Niemand! Maar we zijn er nog niet, we hebbe nog 5 punten nodig voor de magische grens van 34 punten. Komende woensdag is er weer een mogelijkheid om dichter bij deze grens te komen. Dan wacht alweer een belangrijke uitwedstrijd tegen Willem II. Maar tot aan deze wedstrijd mogen wij wel genieten van deze jubileumoverwinning!

VVV-Venlo – Feyenoord 1-0.
Doelpunten: 88. Leemans 1-0 (strafschop).
Scheidsrechter: Jochem Kamphuis. Gele kaart: Post (VVV-Venlo), Berghuis, El Ahmadi en Vilhena (Feyenoord).
Toeschouwers: 8.000.
Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall; Dekker, Promes, Röseler en Janssen; Van Crooij, Seuntjens (88. Van Bruggen), Post en Leemans; Opoku (81. Castelen) en Thy.

 

36 Responses

 1. RuiverCity

  Wat een TOP middag. Strijd, passie en een geweldige sfeer in de Koel. Iedereen stond 90 minuten achter het team. Feyenoord met de volkomen gestoorde Berghuis en El Ahmadi. Beide hadden donker rood verdiend.
  Scheidsrechter en de grensrechter aan de N- zijde marcheerde de hele wedstrijd voor Feyenoord. Damian van Bruggen viel zéér getergd in. En terecht. Deze jongen was één van de betere de afgelopen weken, zo niet de beste. Vanaf woensdag weer een basisplaats! Een puike prestatie in een nu al geslaagd seizoen!

 2. robbaan

  Zo moet dat, bloedstollend spannend en de underdog die de kampioen verslaat.
  Het sterke collectief met de juiste instelling en de wil om te winnen.
  VVV verdiende de zege tegen een zwakke kampioen, doordat VVV het spel van de Rotterdammers helemaal onder controle hield.
  Vroeger zongen we na een gewonnen duel tegen Feijenoord…Wie wordt er in de Koel vermoord? Feijenoord…Feijenoord… Nu ontplofte de Koel en bejubelde de 1-0 zege als betrof het het kampioenschap.
  Hulde!!! Wat een sfeer en beleving…Een memorabele middag!

  1. chretien

   Even dit. Ik vond Feyenoord niet eens slecht, maar Berghuis had bepaald zijn dag niet. En dan gaat hij het overcompenseren in ruw spel. Hulde overigens aan Janssen, prima partij. De scheids was een schande. Door onze zege gaan we het hem vergeven, of liever gezegd, vergeten. Maar, elke scrimmage eindigde in vrije trap voor Feyenoord. Was het wat VVV betreft niet de beste wedstrijd van het seizoen? Seizoen is nu al geslaagd FORZA VVV!

 3. Meuske

  Hulde voor de mannen!!! Gevochten voor iedere meter, heerlijke pot voetbal gezien met alle ingrediënten die een wedstrijd nodig heeft. Feyenoord dacht hier even wat punten te komen halen? NOT!!! Forza VVV os Clubke

 4. R.P

  Ongeacht wat de uitslag zou worden, vond ik dat ze vandaag hun beste wedstrijd van dit seizoen speelde. Dat ze vlak voor tijd dan ook nog de 1-0 scoren, maakt het al helemaal geweldig! Dit VVV laat de rest zien hoe het moet: sterk verdedigend, voor elkaar knokkend, vechtend voor iedere meter, doorgaan tot op het bot, goed veldspel en voorin ’n paar bikkels die ’n bal vast kunnen houden en de verdedigers v/d tegenstander helemaal gek kunnen maken. Van ballenjongen tot technisch directeur, van basisspeler tot bankzitter: dit is ’n team!

  Echt GEWELDIG!!!

 5. sultana

  Wat een pot ik heb GENOTEN! Zeer goed spelend VVV vooral de eerste helft, Feyenoord had er geen antwoord op.
  Unnerstall keepte een berepartij, hulde voor het hele team die keihard geknokt hebben. Post ook weer van grote waarde jammer dat hij een, in mijn ogen, onnodige gele kaart pakt. Woensdag in Tilburg misschien weer drie punten? Is mogelijk want Willem II speelt niet sterk dit seizoen, wat een geweldig seizoen tot nu toe. Team wat voor elkaar knokt, Steijn heeft er lang aan gewerkt en het is gelukt. Ook Valckx is hier belangrijk in, na dit seizoen verwacht ik dat Steijn weg is. Dit seizoen kan bijna niet meer fout gaan, forza VVV

 6. Depor

  Heerlijk. Niet meer naar de onderste plekken te hoeven kijken maar toch stiekem naar de tegenstanders van Heerenveen en den Haag. Onze concurrenten voor de play-offs. Heerlijk toch!

  En Stan kan zich alvast richten op volgend seizoen. Er vertrekken een aantal belangrijke spelers (huurbasis). Hopelijk zijn van bruggen en thy over te nemen of anders nog een seizoen te huren. Unnerstall lijkt me niet reëel.

  Echt top Dit!!!

 7. Depor

  En het moment om te starten met de verbouwing van het stadion. Waar blijven de plannen en ontwerpen. Dit is toch het moment om twijfelaars warm te maken voor VVV en een nieuwe koel? En sponsors niet te vergeten…

  Vreemd overigens dat er weer zoveel Feyenoord supporters in het stadion waren buiten het uitvak. Als er wat gebeurt is VVV echt de klos….

  1. Een paar maanden geleden is de grond gekocht en daarnaast was VVV nog bezig om ook de grond van P2 (rechts van stadion over te nemen). Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de plannen en de realisatie van de verbouwing. Maar goed dit kost allemaal tijd. Er zijn commissies en belanghartigen die allemaal hun steentje bij willen dragen.

   Er wordt gekeken naar wat is er mogelijk, hoe zot het met de veiligheid. Wat zij de randvoorwaarden en wat is verplicht vanuit de voetbalbond. Daarnaast moet er gekeken worden wat willen we bereiken en hoe gaan we dit invullen. Is best een enorme klus. Ik ben dan ook van mening dat men liever iets meer tijd neemt en het goed doet dan snel half werk afleveren.

   Zoals ik al zei, zijn ze er hard mee bezig en gaat er geen dag voorbij zonder dat hier over gepraat wordt.

   onder tussen zijn de architecten bezig met ontwerpen en invullingen die later ook ondersteunt worden gesprekken van supportersgroepen en sponsoren wat zei verwachten en willen. Daar wordt een mooi pakket van gemaakt en ondertussen ook met sponsoren en financiers gepraat.

   Zoals ik het begrepen heb willen ze Dit voorjaar de voorwaardes etc klaar hebben zodat snel daarna de invulling gedaan kan worden en wellicht als alles meezit gaan ze in de zomer al beginnen. Maar dit is allemaal niet 100% zeker

 8. VVV 4ever

  Op basis van de 1ste helft een dik verdiende overwinning!
  Tweede helft was het meer verdedigen maar wij hebben Unnerstall en Castelen….
  Ook ik had het gevoel dat we tegen 12 man speelden, maar gelukkig maakt hij het enigszins goed door die bal op de stip te leggen……..wat ook terecht was overigens.

  Wat een heerlijk seizoen beleven we met z’n allen!
  Forza VVV

 9. expat

  Geen woorden voor: wat een geweldige wedstrijd en wat een sterk spelend VVV. Hopelijk voetjes weer snel terug op aarde, woensdag is een vreselijk belangrijke wedstrijd weer.

  Prachtige foto trouwens!

 10. YowVVV

  Wat een winnaars, stuk voor stuk! Dit collectief is een voorbeeld voor het hele vaderlandse voetbal. Alleen met deze instelling is het vaderlandse voetbal te redden. Dit is een van de beste seizoenen van vvv ooit!

 11. ger

  Feyenoord supporters stonden massaal achter het doel aan Venlose zijde! Sorry maar dat kan echt niet zo, ik ben niet bang aangelegd maar ik heb er toch voor gekozen om de tweede helft niet meer op VW 3 te staan omdat er honderd of meer stonden en ik me daar met mijn twee kinderen niet meer veilig voelde! Verder heb ik een top wedstrijd gezien en genoten van de vechtlust van VVV! En een zeer slechte partijdige scheidsrechter!

 12. Animal

  Bout Shirt, maar waal geweldig voetbal !
  Hoapelik un good resultaat taege WII en dan kin ut bijna neet mier mis goan

  Veiligheidsbeleid VVV is al joare drama…geit idd nog ens fout. Hoop det in de nieje bouwplannen doar baeter op gelet Wuurd, maar as iddere gek kaarte veur alle vakken kint kriege helt ut snel op…

  1. marcel

   hier mogen we voor een deel dankbaar aan zijn aan onze mede-supporters, die kaartjes regelen voor deze mensen. Er worden kaarten gehaald voor ‘bekenden’of kaartjes verkocht voor een tientje extra.
   Voor VVV zijn het natuurlijk extra inkomsten, maar je kunt je afvragen of je het extra aantal aangevraagde clubcards rondom deze wedstrijd als ‘normaal’ moet beschouwen en wil accepteren.

   Aan de andere kant roepen we al jaren om normalisatie. Maar vooral tegen topclubs en hun grote aanhang (inclusief de locals), kan ik me voorstellen dat dit niet altijd even veilig aanvoelt.

 13. Venlonaerke

  Genoten van de wedstrijd en een in met in ogen verdiende overwinning voor VVV in een mooi shirt zonder historische waarde. Scheidsrechter was een aanfluiting, floot wel erg in het voordeel van Feijenoord. Blij met de nieuwe regels aangaande de penalty. Een groot probleem vond ik het aantal Feijenoord supporters op de VVV tribunes. Bij PSV was dit ook het geval, wat uiteindelijk resulteerde in een aantal PSV supporters die zich racistisch uiten richting Isimat. VVV blijft toch een amateuristische organisatie te hebben. Mijn vrouw moest naar de wc. De dameswc’s bij Z waren verstopt, hier hadden ze toch al eerder naar kunnen kijken en een oplossing voor kunnen vinden. Nu moesten de dames op O en Z naar de wc’s bij de hoofdingang. Hiervoor moeten ze onder het uitvak lopen waar nog eens een 100tal Feijenoord supporters staan. Mijn vrouw voelde zich verre van veilig. Na de wedstrijd houden ze de poorten gesloten waardoor de Z tribune alleen via O en de rottrap naar buiten kunnen. Poorten zouden sneller open moeten kunnen zodat het stadion sneller en veiliger leegloopt. Wel blij met de overwinning en op naar de volgende wedstrijd.

 14. Goodie

  Ongeacht wat de wedstrijd ging worden wist ik dat de trotst zou gaan overheersen. Uiteindelijk pakken we ook nog de 3 punten! Iedereen speelde geweldig, ook de invallers waren van grote waarde. Vooraf waren we tevreden geweest met 4 of 5 punten tegen Willem2, Feyenoord en Nac. Dit kunnen er nu zomaar 9 gaan worden. En in dat geval kunnen mogen we eerder omhoog dan omlaag gaan kijken, wie had dat gedacht?

  Hulde aan de mensen die de spandoeken hebben gemaakt, zagen er tof uit!

  Maar het kan niet zo zijn dat supporters als Ger eerder hierboven zich niet veilig voelde op de VW tribune door de vele Feyenoorders. Daarnaast wordt iedereen op O gefouilleerd en moeten de zakken worden leeg gehaald, maar vervolgens wordt er onder het uitvak vuurwerk afgestoken (tot 2 maal toe) en dan hebben we stewards die daar helemaal niks aan durven te doen? Kan me herinneren dat er tegen Rkc uit een jongen uit het vak gehaald werd.

 15. kenfen

  Wat een sfeer en wat een mooie wedstrijd. Op karakter kunnen deze spelers ver komen. Hopelijk blijven ze dit volhouden. En hopelijk de volgende wedstrijd weer een volle Koel

 16. pmmv

  @Depor: Niet alle Feynoord fans zijn hooligans. Er zijn bij mijn weten nooit problemen geweest met de Feyenoorders die niet in het uitvak zitten. Zijn gewoon nette en beschaafde mensen dus maak je niet dik.

 17. supportertje

  Wat een wedstrijd, en wat een resultaat, echt genoten op deze zondagmiddag. Een wedstrijd waarbij veel emoties vrij kwamen, ook bij mij hebben de rillingen over mijn rug gelopen. We hebben toch wel een bijzonder goed stel als team samen. Goed voetbal, ook al was het wel eens wat slordig, maar gewoon beter als Feijenoord. Die kwamen er bij tijden niet aan te pas, zeker niet met de Italiaanse verdediging die VVV tegenwoordig heeft. Als ze op deze manier blijven spelen, gaan meer ploegen zich kapot lopen op VVV. Als je de gedreven samenwerking en passie ziet die dit team op het veld neerlegt, is dit een van de beste teams, die VVV in lange tijd heeft gehad. Een echte over mijn lijk passie.

  Vwb. de Feijenoord supporters, ze waren al op zaterdag in de stad, en ook nog voor de wedstrijd op zondag. Dat is eigenlijk vlekkeloos verlopen, ook in het stadion. Als groep samen voelde het misschien niet prettig aan als je daar door heen moest lopen, maar ze hebben zich naar mijn mening toch goed gedragen. Alleen het feit dat er zoveel buiten het uitvak staan vind ik discutabel. Mocht een keer de vlam in de pan slaan, dan zijn de rapen gaar. Wat ik wel minder vond is dat inderdaad de toiletten achter Z verstopt waren, en dit had toch eerder opgelost moeten zijn.

  Hopelijk gaat het verder op deze wijze, en we zullen echt nog wel eens een zeperd te verwerken krijgen. Maar voorlopig kunnen we even verder dromen, en komt de volgende wedstrijd op woensdag er al weer aan. Hopelijk kan ons team deze ook over de streep trekken, voordat er naar Alkmaar afgereisd moet worden. Ik ben er in ieder geval bij om ons team weer aan te moedigen. Hopelijk gaan er eens wat meer mensen mee de komende wedstrijden, niet alleen om dat de spelers dat verdienen, maar ook omdat dit seizoen het echt leuk is om mee te gaan. Want wie kan zich een seizoen herinneren dat er bij uitwedstrijden door VVV, zoveel gewonnen of gelijk gespeelde wedstrijden zijn geweest.

 18. supportertje

  Nog even over het jubileumshirt waar toch veel commentaar over is. Iedereen kon een ontwerp of idee indienen, en dat is door velen ook gedaan. Daar zijn een aantal ontwerpen uitgekozen, en daar is men mee verder gegaan. Ook daar zijn er een paar van gekozen, en die zijn voorgelegd aan een aantal supporters, mensen die hebben meegedaan met de crowdfunding en aan de sponsers.

  Daar is uiteindelijk dit jubileumshirt uitgekomen. Het is dus op een uiterst democratische wijze tot stand gekomen. Je kunt er wat van vinden, mooi, lelijk, niet in de VVV kleuren, had een ander uiterlijk moeten hebben. Maar dit is er uit gekomen, anders dan gebruikelijk, en daarom ook apart en eenmalig. Een echt jubileumshirt dus, waar we gelukkig wel mee gewonnen hebben zondag.

 19. idderzienmeining

  Geweldig genoten van deze wedstrijd ! Uiteraard door de overwinning (die absoluut niet gestolen is), maar zeer zeker ook van HET TEAM en de sfeer in het stadion.
  Oude tijden lijken langzaam maar zeker te herleven …. we moesten van ver komen dankzij het afbraakvoetbal van (be)Ton Lokhoff !

  Unnestall werd uitgeroepen tot MotM maar eigenlijk moeten we hier iedere week het elftal voor uitroepen. Wat is dit een prachtig stel wat voor elkaar knokt, nooit de organisatie uit het oog verliest en elke tegenstander het leven zuur kan maken.

  Unnerstall keepte trouwens wel weer prima, maar we weten inmiddels dat hij altijd (op Heracles uit) zijn ding doet. Ballen pakken, hoge voorzetten plukken maar bovenal respect afdwingen door zijn imposante verschijning. Een absolute meerwaarde voor VVV dit seizoen.

  Nogmaals;’ik vind dat we het team als geheel moeten complimenteren maar ik wil er tóch twee spelers uit halen die mij positief verrast hebben. Opoku als rechtsbuiten vond ik zeer sterk spelen en Janssen was nu eens de linksback die niet alleen duels won maar ook kort zat aan de zijkant om voorzetten eruit te halen.

  Sfeer in De Koel was uitstekend, maar ook ik blijf me verbazen dat – met name als de drie grote ploegen Ajax, PSV en Feyenoord komen – altijd het deel onder het uitvak uitpuilt met uitsupporters.
  Volgens mij moet VVV daar iets op kunnen verzinnen toch ? Eigen supporters die zich niet veilig voelen zoals ik hierrboven lees moet je als club NIET willen en dus tegen in actie komen.
  Heren beleidsbepalers …. jullie kunnen dit signaal niet langer negeren !

  Mensen achter deze site zijn volgens mij gesprekspartner van VVV dus ook bij jullie (o.a Lincoln) ligt een taak dit op tafel te brengen bij VVV !

  1. chretien

   Je hebt gelijk. Opoku is de eerste die ik Malacia eruit heb zien spelen. Mijn complimenten, want Malacia wordt een hele grote. Opoku is dus helemaal terug. En, Janssen, waar niet iedereen echt gek op is, speelde een heel mooie partij tegen international Berghuis. Ja, en MotM had dit weekend het gehele team moeten zijn. FORZA VVV!

  2. Wat je aanhaalt is denk in de laatste jaren bij elke bespreking aangesproken dat dit soms een beetje de spuitgaten uitkomt. Maar goed meer dan aanspreken en het bespreekbaar maken zit er voor ons niet in. Wij (supportersgroepen) zijn geen beleidsbepalers maar zie ons meer als gespreksparnet en adviseurs.

   Kijk in principe ben ik niet tegen uitsupporters op thuisvakken. Ik zou graag zien dat we gaan normaliseren. Dat houdt in dat we xonder 8 miljard me busjes en dergelijke als supporters met thuis en uitpubliek er een feestje van maken. Maar zoals jullie weten is dat haast onmogelijk. 1 omdat er teveel incidenten zijn. 2 dat club en politie/overheid de controle willen houden en dus vanuit een angstcultuur regeren. Maar alles wat ik hier boven schrijf moet met mate. Het kan niet zo zijn dat we in thuisvKkdn honderden supporters hebben die het verzaken en de sfeer verpesten door agressief te zijn. Ik snap de frustratie en zal het nog eens aanmerken. Mensen moeten met een veilig gevoel naar het stadion kunnen.

 20. VVV 4ever

  Dat er voor aanvang van de wedstrijd nog zo’n 250 kaarten te koop waren zegt genoeg lijkt me…
  Als wij Venlonaren in grotere getale naar De Koel zouden komen, kunnen de kaarten die nu over blijven niet verkocht worden aan supporters van het uit team.
  VVV kan het geld goed gebruiken en wilt die lege plekken opgevuld hebben.
  Voetbalclubs zijn tegenwoordig ook bedrijven geworden….

  1. baoldervvv

   Zou het niet zo kunnen zijn, dat veel Venlonaren ( en omgeving) denken van: ik ga met mijn kinderen niet naar die wedstrijd toe, want er zitten veel UIT supporters tussen het thuispubliek!!!! EN DAAR HET IK GEEN ZIN IN.

 21. wuilus

  Hoe tots kan je zijn als supporter van vvv. Heerlijke middag. Voelde me net een blij kind, heerlijk gevoel. Ik vond het shirt super gaaf, misschien iets als uitshirt voor volgend jaar?

  1. supportertje

   Klopt, daar is door de sfeergroep denk ik heel hard aan gewerkt. Met een pracht van een resultaat. Ook de nieuwe vlaggen met de logo’s van het verleden waren prachtig. Het plaatje klopte zondagmiddag, alles aanwezig, publiek, volle koel, sfeer, spanning, sensatie, en als topping de strafschop door Clint. Drie punten binnen op de jubileumwedstrijd, wat kan het leven toch mooi zijn.

   1. De nieuwe sfeergroep is inderdaad ontstaan nadat we dit hebben aangesproken bij VVV dat hier echt wat aan moest gebeuren. Het was niet goed wat er de laatste jaren js gebeurd. Nu zie je dat het allemaal wel kan. Goed plannen en de juiste mensen bij elkaar zetten levert deze dingen op en het kan nog allemaal beter. Goed begin.

    De doeken zijn gemaakt door een goede kennis die dit eigenlijk al jaren doet voor VVV en de fanclub die de middelen ter beschikking stelt. Voor die mooie doeken wil ik hem de credits geven. Hij heeft zijn creativiteit laten gaan en 3 geweldige doeken gemaakt. De logo’s ook mooi dat die eindelijk ontwikkelt zijn.

Leave a Reply