VVV-Venlo

VVV-Venlo zegt contract van zevental formeel op

VVV-Venlo heeft zojuist bekend gemaakt dat van een zevental spelers de contracten formeel zijn opgezegd. Dat staat zo op hun website.

Het gaat hierom Johnatan Opoku, Moreno Rutten, Ralf Seuntjens, Tristan Dekker, Delano van Crooij, Evren Korkmaz en Jerold Promes. Dit betekent overigens niet dat zij de club daadwerkelijk gaan verlaten. Het kan zijn dat ze een nieuw contract aangeboden krijgen, zoals de club ook in vergaande onderhandeling is met bijvoorbeeld Seuntjens.

Dat weet ook Stan Valckx te melden: “Met een groot aantal van deze jongens wordt momenteel gesproken over hun toekomst. De gesprekken lopen nog” De kwestie van Jerold Promes is bijzonder door zijn zware blessure. Daar zegt VVV het volgende over: Met de zwaar geblesseerde Jerold Promes is afgesproken dat zijn contract niet verlengd wordt. Wel faciliteert VVV hem bij zijn herstel, waarbij hij mede door fysiotherapeut Rinus Louwers begeleid zal worden. Zodra Jerold weer fit is sluit hij aan bij de trainingen van de selectie om een nieuw contract te verdienen. “Die kans willen we hem zeker bieden, zeker ook zijn verdiensten voor de club in de afgelopen zes seizoenen”, laat Valckx weten.

Een aantal spelers behoort niet tot deze regeling meldt de club: “De formele aanzegging geldt nu alleen voor spelers die al meer dan één contract hebben gehad bij VVV. Voor spelers die hun eerste contract bij de club hebben, volgt in een later stadium een vergelijkbaar traject.”

5 Responses

 1. Gerardus

  Rutten zal dan wel vertrekken en bij een iets grotere club gaan ballen denk ik. Heerenveen, Heracles en misschien zelf Willem II en Twente(mits kampioen) lijken mij een logische vervolgstap voor Rutten. Maar hopelijk blijft Rutten. Dekker en van Crooij zullen nog wel een één jarig contract krijgen. Al zou het goed zijn voor Dekker als hij een jaartje helemaal in de Juup zou spelen.

  Seuntjes en Opoku hebben hun nut wel bewezen maar gaan ook al richting de dertig of zijn het al. Doorselecteren zou nu een optie kunnen zijn maar aan de andere kant vindt je dan weer spelers die dan ook echt beter zijn en een grotere toegevoegde waarden hebben dan deze twee ?

 2. RuiverCity

  Op deze manier moet er weer een lading nieuwe spelers komen maar dat is te verwachten met al die huurlingen. Grot, joosten, Mlapa, Unnerstall gaan allemaal vertrekken. Dat zijn toch 4 basisspelers (incl. Rutten).

 3. chretien

  Wordt weer een grote puzzel. Zeker als je over zoveel spelers, laten we het twijfelen noemen. Dan ook nog het probleem van de gehuurde spelers, want voor geen enkele speler is een koopprijs oid afgesproken. Die gaan dus allemaal weg. Zo kan vvv niet doorgaan. Ik weet, dat is ons allergrootste probleem….

Leave a Reply