VVV-Venlo

VVV-Venlo zonder Kirschbaum en Cattermole tegen Groene Ster

VVV-Venlo speelt vanavond in het bekertoernooi tegen Groene Ster dat uitkomt in de Derde Divisie. Na de deceptie tegen Fortuna Sittard van afgelopen weekend, spelen we nu dus weer tegen een Limburgse tegenstander. De inzet is een plaats in de volgende ronde van de KNVB beker.

De Venlonaren zullen dat doen zonder keeper Kirschbaum en zonder middenvelder Cattermole. De spelers zijn buiten de selectie gelaten door trainer Robert Maaskant en krijgen rust. Waarschijnlijk zullen deze positie ingevuld worden voor Van Crooij en Linthorst.

Linthorst werd het afgelopen weekend snel gewisseld na een slecht optreden tegen Fortuna Sittard, maar zal nu wederom in de basis starten. Janssen en Yeboah zijn er ook niet bij, zij zijn nog geblesseerd.

Daarnaast zal de aanval uit een nieuwe indeling bestaan met Opoku, Soriano en Sinclair. Er worden wat dingen uitgetest door de technische staf in deze bekerwedstrijd – wellicht komt er deze keer iets positiefs uit.

Vermoedelijke opstelling VVV-Venlo: Van Crooij; Pachonik, Röseler, Schäfer, Scheimann; Post, Linthorst, Neudecker; Opoku, Soriano en Sinclair.

36 Responses

 1. Hup VVV!

  Interessante opstelling, ben benieuwd hoe dit gaat uitpakken. En dan met name in aanvallende situaties!
  Een ding is zeker, de volgende ronde moet hoe dan ook bereikt worden.

  Hup VVV!

 2. RuiverCity

  Kirschbaum zit zeker niet in zijn beste fase maar op deze manier gaat hij nog meer aan zichzelf twijfelen. Met Van Crooij wordt het echt niet beter. Ik begrijp niet waarom die Van Bruggen geen kans krijgt. Ik heb meer vertrouwen in het centrale duo Röseler/Van Bruggen dan met Schäfer. Hopelijk is iedereen fit voor zondag want geloof maar dat de Rotterdammers gemotiveerd zijn met Advocaat als nieuwe trainer.

  1. chretien

   Kirschbaum lrijgt rust. Bij veel clubs keept 2e doelman de bekerwedstrijden. Je moet er verder niet teveel asn ophangen. Van Crooij is prima lijnkeeper. Begrijp niet dat Roox van Crooij niet het uitkomen aangeleerd kan krijgen.
   Nogmaals, van mij mogen ze vanavond verliezen als we van Feyenoord mogen winnen. Maar ja, Dickie is zondag al de trainer van Feyenoord, dus dat wordt dunne schijt voor ons.

  1. Gerardus

   Hij is ook niet fit en heeft al maanden niet met een groep getraind, daarnaast kent hij Slutsky nog van CSKA. Wel jammer dat hij dan niet meer hierheen komt. Zou juist wat magisch zijn.

  1. ponnie veag oet de pan

   Daar gaat het niet om, hij moet ze opstellen en een speelwijze aanleren. Dit werkt gewoon niet zo. Het elftal heeft meer kwaliteit dan vorig jaar, maar als het zelfs tegen amateurs nog niet lukt, dan hou ik mijn hart vast zondag als een getergd en tot op het bot gemotiveerd feyenoord op bezoek komt

   1. Koelie

    Nou meer kwaliteit dan vorig jaar? Ik ben er bang voor. Behalve Yeboah en Pachonik (en misschien Cattermole) hebben we miskopen gehaald.

 3. Depor

  Nee maar hij is wel degene die er een team van moet maken. En dat is het duidelijk niet. Er waren er veel negatief over de aanstelling van Maaskant en dat blijkt nu ook uit te komen. Ik gaf m het voordeel van de twijfel, ook doordat Valckx zo positief over hem is. Maar deze man voor de groep lijkt gewoon niet te werken. Daar moet men nu reëel in zijn en snel de juiste keuze maken. Over 3 weken is het te laat.

  Het is geen team, spelers weten elkaar niet te vinden en kennen hun rol niet. Dat alles zie je terug in het veld.

  1. sultana

   Ook ik gaf Maaskant het voordeel van de twijfel, maar mijn twijfel is weg! Wat een teringbende maakt hij er van, snel exit met deze arrogante blaaskaak die totaal niet past bij onze club, dit VVV is geen elftal meer. Valckx heeft hier ook aandeel in, aankopen gedaan die voor de amateurs nog te slecht zijn! Dit komt niet meer goed…..

 4. RuiverCity

  Een arrogante trainer die geen woord Duits spreekt is geen gelukkige combinatie met zoveel Duitsers. Dit schreef ik in juni al. Hij krijgt ze niet aan het voetballen en is erg wazig met zijn opstellingen.
  Geef spelers eens zelfvertrouwen!!!

  1. Koelie

   Lul toch niet zo dom man. Die man is skileraar in Oostenrijk geweest.
   Maar of hij een goede coach is? Blijkbaar niet. Wat is het toch ook een knakenelftal. Dit jaar pech met de miskopen en geld zal er waarschijnlijk niet zijn om versterkingen te halen. Ik hoop alleen nog op paar wonderen dat ze het in competitie wel nog spannend kunnen maken voor die 15/16e plek.

 5. Animal

  we zullen her toch mee moeten doen. zieken en uitfluiten word het niet beter van. VVV positief steunen a.s zondag en hopen dat het een keer meezit. Tegen Vitesse prima eerste helft, Fortuna schiet 4x op goal….VVV zit waar de klappen vallen dat is hard maar alleen door keihard te knokken is dat te keren. Trainerswissel pas zelden tot nooit positief uit en kost bakken met geld. Deze selectie is beter dan vorig jaar maar geen team / weinig zelfvertrouwen en Maaskant moet naar een vaste basis / routine inbouwen.. We liggen 1 punt van plek 13 …er is nog steeds niks aan de hand. Paniek is een slechte raadgever…

  1. mats

   Dit is toch wel heel erg naïef hoor. Ik snap best dat negatief doen tijdens de wedstrijd de spelers niet helpt, maar we zijn niet voor niks naar plek 17 gezakt. En er wordt niet-gescheiden dus hoe denk jij dat we dat ene punt (en de rest) gaan halen dan?

Leave a Reply