Dit VVV verdient een volle Koel!

Morgenmiddag staat deel twee van de halve finale van de Play Offs op het programma. De eerste wedstrijd was natuurlijk niet hoe we het hadden gehoopt of gedroomd. Ondanks de nederlaag van afgelopen vrijdag hebben we er nog alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Onze mannen gaan strijden voor dat felbegeerde ticket, dat ons toegang zal geven tot de Eredivisie! Het is alles of niets!

Wat hebben we dit seizoen kunnen genieten van onze ploeg. Niet alleen een geweldige tweede plek maar ook vlogen de records en prachtige statistieken ons om de oren. De Venlonaren hadden de minst gepasseerde defensie van de Jupiler League: onze doelman Deckers en zijn verdedigers stonden als een huis. Daarnaast was VVV ook nog de meeste scorende ploeg van de Jupiler League. We hebben weer een topscoorder in huis in de naam van Ralf Seuntjens. De ploeg heeft veel scorend vermogen in de vorm van Van Crooij, Opoku, Resida en Hunte. Niels Fleuren die zijn 400e officiële wedstrijd speelde voor VVV-Venlo en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Dit VVV heeft de visie en instelling om iedere wedstrijd te winnen. Dit is een ploeg die zijn weerga niet kent, een ploeg die knokt voor elkaar. Een ploeg die een winnaarsmentaliteit heeft. Maar ook een ploeg die met tegenslagen weet om te gaan en dan de knop om kan zetten. Kortom een ploeg die klaar is voor die dik en dik verdiende promotie. Samen met de hele ploeg en de supporters hebben we er een fantastisch seizoen van gemaakt.

Maar hier houden we het natuurlijk niet bij! Wij hoeven voor niemand bang te zijn en geloof ons, iedereen is bang voor onze fitte, technische vaardige en offensief sterke ploeg!

Denk eens terug aan die kolkende Koel, duizenden mensen samen voor één doel: Samen onze ploeg steunen en naar die overwinning te schreeuwen en juichen. De jongens van Steijn hebben dit verdiend en zij zullen ook nóg beter gaan voetballen, wanneer iedereen in het GEELZWART  ‘D’n Berg’ opklimt en ze aanmoedigt op weg naar de Eredivisie.

Kom allemaal naar de Koel deze Play Offs en zorg dat onze Venlose trots flink wordt bejubeld, zorg ervoor dat onze jongens die plek in de Eredivisie zullen bemachtigen. Kom voor de supporters, voor de spelers, voor de technische staf, voor de club, voor alle amateurverenigingen in de buurt, voor de stad, voor de regio. Stap die fiets op, pak de auto of klim d’n Berg op! Loop de heuvel omlaag, die catacombe in. Loop die trap omlaag, voel de sfeer. Je komt in de Oase terecht die VVV heet.

Nu, voel de koorts van het publiek, zenuwachtig voor de wedstrijd. Maar als we zo spelen, volle steun voor onze jongens. De jongens betreden het veld:  hoor het gebrul van de trouwe supporters. Kippenvel. Supporters en spelers verenigd.

Dit is ons moment!

13 Responses

   1. En het is gratis 🙂 Maar de clubkaart bemoeilijkt zeker de kaartverkoop. Hoop echt dat er eens kritisch gekeken wordt vanuit de partijen die dit opleggen hoe dit anders kan.

 1. Meuske

  Hoop het hele seizoen al op meer volk maar op èèn of andere manier lukt het maar niet om de regio warm te krijgen voor dit VVV. Wat kan de club meer doen dan aantrekkelijk aanvallend voetbal spelen en meedoen voor de prijzen?? Zouden ze wel komen bij een eventuele promotie? We hebben nu al zo vaak opgeroepen om naar het stadion te komen maar tot op heden blijft de teller op 4000 hangen helaas. Forza VVV

 2. Ben

  Vergeet het maar. Teveel mensen hebben nog steeds, terecht of tenonrechte, er geen zin, vooral bij de gedachte hoer er drie jaar lang geen enkele beleving was. Alleen maar “niks aan.” Jammer, maar het is niet anders. Overigens, we gaan nu wel de goede kant op! FORZA VVV!

 3. Ben

  Overigens, omdat er afgelopen weekend geen voetbal was, heb ik de documentaire over VVV’s laatste promotie naar de eredivisie nog eens bekeken. Traantje weggepint, tjonge, jonge, jonge. Wat een feest. Als ik eea nu, op dit moment, voor de feest haal, word ik weer emotioneel..
  Misschien een idee om de huidige selectie deze tape te laten zien?
  We gaan er in ieder geval een groot feest van maken. FORZA VVV!

 4. Goodie

  Ik zie dat er meer dan 100 kaarten verkocht zijn. Ondanks de vervelende tijd in combinatie met buscombi vind ik het toch vrij mager. Hopelijk zijn er meerdere mensen die net als ik de komende 3 dagen nog kaarten moeten kopen.

Leave a Reply