VVV verkoopt 1800 seizoenkaarten

VVV heeft tot dusver zo’n 1800 seizoenkaarten verkocht. De club verwacht dat het totaal aantal abonnementen komende voetbaljaargang uitkomt op ongeveer 3700.

Volgens een woordvoerder van de club wordt er ingezet op zo’n 1200 businesskaarten. Die kaarten zijn momenteel nog niet verkocht. Het aantal normale seizoenkaarten zal volgens de club rond de 2500 uitkomen. VVV houdt er rekening mee dat de verkoop van losse tickets flink kan oplopen als de prestaties komend seizoen goed zijn.

In de begroting is opgenomen dat er minder seizoenskaarten verkocht zouden worden. Afgelopen seizoen in de eredivisie waren er vijfduizend seizoenkaarthouders. In totaal biedt stadion De Koel plek aan 7500 mensen.

Bron: Omroep venlo

40 Responses

 1. Venske

  Even lachen…. VVV gaat er van uit dat de losse verkoop van tickets flink zal oplopen als de prestaties goed zijn….. Soentjes cs. hebben (al langer hoor) de realiteit uit het oog verloren….. Droomland…. Droomland……. Zorg nu eerst maar eens dat er een goed elftal staat… Met dit stel hebben we onvoldoende in huis voor het linkerrijtje… Dus weg extra losse verkoop…. 9 augustus na de wedstrijd VVV – W 2 weten we hoe we er voor staan…. Dan nog wat paniekaankopen en we hebben hetzelfde draaiboek als het afgelopen seizoen! Misschien moet Rossie zich er maar eens mee bemoeien… Met zijn ervaring moet hij samen met Trost Soentjes cs. eens wakker schudden!!!!!

 2. OooLGooO

  @ YowVVV

  VVV zou in gevorderd stadium zijn met prince raijcomar. De spits van fortuna sittartd zou in de clinch liggen met Wil Boessen.
  Van dit kaliber spelers moet vvv het blijkbaar hebben komend seizoen. raijcomar zou op korte termijn een 3-jarig contract tekenen en zou rond de 2 ton moeten kosten.
  Zelf zou ik liever Reza Ghoochannejhad eens willen zien bij vvv. deze speler mag transfervrij vanuit belgie vertrekken.

   1. Lincoln

    Van Rajcomar zijn inderdaad geruchten maar waar is rook is is vuur. Binnen Fortuna beginnen nu de geruchten over een vertrek ook te beginnen en zij zijn hartstikke blij met een eventueel vertrek van Prince aangezien deze man te dik is en er niets van bakt. Dus vraag ik me af wat VVV hier mee moet. Had hoop dat met Trost we een goede nieuwe stap gingen maken met jeugdige goede talenten.

   2. Ruben

    1.85 meter lang en 77 kilo… Overgewicht?

    Dan zijn volgens jou dus alle spelers in de eredivisie te dik:

    Bony = 1.82 en weegt 80 kilo
    Hoesen = 1.86 en weegt 75 kilo
    Boymans = 1.88 en weegt 88 kilo!
    Finnbogasson = 1.84 en weegt 78 kilo
    etc. etc.

    En hoezo geruchten? Als de krant meld dit uit de mond van Rajcomar zelf te hebben, dan is het geen gerucht, maar dan heeft VVV daadwerkelijk interesse. Of een koop daadwerkelijk doorgaat is een heel ander verhaal!

   3. BakuBaku

    Haha ongelofelijk! Het gewicht (incl. spiermassa) van Bony vergelijken met die van Rajcomar. Nee, en jij denkt dat het gewicht van een speler op een internetsite up-to-date is. Vraag het de Fortuna fans: de beste man is er naast komen te staan omdat hij niet fit en te dik was.
    Nee nogmaals, ik kan niet geloven dat men deze speler haalt als deze een paar jaar geleden nog afgetest is én hij heeft vervolgens geen uitzonderlijke dingen gedaan in zijn carrière.

  1. Ruben

   Hoezo? Als hij toch een interview heeft gegeven aan DDL en niet aan L1.
   Daarbij is het toch bekend dat L1 geen nieuws over VVV naar buiten brengt. Tenzij het negatief nieuws is.

 3. Ruben

  Hij is helemaal niet afgetest! Hoe kom je daarbij?

  “Enkele jaren liep Rajcomar ook al stage bij VVV-Venlo. Een overgang kon toen door het dwarsliggen van KVSK United geen doorgang vinden.” Bron: elfvoetbal.nl

  En leuk dat Bony meer spiermassa heeft. Boymans ook? Die is 11 kilo zwaarder.
  En al zou het gewicht niet helemaal kloppen en is hij pak ‘m beet 5 kilo zwaarder, dan nog heeft hij geen overgewicht. En al had hij wél overgewicht, dat had Maurice Graef ook.

  Maar ik begrijp dat jij hem op de voet hebt gevolgd en precies weet wat hij wel en niet laat zien op de trainingen. Jij zou natuurlijk veel eerder spelers als van Haaren halen. Spelers van naam en faam…

  1. BakuBaku

   “Maar ik begrijp dat jij hem op de voet hebt gevolgd en precies weet wat hij wel en niet laat zien op de trainingen. Jij zou natuurlijk veel eerder spelers als van Haaren halen. Spelers van naam en faam…”

   Jajao minimaal. Als je Fortuna fans kent, en die zien hem toch wel een heel jaar dan mag ik daar mijn mening best wel op baseren. Daarnaast wil ik juist Rajcomar plaatsen in een rijtje met van Haaren. Zogenaamde talenten, die geen talent meer dienen te zien, en niets presteren maar zichzelf wel boven de rest plaatsen (en dat is terug te zien in een vechtersmentaliteit die ontbreekt).
   En naar mijn weten klopt de zin van ElfVoetbal niet. Hij had toen geen contract meer bij KVSK United, en hij imponeerde niet bepaald tijdens zijn proefperiode. Mocht dit niet zo zijn, dan trek ik dit met alle plezier terug.

   1. Ruben

    Wat supporters over een speler die blijkbaar uit de gratie is zeggen, zou ik met een korrel zout nemen. Lijkt me niet heel objectief namelijk.
    De man heeft overigens gewoon 30 wedstrijden gespeeld afgelopen seizoen, dus ik weet niet in hoeverre hij buiten de bot is gevallen, maar volgens mij valt dat wel mee allemaal.

    Toen Wildschut hier uit vorm was, riepen ook een hoop supporters dat hij niet fit was, pafferig oogde en niet een vechtersmentaliteit had. Ik denk dat geen enkele fan van Heerenveen hier op dit moment een boodschap aan heeft.

    Bij MVV scoorde hij trouwens gewoon 14 keer in een seizoen. Zo iemand kan VVV er goed bij hebben. Bovendien is hij links én rechtsbenig.

   2. BakuBaku

    VVV ontkent interesse Prince Rajcomar
    Dagblad de Limburger laat woensdag 4 juli 2013 optekenen dat VVV Venlo interesse heeft in Fortuna Sittard speler Prince Rajcomar. Een opmerkelijk nieuwsbericht, getekend door ‘onze verslaggever’.
    Navraag binnen VVV Venlo leert het webmasterteam van Fortuna SC dat de berichtgeving in de krant gepaard gaan met de nodige vraagtekens. Een wel geïnformeerde, interne bron binnen de Jupiler League ploeg uit Noord-Limburg ontkracht enige belangstelling in de spits. ‘Een uit de duim gezogen verhaal, absoluut niet waar’.
    Op de vraag van ondergetekende of VVV Venlo komend seizoen dan wellicht spelers zal verhuren (aan Fortuna Sittard) volgt ook hier een duidelijk antwoord: ‘We hebben dit seizoen elke speler nodig. Verhuren is nu geen optie.’
    Fortuna Sittard liet eerder deze week optekenen dat er wel interesse is voor Ferhat Kaya, Fatih Turan en Patrick N’Koyi. De transferperiode sluit in ieder geval op 1 september 2013, tot die tijd blijft kunnen we allemaal lekker speculeren.
    Auteur: Fortuna SC, Edgar Lucassen

   3. Ruben

    Iemand van binnen VVV ontkent ten aanzien van de supportersvereniging van Fortuna dat er interesse is? Dan wordt hij dit weekend dus nog gekocht!

 4. VvvVenlo

  Dat er maar eens serieus speler(s) binnengehaald worden, het duurt langzamerhand wel weeeer erg lang! Zal morgen vast weer een leuke oefenwedstrijd gaan worden(herhaling Vos)..

 5. Venske

  Even opletten….de afgelopen jaren kocht VVV vaak spelers die in het verleden scoorden tegen VVV……. Bergkamp. 2 x. Turk. Van Haaren … Even de wedstrijden van het laatste seizoen doornemen…. Dit is een grapje natuurlijk, maar zolang we Uche noch hebben zal er gezocht moeten worden naar buitenspelers en een creatieve middenvelder die hem in stelling kunnen brengen anders krijgen we weer dat uche zelf de voorzetten moet geven…Het wordt tijd dat er zaken worden gedaan op de berg. Soentjes cs begrijpen schijnbaar niet dat de supporters ongeduldig worden !!!!!

 6. Paljas

  Zolang de transfermarkt elk jaar weer tot 31 augustus is geopend,zul je blijven mee maken dat een selctie van niet alleen VVV maar ook van andere clubs in het begin van de competitie niet compleet zullen blijken.
  Voor degene die verwachten dat VVV voor de competitiestart de selectie compleet heeft,komt bedrogen uit.
  En logisch ook,de transfermarkt is net open en VVV heeft nog tot 31 augustus…

 7. Paljas

  Een slechte beargumentering,alsof 6,7 of 8 nieuwe spelers voor 1 augustus,garandeerd dat VVV er wel zal staan aan het begin van het seizoen?
  Ik beweer zelfs dat paniek en ongeduld door lukraak maar wat spelers aan te trekken,geen enkele zin heeft.
  En dus vooral rustig blijven en je niet laten lijden door de waan van de dag…

  1. sultana

   Dat hebben we de afgelopen seizoenen gezien waar dat in geresulteerd heeft, vanaf dat Allach weg is is het een drama, Captein en Dusseldorp hebben beiden geen tot weinig netwerken. Hoe verklaar je dit anders? Ik hoop dat je gelijk krijgt en ze het geld van de reeds verkochte spelers goed gaan gebruiken, en aub geen zogenaamde talenten uit het buitenland meer want daar ben ik echt helemaal klaar mee!

   1. Paljas

    Zolang spelers uit ons eigen land,voordurend blijken te kort te komen t.o.v.buitenlandse talenten,kun je toch niet verlangen dat we maar moeten afzien van die buitenlanders?
    Jij verlangt blijkbaar naar de jaren 50 en 60,waar 95% tot 100% nog bestond uit vernamelijk Nederlandse spelers…

   2. Ievel Knievel

    Er wordt hier de hele tijd gemord over Dusselsorp. Persoonlijk heb ik geen enkele inzage in diens werkwijze, dus vind ik het ietwat voorbarig om hem daarop af te rekenen. Daarnaast heeft hij het met weinig budget als trainer aardig gedaan bij VVV en heeft hij ook bij Heerenveen prima gefunctioneerd. Daarnaast is hij degene die Dullens eruit heeft gewerkt en waarvoor chapeau. Op basis van namen heeft hij vorig seizoen goede spelers aangetrokken. Dat die spelers niet uit de verf komen is niet te wijten aan de capaciteiten van Dusseldorp. Daarnaast heeft hij Trost gecontracteerd. Ik wil Dusseldorp pas afrekenen rond de winterstop. Dan kunnen we zien wat er staat en wat deze selectie presteert.

  2. marcel

   hoe ze het doen maakt me niet uit. maar dan moeten ze niet met hetzelfde lul-argument komen als de afgelopen 2 jaar als het in het begin niet loopt (het team is niet op elkaar ingespeeld met al die nieuwe spelers). Daar kies je dan toch schijnbaar voor, en als je dat als argument gebruikt, kies je er dus ook voor om de eerste wedstrijden niet optimaal te kunnen presteren.

   1. Paljas

    Maar jij beargumenteerd veel te voorbarig,alsof een complete selectie garandeerd dat VVV wel even een prima seizoenstart zal meemaken…
    Ik denk dat VVV helemaal niet bij voorbaat kiest voor een incomplete selectie,maar gewoon geen andere keus heeft en moet roeien met de riemen die het heeft.
    En die ongeveer €1,2 miljoen die ze nu hebben ontvangen voor Van Haaren,Wildschut en Linssen is maar een schijntje…daar kun je geen wereldspelers voor aantrekken kan ik je verzekeren en zelfs geen bovengemiddelde eerstedivisiespelers,want die kosten tegenwoordig ook al rond de miljoen,als het niet meer is.

 8. clubman

  @IevelKnievel

  Je praat jezelf tegen gast. Eerst wil je Dusseldorp vooralsnog de voorkeur van de twijfel geven en vervolgens wil je Allach erbij hebben.
  Wat gaan die twee TD`s dan samen doen denk je? Om de beurt een spelersmakelaar bellen?

  Zullen we anders ook nog een 2e Algemeen Directeur erbij nemen? En een 2e voorzitter? Geld hoeven we immers niet naar te kijken in De Koel…

  Strak plan Ievel…keep up the good work!

  1. Ievel Knievel

   Hey Clubman,

   Ben je daar weer? Jij moet wel een grote hekel aan me hebben, doordat je altijd op mij zit te hakken en zagen (hoop dat je een goede vakantie hebt gehad), maar goed; ja, lijkt mij een prima plan ja om Allach naast Dusseldorp te hebben ja, precies zoals ik het zeg en daarmee spreek ik mijzelf dus niet tegen. Dusseldorp voor het dagelijkse werk, Allach voor de grote lijn (beleid). Allach herft in het verleden bewezen dat juist vooral daarin zijn kracht ligt; niet in het onderhandelen met spelers.

   1. Ievel Knievel

    En die algemeen directeur mag er van mij best uit. Een voorzitter lijkt me voldoende ja. Is er meteen plek voor een extra voetbalman.

 9. mats

  Ik zag dat Allach in verband werd gebracht met Joda HC! Vreselijk als hij daar naar toe gaat. En zeker omdat die kerkratten óók geen rooie cent hebben. Dus dan moet onze club hem toch ook kunnen betalen? Plus dat iedereen zal moeten erkennen dat VVV t onder Allach super heeft gedaan. Straks gaan die moffen ook nog succesvol zijn 🙁

 10. clubman

  Bedankt voor de interesse Ievel, maar mijn vakantie moet nog beginnen.

  “Dusseldorp voor het dagelijkse werk en Allach voor de grote lijnen…”
  Wat zal die Allach dan de hele dag gaan doen Ievel? De grote lijnen uitzetten? Ik ben benieuwd hoe zo’n functieomschrijving eruit gaat zien. Misschien kun jij een tipje van de sluier oplichten?

  Wat goed van jou overigens dat jij zomaar weet dat “de kracht van Allach ligt in het uitzetten van de grote lijnen en niet in het onderhandelen met spelers”
  Was jij destijds Allach’s secretaresse of zo en heb je alles van dichtbij meegemaakt in je mantelpakje?

  Kom op, nu zijn we allemaal nieuwsgierig geworden…welke inside information kun je ons nog meer verklappen? Had Allach misschien toen al stiekem een boxershort van Roda JC aan? We hangen aan je lippen!

 11. Weer een hoop kansen gemist vandaag las ik? Misschien verstandig om dan Lloyd Borgers (ex MVV) op te pikken, die vandaag bij team VVCS meespeelde. 20 jaar, schijnt een talentvolle spits te zijn, en de MVV supporters begrijpen niet waarom hij geen contractverlenging heeft gekregen.

Leave a Reply