VVV verlengt contracten Janssen en Janssen en zegt contracten op

Voor 1 april moeten de BVO´s de contracten van de spelers opzeggen of verlengen. De optie in het contract van Simon is gelicht, met Roel is op hoofdlijnen een akkoord voor een verlenging met een jaar.

De opties in het contract van Jens Craenmehr en Sem Dirks worden niet gelicht en hier lijkt definitief afscheid van genomen te gaan worden. De opties van Joep Kluskens en Thijme Verheijen worden ook niet gelicht, maar VVV gaat wel in gesprek voor een verlengen. Moreno Rutten, Stan Henderikx en Robert Klaasen hun contracten zijn ook opgezegd.

Huurspelers Van Crooij, Kosidis, Milan Robberechts en Magnus Kaastrup hun contracten eindigen ook deze zomer. De kans is groot dat we hun niet meer terug zien. Met Pepijn Doesburg is VVV wel in gesprek om hem definitief over te nemen van FC Dordrecht.

Het wordt wederom een ware uittocht in de Koel.

9 Responses

 1. Her contract van Van Crooij bij Sparta loopt op 1 juli af, dus reken maar dat die gewoon bij VVV blijft.

  Ik zou het trouwens logischer vinden om De Boer (ondanks contract tot 2025) te laten vertrekken en Jens Craenmehr gewoon een nieuw contract aan te bieden.

   1. chretien

    Wat je zegt klopt. Los daarvan, op basis waarvan geschikt als TD voor VVV?

 2. En het volgende gerucht over onze vertrekkende trainer is daar volgend voetbalzone: Almere City houdt serieus rekening met het vertrek van zijn succestrainer Alex Pastoor. Almere heeft met Rick Kruys, die gaat vertrekken bij VVV-Venlo, gesproken.

  1. kenner

   Die zal zijn nieuw aangeboden contract wel niet accepteren. Hebben net Roel gepresenteerd voor zijn positie. Er zal echt wel een club komen om hem transfer vrij op te pikken en een toekomst te bieden,

Leave a Reply