VVV verliest bij laagvlieger Den Bosch

VVV heeft zaterdagavond met 1-0 verloren op bezoek bij laagvlieger FC Den Bosch. De wedstrijd werd voorafgegaan door een minuut stilte ter nagedachtenis aan Nelson Mandela.

Oud-VVV’er Barry Maguire had een belangrijke rol bij het enige doelpunt van de wedstrijd. De middenvelder dook halverwege de eerste helft op in het strafschopgebied van de Venlonaren. Maguire werd neergehaald door keeper Niki Mäenpää, maar omdat scheidsrechter Van Sichem voordeel gaf kon Erik Quekel de bal over de lijn werken.

VVV was amper bij machte om gevaarlijk te worden voor het doel van de thuisploeg. Toch was het vlak voor tijd nog dicht bij de gelijkmaker, maar keeper Wesley de Ruiter werkte een kopbal van invaller Leon de Kogel over de lat.

De Venlonaren weten niet te scoren en wacht nog altijd op de 3000ste competitietreffer. De ploeg blijft op de zesde plaats staan in de Jupiler League, FC Den Bosch stijgt naar plek 14.

Bron: Omroep Venlo

1 Response

1. marcel

opvallend in dit wedstrijdverslag, maar ook dat op de site van VVV zelf is dat de allergrootste kans van VVV in blessuretijd niet vermeld wordt.

uit een corner komt de bal bij Joppen die 4 meter voor de goal de bal op de borst neemt, de keeper is dan al helemaal uit positie, en joppen hoeft hem maar in het doel te rammen. Helaas raakt hij de bal helemaal verkeerd waardoor een zacht stuiterend balletje op doel gaat. De verdediger op de lijn verwacht een hard schot, ligt al op de grond als het balletje over hem heen dreigt te stuiteren. enige mogelijkheid die hij nog heeft is de bal met de arm wegslaan, wat hij dan ook doet.
    Hier wordt VVV een penalty onthouden, maar schijnbaar niemand die het ziet.
    enkele VVV-spelers claimen de penalty nog, maar net als in de rest van de wedstrijd, maken onze lieve schoonzoontjes zich er verder niet al te druk om.