VVV verliest geflatteerd van PSV

Lekker zunke, lekker weerke. Het is oktober en we kunnen in de korte broek d´n berg op. Een leuke bijkomstigheid was dat de koploper van de Eredivisie op bezoek kwam in de Koel. Dat betekend dus een uitverkochte Koel! En uiteraard ook met uit supports die plaats nemen onder het uitvak. Helaas gaat het niet meer over het spel en de inzet van VVV maar over de supporters van beide ploegen…

Om half 3 was het dan eindelijk zover en mocht VVV de aftrap nemen. Vlak voor deze wedstrijd werd er trouwens wel gesproeid. De Venlonaren begonnen voortvarend. De clubtopscorer en man in vorm Clint Leemans mocht na een aantal minuten een vrije trap nemen in de buurt van de 16 nadat de rappe Torino Hunte werd neergehaald. Met een lekker hard schot werd Zoet al direct getest, maar de bal verdween via Zoet over.

Het was nu de beurt aan de eindhovenaren. Zij speelden meer als een stel broajers. De mannen van Cocu waren een aantal maal net zo slordig als de gemiddelde zesdeklasser die op zondagmorgen een kater heeft. Ze schoten namelijk zomaar ballen over de achter- of zijlijn. Lekker meegenomen dus. Maar aangezien zij bij PSV voetballen zullen ze vast wel wat meer kunnen dan de gemiddelde zesdeklasser met een kater op zondagmorgen.

Dat lieten ze dan ook bij vlagen zien. Onze Duitse kuus in de goal bracht tot driemaal toe stijlvol redding. Ze lieten met vlagen ook zien dat het wat beter mocht in de afronding aangezien er een aantal maal de bal richting het uitvak werd geschoten. VVV was ondertussen maar sporadisch dreigend en maakte een scherpe indruk, met name Hunte.

Nu was het weer eens tijd voor de Venlonaren. Na een minuut of twintig werd van Crooij goed diep gestuurd. De vlugge aanvaller haalde goed uit maar werd gekeerd door Zoet. Dat PSV toch niet zo’n broajers waren lieten ze nu zien. Binnen een seconde of 15 werd er een trainingsdoelpunt bewerkstelligd en was de Kuus in de goal verslagen.

De Venlonaren kregen het optisch overwicht maar werden tot de 35e minuut niet direct gevaarlijk. Dea troage alde diesel van Seuntjes hield de bal goed bij zich in de kleine ruimte en legde af op Leemans. Die hoefde de bal alleen maar binnen te tikken en zijn vierde doelpunt op rij te maken maar helaas. Hij schoot naast. Een aantal minuten later zorgde Hunte slim voor een strafschop en bezorgde zo Leemans de mogelijkheid op zijn vierde in de laatste vier wedstrijden. Leemans deed dit uiteraard en de Koel was in EXTASE! 1-1! Dit bleek ook de ruststand. Tijd voor een lekkere koude HALVE LITER. Jaja sinds vandaag schenken ze bij VVV 0,5 in plaats van 0,4 liter. Altijd goed nieuws.

De spelers waren net koud op het veld (nou ja wat is koud met dit weer ?) of er kwam een counter uit het boekje. De Venlonaren waren over het algemeen al vrij nauwkeurig met de passes, maar deze counter was erg nauwkeurig. Onze Duitse spits Lennart Thy had nog steeds niet gescoord maar was wederom wel belangrijk voor het volgende doelpunt. Toen van Crooij hem diep stuurde hield hij goed de bal binnen. Hij hield de bal goed bij zich gaf de bal terug op de Vito die inmiddels in de 16 was belandt. Hij gaf de bal goed voor en nota bene Torino Hunte ronde goed af! Heerlijk! 2-1 binnen 3 minuten na rust. Wat een gevoel! Wat een heerlijke zondag! Tot dan toe hé…

Vanaf de 57e minuut begon het met de kanteling van de wedstrijd. Rots in de branding Jerold Promes kwam binnen de lijnen voor de goed spelende Jens Janse. Hij was moegestreden na een uur spelen. Een minuut na de invalbeurt was het raak voor de gasten. De nogal zeer flegmatiek en lui ogende Pereiro liet zien dat hij wel wat met zijn linker kon. Hij kwam nogal heel simpel langs 3 man van VVV, niet dat hij werd aangepakt maar goed. Hij schoot na de actie de bal perfect in de linkerhoek waardoor Unnerstall kansloos was en de stand weer gelijk was.

Jerold Promes dacht ook zo van lekker zunke, lekker weerke en had meer zin in een lekker rustig terrasje op zondagmiddag. Arias liep de bal over de zijlijn en dit werd niet gezien. Hij speelde daarna een Venlonaar simpel voorbij, maar speelde de bal te ver voor zich uit. Promes dacht dat hij wel bij de bal kon. En dat kon hij ook. Hij kwam met een harde tackle in en speelde de bal. Niet onbelangrijk om te melden is dat hij na het spelen van de bal toch nog de man raakte, ook niet onbelangrijk is dat het nogal erg hard was. Makkelie besloot om hem rood te geven, in mijn ogen volledig terecht na het zien van de beelden en hij kon boven aan de trap nu van het zonnetje genieten.

Uit de vrijetrap werd de Duitser van PSV gevaarlijk, Schwaab kopte de bal op de lat en verzilverde bijna direct de rode kaart van PRomes. Een paar minuten later werd Luuk de Jong in stelling gebracht van de zijkant. Hij kopte de bal kansloos naast. Met nadruk op hij. Wat belangrijk om te vermelden is voor de wedstrijd was dat de grensrechter niet wist dat als een PSV speler de bal als laatste raakt het een achterbal is voor VVV. En ja, precies zoals het dan altijd gaat in de voetballerij, de fout van de scheidsrechter wordt altijd afgestraft. Uit deze corner was de Duitser van PSV toch trefzeker en had PSV binnen 10 minuten de wedstrijd volledig gekanteld en binnen 15 minuten de wedstrijd volledig beslist en werd VVV totaal niet meer gevaarlijk.

De Venlonaren werden nog een keer geklopt. Deze goal had meer weg van comedy capers dan van professioneel voetbal. Onze laatste Duitse vriend van vandaag, Nils Röseler hield de bal tegen en trapte hem weg. Het probleem was alleen dat Unnerstall al naar de bal was gedoken en zo mis taste. Het andere probleem was dat de bal precies voor Pereiro zijn hoofd kwam en die wist hier wel raar mee.

Onze mannen hielden het net als tegen Ajax een uur knap en goed vol. Helaas benadeelde Promes zijn team met een domme rode kaart vandaag, maar ook volgende week. De mannen kregen dan ook een welverdiend applaus voor hun inzet en ze waren wederom niet weggespeeld. Het heeft er in gezeten maar helaas. Volgende week is belangrijker dan vandaag! Bij deze wil ik Torino Hunte er eens uitlichten. Hij werd nogal verguisd de afgelopen weken nadat hij minder speelde en een erg grote kans dom miste tegen Groningen. Hij werkte echter wel hard en was vandaag een van de betere!

Dan nog wat andere puntjes van kritiek, ditmaal op supporters. Ten eerste de PSV supporters onder het uitvak, niet allemaal natuurlijk. IN principe niets mis mee. Behalve als je met een groep uit de hoofdingang stormt en gaat lopen roepen, schreeuwen en op de vuist probeert te gaan met onze supporters. Triest natuurlijk. Wat nog meer triest is zijn een aantal VVV “supporters”. Met de hele erge nadruk op de haakjes tussen de term supporters, want zij zijn dit predicaat niet waard. Het maken van oerwoud geluiden en donkere spelers uitschelden voor *********** slaat natuurlijk nergens op en is te belachelijk voor woorden. Wij als Venlonaren distantiëren ons uiteraard van dit walgelijke gedrag en hopen dat de daders gepakt worden en wegblijven uit het stadion.

Statistieken
VVV-Venlo – PSV 2-5

Doelpuntenmakers: 23. Locadia 0-1, 40. Leemans 1-1, 48. Hunte 2-1, 58. Pereiro 2-2, 67. Schwaab 2-3, 72. Mauro Junior 2-4, 85. Pereiro 2-5.

Scheidsrechter: Makkelie.

Gele kaart: Janse (VVV-Venlo), Arias, Isimat-Mirin (PSV). Rode kaart: 61. Promes (VVV-Venlo). Toeschouwers: 8000.

Opstelling VVV-Venlo: Unnerstall; Janse (57. Promes), Van Bruggen, Röseler en Labylle; Rutten, Seuntjens en Leemans; Van Crooij (74. Nwakali), Thy (86. Tissoudali) en Hunte.

33 Responses

 1. expat

  Tot de rode kaart een van de beste wedstrijden die ik gezien heb dit seizoen van VVV. De passes kwamen een voor een aan, heerlijk aanvallend voetbal, vol bravoure en strijdlust. Dat het dan 2-5 wordt is jammer voor het doelsaldo, maar verder geen drama. Komende zaterdag weer een finale tegen ADO. Trots op het team! Forza Venlo!

 2. Louis van Gaal

  Man,man wat een geflatteerde uitslag en wat maakt die grensrechter 2 cruciale fouten… ik zeg niet dat vvv anders gewonnen had maar 2 seconde voor de domme actie van Promes is de bal simpelweg duidelijk over de zijlijn en verdiend vvv een ingooi…. 2 seconde later sta je met 10 man…. daarna geeft hij een corner wat er geen is en valt de 3-2…. verliezen o.k. maar heb nu toch een wrange nasmaak terwijl vvv super heeft gespeeld… op naar ADO

 3. R.P

  Tot aan de (volledig zinloze, want waarom op die plek er zó inkleunen?) rode kaart was VVV zeker niet de mindere. Daarna weet je dat je het met z’n 10en niet gaat redden tegen PSV. Nou hou je tegen zo’n club toch wel rekening met ’n verliespartij, maar gezien het spelbeeld tot aan de rode kaart had er zeker meer in gezeten.

  Zeiken over de scheids ga ik niet doen. Ja, de arbitrage heeft fouten gemaakt. Maar zo werden er aan 2 kanten fouten gemaakt (handsbal van VVV in het strafschopgebied eerste helft bijvoorbeeld).

  Wel weer genoten van de inzet van onze jongens. Uitblinkers voor mij: Unnerstall en Seuntjes!

 4. robbaan

  Tot de rode kaart, prachtige wedstrijd in een sfeervolle Koel.
  Inderdaad zeer geflatteerd, VVV heeft laten zien als volwaardige tegenstander, tegen PSV partij te kunnen bieden.
  Als het 11 tegen 11 was gebleven, hadden de Venlonaren zeker een punt kunnen pakken.
  Borst vooruit en zaterdag 3 punten tegen ADO.

 5. Koelie

  Inderdaad geflatteerd. Na de 3-2 gingen de kopjes hangen en de konden de PSV spelen in de speeltuin. Nog veel erger is dat de alle gekweekte goodwill weer in een klap weg is door een paar racistische idioten. Dat kan zware straf worden voor de club.

 6. supportertje

  Prachtige wedstrijd gezien vandaag, ondanks de nederlaag. Ze hebben er voor geknokt tot de laatste minuut. Ondanks het verlies waren er lovende woorden voor VVV. MAAR DEZE WORDEN weer helemaal te niet gedaan een stelletjes, laat ik het voorzichtig zeggen KOEKWOUZEN die het nodig vinden om PSV spelers die naar boven gaan op de trap, voor van alles en nog wat uit te schelden. Daarbij drukken zij zich ook nog racistisch uit door het gebruik van een aantal behoorlijke scheldwoorden. NOU JULLIE WORDEN BEDANKT VOOR HET VOORTREFFELIJKE SCHOUWSPEL WAT NU IN DE RONDE GAAT OP TV, YOUTUBE, EN DE DIVERSE KRANTEN. Wat halen jullie in domme koppen om dit te doen. Supporters van dit type missen we heel graag. Blijf weg, zodemieter op, kom niet meer naar de KOEL, JULLIE ZIJN NIET WELKOM. Veel kan er tussen jullie oren niet zitten als je de club op deze manier benadeelt.

 7. VVV 4ever

  ik kan er kort en krachtig over zijn tot aan de totaal onnodige rode kaart van Promes had er minimaal een dik verdiend punt in gezeten!

  Volgende week tegen Ado moet je de punten pakken, en daar heb ik wel vertrouwen in dat dit gaat lukken.

  gelukkig heb ik niks mee gekregen van die koekwouzen die onze club in een slecht daglicht brengen….

  1. supportertje

   Limburger, Telegraaf, AD, Facebook. En wat nog volgt is natuurlijk een zware boete voor VVV, maar ze staan duidelijk op de camerabeelden, dus verhalen op die sukkels.

 8. De Koel

  Jammer, maar helaas. Rode kaart van Promes natuurlijk oliedom. Totaal onnodig om op die plek in het veld er zo in te komen. Niet de eerste keer dat hem dit gebeurt. Dit mag een ervaren speler als Promes gewoon niet overkomen. Al denk ik dat het met 11 man ook heel lastig was geworden om er een punt uit te slepen.
  Snel vergeten deze wedstrijd, de komende drie wedstrijden zijn veel belangrijker.

  1. wuilus

   Hoezo deze wedstrijd snel vergeten? Ik vond het een heerlijke wedstrijd met een goed vvv. Zeker niet snel vergeten, is alleen jammer dat deze goede wedstrijd niet met een resultaat is beëindigd.

 9. YowVVV

  De grens heeft de wedstrijd waar vvv erg sterk was kapot gemaakt. Totaal ongeschikt. Matchfixing 1e klas. Trots op VVV en zijn supporters, op een paar idioten na. Ik keur het af, maar het krijgt te veel aandacht. Gewoon uitsluiten dat 5 tot 10 tal of als mede supporters hun kei hard aanpakken. Dit tolereer ik niet als mede supporter in ieder geval.

 10. RuiverCity

  VVV speelde een heel erg goede pot. Thy en Unnerstall wederom de grote uitblinkers. Er had zeker meer ingezeten. Een ervaren verdediger als Promes mag dit niet gebeuren. Die krijgt zeker twee/drie wedstrijden. En de spoeling is al zo dun. Nu gaan de spelers zichzelf in de nesten werken. Niet echt professioneel. En dat voor een speler die ik heel erg waardeer.
  De komende drie wedstrijden moeten er punten gehaald worden want onderin beginnen ze ook punten te pakken.
  Supporters waren vanmiddag geweldig op die paar idioten na!

  1. YowVVV

   Hij was te laat, maar ik als een baby janken als je niet geraakt wordt is ook erg onprofessioneel. Na vandaag weet ik nog meer waarom ik een schijt hekel aan die club uit eindhoven heb. Als ik de beelden terugkijk zie ik toch echt niet de intentie om de speler te raken, maar slim was het ook niet.. Ga er van uit dat we hem alleen tegen den haag missen.. Al erg genoeg

 11. markmans

  Wat een passie en goed voetbal heeft Vvv laten zien! Echt genoten van os clubke!
  Helaas maakt de scheidsrechter cruciale fouten. Over en weer (handsbal Rutten was ook een pingel.
  Dom dom dom van Promes!
  Helaas lees je nu alleen nog maar artikelen over die zogenaamde “supporters” die menen racistisch te moeten zijn naar donkere spelers. Keihard aanpakken deze mensen.
  Maar ook op Z2 een aantal mafkezen die volle bekers bier gaan gooien. Doe toch normaal. Schiet je totaal niks mee op. Is alleen maar negativiteit voor de club. Steun os clubke op een positieve manier!

 12. weloveyouvenlo

  Prachtige wedstrijd fantastisch geknokt naar rood was ut klaar helaas maar de inzet van de boys wordt teneergeslagen door een stel godverdomense sukkels die denken even stoer te zijn en oerwoud geluiden te maken weg goeie naam blijf thuis niemand hoeft types zoals julie hier.
  Na de wedstrijd hele escort van de me naar ut station voor een paar boeren die niet stonden waar ze haren op naar ado dan maar weer zon mooie pot en drie punten

  We love you venlo!

 13. Venlonaerke

  VVV heeft nu de domme pech dat beslissingen in het voordeel van PSV uit vallen. Ok PSV had een penalty moeten krijgen wegens hands. Verder had Isimat ook zijn 2de geel (rood) moeten hebben voor zijn overtreding op Vito waar niet voor werd gefloten. Ook het wegtrappen van de bal door hem had heel kunnen in. Blijf rood voor Promes te zwaar bestraft, ja hij komt hard in, maar raakt de bal en niet de speler. Bal was daarvoor wel degelijk uit. Dati Arias laat zien dat hij zo bij het amateurtoneel terecht kan zorgt denk ik voor de kleur. Overtreding in de eerste helft van achter op VVV speler had ook zomaar rood mogen zijn ipv geel. Blijf het een top prestatie vinden van ons VVV. Alleen die idioten die racistische opmerkingen maken mogen van mij een levenlang stadionverbod krijgen. Zij hebben het niet alleen tegen de spelers van PSV, maar ook die van VVV. Ik ben blij dat ik dit niet gezien heb. Verder die PSV supporters onder het uitval, dienen ook voor een verbod in aanmerking komen. Ruzie zoeken waar ook kinderen bij zijn is not done. Überhaupt hoort dit niet in een stadion thuis. Helaas krijgt VVV hierdoor negatieve aandacht. Nu focussen op de volgende wedstrijden waar we de punten hopelijk in eigen huis kunnen houden. Dit VVV verdient een volle Koel en niet alleen tegen de top ploegen.

 14. supportertje

  Na het lezen van de diverse berichten, in de diverse media, kunnen we constateren dat er schade is ontstaan door het gedrag van een aantal mensen, ik noem ze geen supporters, aan het positieve imago wat VVV had ontwikkeld door het goede spel van het team. We kunnen natuurlijk wel wat van de PSV supporters zeggen, maar dat is nu niet van belang. VVV haalde de headlines door een stel idioten die het nodig vonden om zich te laten gaan in bewoordingen en gedrag wat beneden iedere grens is. Ik hoop alleen maar dat deze mensen gevonden worden, stadion verbod krijgen, en dat een eventuele boete volledig verhaalt gaat worden op deze malloten. Wat hebben jullie de club op een schandalige manier benadeelt. VEEL mensen zijn bezig om de club naar een hoger niveau te tillen. VELE vrijwilligers doen hun best om er wat van te maken, en steken vrije tijd en geld hierin. Van alle kanten zijn mensen die aan de club verbonden zijn, in allerlei verbanden zoals de supporters vereniging, de socioclub, marketing, sfeerclub, hun stinkende best aan het doen. Ik hoop alleen maar dat we als echte supporters de volgende keer ingrijpen om dit soort toestanden te voorkomen.

 15. RuiverCity

  Hoe kan VVV het toestaan dat tientallen PSV supporters onder het uitvak staan? Men had direct moeten ingrijpen en deze mensen in het uitvak moeten zetten. Dat er geen knokpartijen zijn ontstaan mag een wonder heten. Dan had VVV nog meer problemen gehad dan er nu al zijn. Je weet van te voren toch dat Eindhovenaren proberen kaartjes te kopen. Controleer dan beter waar mensen vandaan komen, zoals bij andere clubs ook gebeurt, als ze kaartjes kopen!

   1. Grad

    Jouw reactie is even amateuristisch. Er wonen in Venlo e.o. genoeg PSV-supporters die via familie en bekenden, die VVV-supporterzijn, kaarten kopen en het is logisch, dat zij dan onder het uitvak gaan staan, of eders tussen het thuispubliek plaatsnemen. Heb jij een oplossing hoe VVV dit voorkomen?

   2. RuiverCity

    Grad dit waren geen PSV supporters uit omgeving Venlo. Dit waren mensen uit omgeving Eindhoven.

 16. weloveyouvenlo

  Blijf het ongeloofelijk vinden de club alleen maar negatief bewoord i.p.v de strijd die ze hebben gegeven en wat die psv fans betreft ze horen er niet maar je weet het toch ze zullen er zijn maar dat ze daarna nog gaan stoken is nergens voor nodig er staan ook kinderen van 4 5 jaar bij schaam je kapot beide ‘supporters’

 17. Goodie

  Ondanks de 2-5 nederlaag ben ik toch trots. VVV was tot aan de rode kaart gewoon gelijkwaardig aan PSV. Persoonlijk vind ik rood te zwaar gestraft, maar rare actie van Promes op die plek. Van Bruggen viel vaak als back in dus ik was ook wel benieuwd hoe hij zich staande hield als vervanger van Promes. Hij heeft Promes prima vervangen. Ik sta er eigenlijk van te kijken dat er diverse mensen zijn die weer afgeven op Seuntjens. Man, wat speelde die een pot gister! Bij PSV kregen ze hem vaak met 2 man nog niet eens van de bal af.

  Dan al die PSV supporters her en der verspreid over de tribunes, maar voornamelijk onder het uitvak. Ik heb er geen problemen mee dat ze daar zijn, maar zitten en bek dicht dan. Heerenveen pakte het tegen Ajax anders aan. Ajax supporters mochten naast het uitvak zitten, maar bij provocatie of interactie met uitvak direct van de tribune halen en buiten zetten.

  Het enige wat nu nog overblijft zijn de racistische reacties naar een aantal PSV spelers. VVV heeft imo goed gehandeld en moet deze daders aanpakken. Als we social media moeten geloven is heel Limburg racistisch, want Limburg = Wilders bolwerk…

  1. Zag ook al (P)VVV voorbij komen en dat alle Limburgers boeren en dom zijn. Geen buitenlanders kennen, beter kunnen optiefen naar Duitsland etc. etc. Daar zullen die domme gasten niet over nagedacht hebben toen ze dachten stoer te zijn en mensen uit begonnen te schelden en oerwoud geluiden te maken. Gewoon te dom voor woorden. Alle mensen die wekelijks kei hard werken om er iets moois van te maken kunnen nu weer opnieuw beginnen want deze schade duurt even voordat je die hebt ingehaald.

   Ik zeg doekje maken of een actie bedenken om te laten zien dat we tegen Racisme zijn!

   1. Goodie

    Het kunstgrasveld en dit incident verdoezelen het aantrekkelijk en leuk voetbal van VVV. Ik vind het trouwens wel treurig dat VVV zo door het slijk word gehaald door 5 idioten waarvan ik me überhaupt af vraag of ze vaker komen.

   2. RuiverCity

    Prima idee Lincoln. Misschien is het een idee dat iedereen iets zwarts meebrengt en daarmee in een bepaalde minuut gaat zwaaien als statement!

 18. chretien

  Ik heb genoten van pracht wedstrijd, tot die rode kaart. Ik heb later de beelden op de tv wel 10x teruggekeken, Promes maakt een vreemde rare sprong, maar hij raakt de PSV speler niet eens! Hoe kan dan de PSV speler het zo uitschreeuwen, zo veel pijn lijden? Hij is niet eens geraakt! Promes heeft geen gestrekt been. Als klap op de vuurpijl is het Promes die de bal schopt. Van verder commentaar wil ik me onthouden.
  Als wij dit kunnen blijven volhouden, zo spelen, zoveel enthousiasme, zoveel goed voetbal, dan gaan wij niet degraderen. Geen speler die er bovenuit stak, ik noem ook liever geen namen, het gehele team speelde prima.
  Volgend weekend komt ADO. Ja, dat is nu een wedstrijd die je zou moeten winnen. Ik ben benieuwd. Volle bak? Allemaal samen feesten?

 19. pmmv

  Prima wedstrijd. We speelden wel paniekerig toen we met 10 man verder moesten. Is wel een puntje van aandacht voor de technische staf want het kan nog wel eens voorkomen. Jammer dat die nepsupporters de sfeer verklote.

 20. Nard

  Aanvallend VVV gezien! En daarom werd het ’n levendige wedstrijd. Ik had het nog moeten zien als Jerome er niet uitgestuurd was…. jammer… Op naar de drie punten tegen ADO? Word weer een leuke pot denk ik. HUP HUP HUP VVV

 21. Animal

  Makkelie en de grens doen PSV de zege kado !! Absoluut geen rode kaart ( geel ja , rood nee) en dan ook nog 2x zwaar de fout in met vlaggen.

  Prima pot van VVV helaas het trio tegen (die kunnen zo in de optocht mee!! ) ik weet niet of VVV dan wel resultaat had gehaald maar het was zeker geen 2-5 geworden … tot de rode kaart kon het alle kanten op, maar top gespeeld door VVV, hoeven voor niemand onderste doen in deze competitie

  Die paar idioten : levenslang stadionverbod !! En idd zaterdag een actie vanuit de supporters tegen racisme,

  VVV: wanneer worden uitsupporters geweerd uit de thuisvakken ??? Gaat nog een keer helemaal fout , juist in de vakken met veel ouders en kinderen… als het gisteren 2-1 voor VVV was gebleven hoe was dit dan gelopen ??? Regel dit svp voordat Feyenoord komt….

  1. chretien

   Helemaal eens met de laatste alinea. Weet ook zeker dat de KNVB niet lief zal zijn voor VVV als er iets gebeurt. Onbegrijpelijk dat wij als fans er VVV op moeten attenderen. Niet van deze tijd.
   Ook de fans in het uitvak, als deze bovenop het hek gaan zitten, een maal waarschuwen, terug naar beneden, of anders verwijderen.

Leave a Reply