VVV verliest thuis van Jong AZ

VVV-Venlo trad gisterenavond aan tegen Jong AZ. Na de overwinning op Almere City was het nu de beurt aan de beloften uit Alkmaar in Stadion de Koel. De gasten waren koploper en het was op voorhand al duidelijk dat het een zeer lastige klus zou gaan worden. Na 90 minuten stond er een 0-1 op het scorebord voor de gasten en de teleurstelling heerst nog steeds in Venlo over dit resultaat.

De eerste 20 tot 25 minuten was VVV-Venlo de dominante ploeg in deze wedstrijd en kon het zijn wil opleggen aan Jong AZ. Het leidde echter niet tot veel 100% concrete kansen, waardoor de tegenstander relatief eenvoudig overeen bleef. Daarna kwam Jong AZ beter in de wedstrijd en kort voor het verstrijken van de eerste helft kon ook wel gezegd worden dat het meer in evenwicht was. Pogingen van Sorga, Smans en Bastiaans konden helaas niet overtuigen en het was uiteindelijk aan doelman Zima te danken dat wij niet met een 0-1 achterstand de rust in zouden gaan.

VVV-Venlo speelde behoorlijk, maar wist in die beslissende actie of pass niet het verschil te maken, waardoor het haar kansen niet goed wist af te ronden. Zonde, want er was zeker iets te halen tegen de koploper. In de tweede helft zou dit dan ook moeten veranderen.

De wedstrijd ging verder waarbij het gebleven was, maar het bleef moeilijk voor VVV-Venlo om die doorbraak te vinden. Sterker nog, Jong AZ deed het uitstekend in de omschakeling en wist in de 71e minuut in de counter meteen te profiteren van onachtzaamheid: 0-1.

Speldenprikjes werden uitgedeeld door beide ploegen en het was VVV-Venlo dat via Roemer een grote kans leek te krijgen om de stand gelijk te trekken, maar hij was niet scherp genoeg. Daardoor kon Jong AZ ingrijpen en de goal te voorkomen. Het slotoffensief werd aangehaald door Luhukay door opportunistisch te spelen – wat een mooi streven is, maar zelfden effectief – maar ook hier kon VVV-Venlo geen vuist meer maken.

Na 90 minuten spelen floot scheidsrechter Gansner voor het einde van de wedstrijd en was de tweede nederlaag van het seizoen een feit. Er zullen een aantal dingen beter moeten in de omschakeling, maar het is ook het jeugdige elan van de selectie dat nog niet voorbereid is voor een strijd om de play off plekken aan het einde van het seizoen. Er zullen wellicht nog een aantal versterkingen binnengehaald moeten worden, maar dan wordt het wel zeer snel schakelen: de transferdeadline nadert met rasse schreden.

VVV-Venlo – Jong AZ 0-1 ( 0-0 )
72. De Jong 0-1
Toeschouwers: 3.788
Scheidsrechter: Robin Gansner
Gele kaart: Bastiaans (VVV-Venlo), Dirks, Sedlacek, Westerveld (Jong AZ)

VVV-Venlo : Zima, Pachonik, Koglin, Da Graca, Janssen, Smans ( 66.Essanoussi), Post, Musters ( 75.van Dijck), Roemer, Sorga, Bastiaans ( 66.Schroijen)

Jong AZ: Westerveld, Dekker ( 73.lathouwers), Velthuis, Dirks, Jacobs, Buurmeester, Koopmeiners, Taaboumi, De Jong, Barasi ( 84.Kewal), Griffith ( 73.Sedláček)

85 Responses

 1. roermond

  Leuke wedstrijd gezien met een strijdend en voor elke bal vechtend VVV, met helaas na 90 minuten 0 punten. Jammer, je ziet duidelijk de hand van Jos in dit team. Leuk dat de youngsters speeltijd krijgen, alleen had ik Roemer, na zijn zwakke eerste helft, waarin hij leuke dingen liet zien tot aan zijn voorzet die werkelijk bedroevend is en waaraan toch nog flink aan gewerkt moet worden. Zima, terecht man of the Match…
  Nu nog een middenvelder en flankspeler op rechts erbij en het komt allemaal goed. Come on Venlo…forza VVV…

 2. chretien

  Ja, inderdaad een leuke wedstrijd. Verfrissend. Ik ben ook blij te zien dat iedereen kansen krijgt. Heel fijn ook dat jonge spelers zich laten zien. Alleen, ik wil altijd winnen, winnen. Laot gaon, laot gaon….

 3. zuid1

  Inzet kan ze niet ontzegt worden. Denk alleen dat met 4 jonge spelers beginnen te veel is. Balvaste spits missen we enorm niets wordt vastgehouden voorin hopelijk komt er nog wat bij. Ook vreemd dat bijna alle aankopen op de bank zitten..

  Kansen heb je eigenlijk niet gehad AZ had er in de tweede helft aan de lopende band.

  Zal wel een jojo seizoen worden met veel goede maar ook slechte wedstrijden.

 4. RuiverCity

  Valckx hoeft geen spelers meer te halen. Komen toch alleen maar op de bank. Conclusie is dus dat er spelers zijn gehaald die niet beter zijn dan de eigen jeugd. Dat zegt genoeg over hun niveau. Ik begrijp de halleluja stemming hier niet. Aanvallend maak je amper een vuist. Voor de goede orde, er werd gisteravond tegen een jon-elftal gespeeld. Als je daar al geen kansen tegen kunt creëren!
  VVV staat in heel Nederland voor gek door de soap rondom Giakoumakis en de stand op de ranglijst.

  1. SneltreinMusa

   Ik word echt moe van je pessimistisch gedrag de heletijd, Emmen heeft net zo’n dramatisch begin, zijn 4 speelrondes onderweg doe eens rustig joh, Gia is zo goed als verkocht dus daar zijn we vanaf, Over 10 speelrondes zien we het wel en dan mag je commentaar geven

   1. RuiverCity

    Ik geef commentaar wanneer ik dat wil SneltreinMusa. Dat jij niet realistisch kijkt is jouw probleem. Iedere voetbalkenner ziet waar het bij VVV aan schort. Maar dat mag je hier volgens sommigen niet benoemen. Stel je voor zeg…..

   2. Goodie

    Niet zo dramatisch doen Ruiver. Als Jong AZ het hele seizoen met dit team speelt gaan ze gewoon top 5 eindigen. En wat betreft Giakoumakis staat VVV nergens voor gek. Zoals het er nu naar uitziet verkopen we een speler die ons in totaal ca. 500k heeft gekost voor 2,5-3 mln. Wie staat er nou voor gek?

  2. Grad

   Een zeer voorbarige conclusie, want de spelers die gehaald zijn hebben ze hard nodig in het verder verloop van de competitie. De jonkies worden nu gedoceerd gebracht met aangepaste speeltijd en ook deze belasting houden ze geen heel seizoen vol. Ten aanzien heb ik het volste vertrouwen in Jos.
   En gelukkig is er nu ook een eind gekomen aan de soap rondom Giakoumakis, daar hoef je dan niet meer over näölen. Toch zul je wel weer een ander onderwerp hierover vinden om toch je kritiek weer te kunnen spuien.

   1. Ruiver heeft gewoon gelijk het is toch triest dat je aankopen blijkbaar van mindere kwaliteit zijn dan je eigen (hardwerkende) jeugdspelers en er doodleuk 5 op de reservebank zitten. Dan is er toch iets mis met je aankoopbeleid.

    Als jij een nieuw bankstel koopt zet je deze toch ook niet in de schuur en trekt van zolder een stoel om daar maar op te gaan zitten aangezien je nieuwe zitbank toch niet helemaal voldoet. Dan is die nieuwe bank dus duidelijk een miskoop. Kan een keer gebeuren maar vanaf wedstrijd 1 eindigen er steeds meer aankopen op de reservebank en 5 is toch van de zotte.

   2. Real VVV

    Inderdaad heel erg apart dat de aankopen nu al een paar wedstrijden op de bank zitten en er niet vanaf komen.

    Ik weet dat het bijna vloeken in de kerk is, maar ik heb ook mijn twijfels bij de manier van coachen van Luhukay. Gisteren ging hij net als vorige week aardig te keer tegen onder andere Munsters en Roemer. Erg negatieve opmerkingen “je bent niets aan het doen”, “wat doe je nou?”, etc. Ik zou zelf stapelgek worden van dat soort gezeik van mijn trainer en er niet beter door gaan voetballen.
    De manier van coachen zal dus zeker averechts werken bij sommige (nieuwe) spelers, want er spreekt erg weinig vertrouwen uit.

  3. supportertje

   Ik weet eigenlijk ook niet wat jij wil Ruivercity. Het elftal zit in een opbouwfase, en jij wilt dat die al voetballen als een ED team. En dan ga je ook nog iets van niveau benoemen van allerlei spelers. Beetje jammer dat jij vind dat dit zo is. En inderdaad komt hetgeen jij schrijft ook in mijn ogen nou niet echt lekker over. Maar uiteraard mag je die mening hebben. Maar wij ook. Ik heb met andere ogen gekeken naar de wedstrijd en heb een team gezien wat van het eerste tot het laatste moment gevochten hebben voor wat ze waard waren.

   En ja, worden er fouten gemaakt, en passes kwamen niet aan. Maar de energie die op de mat gelegd is was reuze. En ja, technisch hebben ze nog een hoop te leren. ook zal er nog gesleuteld moeten worden aan dit elftal. Eens dat dit zo is, maar om nu te zeggen dat VVV voor gek staat ook door de stand op de ranglijst en de verkoop van Jako. Menig ziet dit anders als dat jij dat wilt zien.

   1. DeOtjes

    Ach Giako zou ook nog maar 1 miljoen opbrengen volgens deze expert. De kans dat Giako een eendagsvlieg is drukt natuurlijk zijn waarde. En dat VVV gedegradeerd is helpt ook niet in onderhandelingen met een hoge prijs. Dat giako zeer kieskeurig en een hoog salaris vraagt maakt het ook moeilijk. Er is genoeg interesse geweest als ik het zo lees. Dat iemand dan zegt dat VVV voor gek staat zegt genoeg over zijn realisme.

    Dat het raar is dat aankopen niet spelen ben ik wel enigzins met hem eens. van Rooijen heeft best een goed indruk achtergelaten (maar is een speler voor de positie van Post) en Johansson heb ik nog amper zien spelen. Daar tegenover staat dat Leliendal blijkbaar afgeschreven is, de Boer vorige wedstrijd geblesseerd is uitgevallen en wellicht nog niet 100% fit is en dat Schroijen mij ook niet echt overtuigd. Veel gemekker en brengt relatief weinig.

    Dus als je het een beetje objectief bekijkt dan is het starten met de jonkies best te verklaren.

  4. Zeker wete

   Dus jouw mening is realistisch en die van een andere niet?
   Knap hoor dat jij dat kunt stellen! Ik denk dat het minimaal een narcistisch getinte stelling van je is.

 5. zuid1

  Hij heeft wel gelijk. Geen enkele kans gecreëerd gisteren. Met alleen hard werken kom je er niet. En wat ik al aangaf hoe kan het dat alle aankopen bijna niet spelen? Bijvoorbeeld Johansson . Waarom halen we die uit Zweden op als hij dan niet speelt is toch wedstrijd fit ? Roemer was ook rijp voor een wissel gisteren.

  Ik vind het een vreemde gang van zaken.

 6. beek

  Dat Munsters en vooral Smans zich in korte tijd zo zouden ontwikkelen was niet te voorzien en dat is alleen maar mooi meegenomen. Dank zij vooral Smans heb ik een (sinds lang eindelijk weer eens) voetballend vvv gezien.

 7. Leonardus

  Het is overduidelijk dat dit een jaar gaat worden met vallen en opstaan. Er wordt s in de afgelopen 2 jaar zo ontzettend veel afgebroken bij VVV dat het nu echt weer tijd wordt om alles vanaf de grond opnieuw op te bouwen.

  Alles in het linkerrijtje is meegenomen dit seizoen.

  1. rongo26

   Precies. Resultaten zijn mager, maar potentie is er, en dat het getracht wordt om iets neer te zetten met de jeugd.

   Ik heb genoeg resultaat voetbal gezien bij VVV wat niet leuk was om te kijken, dus dit is verfrissend. Maar uiteindelijk moet dit wel gekoppeld worden aan betere resultaten dan nu. Ik heb er nog vertrouwen in dat VVV tussen plaats 5 – 8 gaat eindigen, en dat is prima voor dit seizoen.

 8. Dond

  Eindelijk de doorbraak in deze soap.
  Nu kan VVV ook vooruit.
  Zal er nog iets bijkomen? Mis toch wel wat aanvallend vermogen voornamelijk op de vleugels.
  Een aanvallende middenvelder, die al wat verder is dan onze jonkies lijkt me ook gewenst.

  1. Real VVV

   Als er iets bij komt, zal het toch wel voor de spitspositie zijn.
   Braken is langdurig geblesseerd en zo heb je geen spits in de selectie als Sorga er eens niet bij is zoals komend weekend het geval is.

 9. lucien1978

  Ik hoop dat er nog 2 spelers bijkomen. Een aanvallende middenvelder/flankspeler en een spits. Ofdat gaat gebeuren weet ik niet maar het zou geen overbodige luxe zijn.

  Ik zou een voorstander zijn om Joey Sleegers van fc Eindhoven terug te halen. Die kan linksbuiten en als schaduwspits uit de voeten.

  Als spits kun je denken aan de transfervrije Paul Gladon of zelfs aan Rydell Poepon. Inmiddels 34 maar tussen de jonkies mag wel wat ervaring staan.

 10. Nr. 077

  Zoals door velen al gezegd, was er aan vecht- en werklust absoluut geen gebrek afgelopen vrijdag. Maar naar mijn mening was het gewoon te min wat er op de mat werd gelegd. Ik begrijp dat we op dit moment nog niet al te veel kunnen verwachten, maar we hebben, tegen nota bene Jong AZ, geen enkele kans gecreëerd.

  Bovendien denk ik dat Jos aan het doorslaan is wat betreft de jonkies. Ik begrijp dat ze de jeugd meer de kans willen geven, maar vrijdag was echt te veel van het goede. Hierdoor was er geen balans in het elftal. Met de spelers die Jos ter beschikking heeft, zouden een Van Rooijen en Schroijen eigenlijk altijd in de basis moeten staan.

  Tevens mag er wel eens beter en sneller gewisseld gaan worden. Er mag tenslotte niet voor niks vijf keer worden gewisseld. Om er maar even een speler uit te lichten: Roemer. Niks ten nadele van die jongen, maar hij speelt, naar mijn mening, al vier wedstrijden slecht. Ik vind dat hij na zijn invalbeurt van vorig seizoen tegen Ado, van nota bene een half uurtje, té veel is geprezen. Hij komt op dit moment simpelweg te kort. Zijn acties stranden keer op keer en zijn voorzet moet ook nog veel beter. Tevens is hij fysiek véél te licht. Ik snap ook niet dat die jongen in de zomermaanden niet door VVV het krachthonk in is gestuurd. Ongeveer vier maanden geleden wisten we al dat we zouden degraderen en iedereen weer dat de KKD een fysieke competitie is; dan stuur je zo’n jongen toch het krachthonk in?!

  Die Johansson heeft aangegeven ook op de flanken uit de voeten te kunnen. Zou dat geen mogelijkheid zijn om een keer te proberen op de rechterflank? Of wellicht toch Guus Hupperts? Het lijkt me sterk dat die er echt helemaal niks meer van kan…

  Smans vond ik overigens een goede wedstrijd spelen. Hij had ontzettend veel inzet en voetballend liet hij bij vlagen ook leuke dingen zien.

  Op naar Dordt! Ik ben benieuwd met welke opstelling we daar zullen aantreden aanstaande zondag…

  1. DeOtjes

   Dat Roemer zijn voorzetten niet aankomen klopt. Hij zorgde tegen AZ echter wel voor het meeste gevaar. Je moet ook kijken naar onze andere aanvallers. Een spits van 2 turven hoog kun je met een hoge bal niet bereiken. Die moet slimmer lopen. Er staat niemand… maar dan ook niemand rondom de penalty stip zodat Roemer de mogelijkheid heeft de bal ietwat terug te leggen.

   Met uitzondering van de doorbraak van Jansen is er over links helemaal niks gebeurd. Het enige wapenfeit van Schroijen was een schot uit de tweede lijn vanaf de rechterkant. Bastiaans heeft geen enkele voorzet af kunnen geven.

   Je kunt je pijlen wel richten op de persoon die in de eindfase niet alles goed doet. Alle anderen hebben nog meer verzaakt. Geen steekballen door het midden. Geen slimme loopacties m de bal achter de verdediging te leggen. Niks over links. Geen schoten uit de tweede lijn (behalve Essanousi en Schroijen dan).

   Dan kijk ik toch eerst naar andere spelers die het aanvallend niet hebben gebracht En niet zozeer naar Roemer.

   1. Goodie

    Van Schroijen ben ik ook nog niet overtuigd. Vlak voordat de 0-1 viel gaf Roemer de bal gevaarlijk laag voor tussen de 5 en 11 meter. Op dat moment dat Schroijen niet in de 16 meter, maar naast Roemer waar hij de bal wilde gaan ophalen.

  2. DeOtjes

   Overigens begrijp ik de taktiek van de lange ballen helemaal niet. Geen enkel kopduel werd gewonnen. Daarnaast verbaas ik me meer en meer over uitglijdende VVV spelers. Elke wedstrijd tot nog toe meermalen spelers zien wegglijden van ons. Van de tegenstander nauwelijks.

   Je speelt notabene thuis. Je moet die grasmat toch goed genoeg kennen om de juiste schoenen aan te hebben en te kunnen blijven staan ?

 11. clubman

  Waarom zouden overigens de nieuwe aankopen standaard in de basis moeten staan? Vanwege ons beperkte budget kunnen we vanzelfsprekend niet de grootste toppers kopen en blijkbaar doen de jongens uit de eigen jeugd het nu even beter. Dat is toch mooi? Na de degradatie riep iedereen dat we moesten bouwen met spelers uit de eigen jeugd en nu is het weer niet goed.
  En die aankopen zullen zich nu achter de oren krabben en toch meer moeten laten zien, dus dat komt alleen maar ten goede aan de onderlinge concurrentie.
  Geef het tijd, we zijn net op weg en pas na de winterstop zullen de kaarten definitief geschud worden.
  Geduld is een schone zaak.

  1. DeOtjes

   Ik snap het commentaar wel enigzins. Maar voor wat betreft geduld ga ik helemaal met je mee.
   Ten opzichte van de eredivisie (en dan met name de afgelopen 2 jaar) geniet ik weer enorm van VVV.
   Ik zie ze niet kansloos ten onder gaan. Ik zie strijd passie en aanvallende intenties.

   En ik hoop ook dat we niet meteen promoveren. Daar is VVV als team en organisatie helemaal nog niet klaar voor.

 12. FC VVV03

  Dat die nieuwe jongens grotendeels op de bank zitten zegt denk ik meer over hun dan over de jeugdige jongens die er in staan. Je kunt het ook zien als een statement van Luhukay. Zo van laat maar eens zien dat jullie erin horen en beter zijn dan de jeugd. Ik geniet ook van jongens als Smans en Munsters. Er gaan nog veel dingen fout, maar deze jongens vechten wel voor elke meter. Iets wat we al jaren niet meer echt zagen. Lekker laten staan.

 13. Leonardus

  Net iets meer dan 2 jaar geleden eindigde VVV als 12e in de eredivisie met een totaal van 41 punten. Amper 2 jaar verder staat VVV 15e in de KKD. Het is bijna niet te bevatten wat de club onder leiding van Bogers en Valckx er een ontiegelijke zooi van hebben gemaakt. En dan nu na die twee jaar moeten we bouwen op 6/7 jeugdspelers die normaliter langzaam gebracht moeten worden en waar je niet een seizoen lang op kunt bouwen.

  Diep en diep triest deze teloorgang.

   1. Goodie

    Scorebordjournalistiek, niks anders. We zijn 4 wedstrijden onderweg….
    Voor iedereen die dacht dat we met een nieuw team, waarvan enkel Zima, Pachonik en Post ouder zijn dan 24 jaar, hadden gedacht dat we na 4 wedstrijden met 12 punten bovenaan hadden gestaan, zeg ik: Neem een cursus reailiteitszin.

   2. Rossie

    Klopt helemaal Goodie. Maar wat Leonardus bedoelt is dat het überhaupt nooit zover had mogen komen. En dáár heeft hij wat mij betreft 100% gelijk in. Het verval binnen korte tijd is veel en veel te groot. Dan is het onmogelijk om nog over goed beleid te spreken.

   3. Goodie

    Is er vorig jaar wat mis gegaan? Ja, eens. Dat gebeurt nou eenmaal weleens.
    Een aantal nieuwe spelers vorig seizoen zijn gruwelijk door de mand gevallen, maar je kunt niet altijd 6 dobbelen.

    Zelfde geldt voor dit seizoen. Een aantal spelers lijken op voorhand aanwinsten, de Boer bv.
    Dat dachten wij als supporters ook. Maar na 4 wedstrijden vind ik het middenveld wat er afgelopen week stond een stuk stabieler. Ik vind het te makkelijk om nu met de vinger te gaan wijzen naar Valckx en Bogers.

 14. kuebke

  Volledig mee eens Leonardus.

  Ik heb een tijdje terug al gezegd met het schoon schip maken dat Bogers en Valckx er uit moeten ( Daar sta ik nu nog achter)omdat zij er een zooitje van hebben gemaakt maar toen werd ik voor gek uitgemaakt.

  Ik zal het nog één keer zeggen: zo lang dat die 2 er blijven zitten zal het nooit iets worden met V.V.V en ik ben niet de enige die er zo over denkt.

  Zo,laat het commentaar maar weer komen.

  1. Godfried

   hoezo commentaar? of doe je het juist om reacties uit te lokken?

   als dit je mening is, dan is dat zo. wel één vraag: wie moet er volgens jou wel aan de touwtjes trekken? ben heel benieuwd. commentaar leveren kan iedereen. een oplossing aandragen daarintegen…

   1. kuebke

    Nee,dit doe ik niet om reacties uit te lokken dit is mijn mening.
    Blijkbaar mag je hier je eigen mening niet geven .
    Ik kan zo geen namen noemen maar er zullen altijd wel betere zijn dan Stan en Marco en die meer ervaring hebben.

  2. DeOtjes

   Tsja toen VVV er in de eredivisie goed hoorde je niks over Boogers. Geen complimenten .. niks. Valkx kreeg wel alle lof voor zijn aankoopbeleid. Nu gaat het mis en krijgen ze kritiek. En kritiek is terecht maar ze hoeven van mij niet weg. Ze hebben aangetoond dat ze het kunnen.

   Waar Stijn als trainer goed deel uit maakte als sparringspartner voor aankoop en selectie beleid is dat blijkbaar met Maaskant / Jay / de Koning minder gelukt. Nu is er weer een mondige trainer aangetrokken en een extra scout waardoor er weer overlegd kan worden over aankopen. Of het goed gebeurd moet nog blijken. Overig is goed niet de aankopen moeten er meteen staan, maar de aankopen moeten passen in de doelstellingen van VVV (op korte en lange termijn)

 15. Oelie op zuid

  Ongenuanceerde kritiek leveren om stemming te maken kan beter achterwege blijven. Advies: gewoon negeren. Dit heeft niks met meningen te maken van VVV supporters, maar met stemmingmakerij en onrust zaaien door mensen die VVV willen kleineren.

  1. kuebke

   Dit is geen kriteik leveren ,dit is gewoon mijn mening .
   Ik vind dat ik zelf mag weten wat ik hier zeg en als je er niet tegen kunt moet je het maar niet lezen’

   ps, Oelie heb je de pyama al aan dat je zo naar bed kunt want het is blijkbaar bed tijd,

   1. Grad

    Kuebe verklaar eens het verschil van een negatieve mening geven en kritiek. Voor mij is dit hetzelfe.

  1. Koelie

   Het staat nu op teletekst 806. Het wachten is nog op aankondiging door Celtic.

   Voor VVV veel geld, maar toch veel minder dan je zou verwachten voor de topscorer van de eredivisie. Een koopje dus voor Celtic, want hij gaat daar ook veel scoren. Pech voor VVV door de huidige marktomstandigheden, maar beter iets dan niets.

   Vandaag deadline Day, er moet nog wat bij willen we mee kunnen doen om de play-offs / het linkerrijtje.

  1. Godfried

   Dit vind ik nu mooi he!

   Eerder deze week roepen dat Valckx en Bogers er geen hout van snappen, maar dan zelf met Ryan Koolwijk komen aankakken 🙂 🙂 🙂 🙂

   Daarbij speelde hij helemaal niet bij Emmen, maar bij Almere City.

   1. DeOtjes

    Speelde ook best goed de wedstrijd tegen VVV. Werd er afgehaald wat hij duidelijk niet begreep. Maar is een speler die toen speelde op de positie van Post. Waarom je nog een verdedigende middenvelder erbij wil snap ik ook niet

 16. kuebke

  Ja het blijft aardig rustig daar boven op den berg maar we hebben nog een aantal uren te gaan voor het 1 September is.
  We laten ons maar verrassen zullen we maar zeggen.

  1. Grad

   Er zijn nog diverse landen in europa, waar de transfermarkt later sluit dan 31 aug. En er zijn nog legio spelers die transfervrij zijn en nog op elk moment gecontracteerd kunnen worden,

   1. Rossie

    Klopt…maar volgende wedstrijd uit tegen Dordrecht…zonder spits en met niet-functionerende vleugelspelers…wil je nog verder zakken dan plek 15 🤦🏻‍♂️

 17. Rossie

  Totaal misplaatste tweet ook van VVV vandaag…ons nog even wijzen op verkoop Linthorst en komst van volledig mislukte huurlingen. Wat is daar in godsnaam de bedoeling van? Tenzij er drie spelers nog worden aangekondigd vandaag ontgaat me dat namelijk volledig, wekt bij mij alléén maar ergernis op. Behoorlijk typisch VVV dit. #amateurs

  Maar misschien heb ik het helemaal mis en komt er wél nog wat vandaag…we laten ons maar verrassen.

  1. kuebke

   Typisch V.V.V weer.
   Ik heb het al vaker gezegd ,het is ( en blijft) amateurisme ten top daar op Den Berg maar dan ben ik niet goed wijs en word ik voor gek verklaard als ik er iets over zeg .
   Het blijkt maar weer.

  2. Precies dit. Ik verwacht wel dat wr nog nieuws komt.

   Stel dat er inderdaad niks komt.. dan komt dat toch een beetje over als de echtgenoot die foto’s bekijkend tegen zijn vrouw zegt ‘weet je nog schat? Valentijnsdag vorig jaar? Dat weekendje weg? Dit jaar heb ik helemaal niks voor je…

 18. pierre

  Clubs als VVV Venlo, PEC Zwolle en FC Emmen hebben al aangegeven de transfervrije markt goed in de gaten te houden. Gaat één van deze clubs nog toeslaan? Eerder werd al bekend dat VVV en PEC Zwolle in gesprek zijn met Van La Parra

 19. Zelfs als de huidige selectie zo blijft zijn we beter dan vorig seizoen. Het feit dat er blijkbaar geen enkele club is die spelers als Hunte, Swinkels, Arias, John, Kum, Schmitz, Schäfer en ‘S Rifi transfervrij wil hebben zegt wat dat betreft genoeg.

  1. Leonardus

   Arias en Schaefer hebben inmiddels een nieuwe club. Slechte research shirtjesman. Daarnaast hebben Kum en Swinkels aangekondigd hun loopbaan te beëindigen.

   1. Venlooow

    @Leonardus, Swinkels is nog bezig met 1 club. Als dat niets word stopt hij.
    Research 😉

   2. Je hebt gelijk, iets te snelle conclusie van me. Heb net wel even research gedaan en zag dat Arias in Roemenië samen met good old Diogo Viana speelt.. leuk detail wel.

 20. Rossie

  Nou, gaat niets meer komen vandaag hoor. Na de wedstrijd tegen Dordrecht zullen we wel 17e staan of zo…man man man. Top 8…yeah right, niet met deze selectie.

  1. supportertje

   N.m.m. moeten we de de zaak gewoon bekijken per wedstrijd. Vooral geen hoge verwachtingen hebben, en al helemaal niet denken dat we volgend jaar ED spelen.
   VVV en Jos weer rustig de boel op laten bouwen. Het heeft geen nut het onderste uit de kan te halen, en daardoor weer de deksel op de neus te krijgen. Laten we gewoon achter de ploeg gaan staan, en op O hebben ze al laten zien hoe dat moet, en de Z tribune liet zich ook niet onbetuigd.

   Veel belangrijker vond ik de sfeer rondom de wedstrijden. Ook bij de eerste uitwedstrijd was die voortreffelijk. En dan het fan café wat een voortreffelijke aanwinst is voor ons als supporter. We zullen met zijn allen weer de schouders er onder moeten zetten, en vooral onze verwachtingen in toom moeten houden. Het is al veel geschreven, inzet en vechtlust zijn er weer tot de laatste snik. Nu voetballend de zaak op een rijtje krijgen en we kunnen een heel leuk seizoen tegemoet zien.

Leave a Reply