VVV verliest wederom van Jong PSV

VVV-Venlo is op maandagavond tegen het eerste puntenverlies van het seizoen aangelopen. Thuis in de Koel werd met 1-2 verloren van Jong PSV en zo verliezen we onze ongeslagen status van dit seizoen na 4 wedstrijden.

Het beeld van de eerste helft was nogal eenzijdig: De Venlonaren waren veelvuldig aan de bal en het was een soort van eenrichtingsverkeer richting het doel van de Eindhovenaren. VVV was beter, maar wist ondanks meerdere corners het overwicht niet om te zetten tot kansrijke mogelijkheden voor het doel van Pasveer.

De verdediging van Jong PSV stond goed en zo was het lastig om er doorheen te komen. Na een half uur wisten we echter een doorbraak te forceren. Een afvallende bal kwam notabene bij onze nieuwe aanwinst én oud-speler van Jong PSV Leemans terecht. Die controleerde de bal op 18 meter van het doel en haalde verwoestend uit, de bal verdween in de hoek: 1-0 voor VVV!

VVV kon nauwelijks 10 minuten genieten van de voorsprong, want vlak voor rust kregen de Eindhovenaren een vrije trap. De bal werd viel precies tussen de verdediging en keeper in, Lammers kopte de bal en via de binnenkant van de paal werd de stand gelijkgetrokken: 1-1

Dat was een flinke domper voor de Venlonaren, vooral omdat dit de eerste keer was dat de gasten uit de Lichtstad voor het doel kwamen van VVV. Geheel tegen de verhoudingen in gingen we rusten met een 1-1 tussenstand en begonnen we zonder wissels aan de tweede helft.

VVV begon fris aan de tweede helft en zag dat ze na 5 minuten geholpen werden door Jong PSV, er werd een penalty gegeven door de scheidsrechter en dit was een uitgelezen mogelijkheid om de voorsprong te pakken. Helaas was dit niet het geval, want Seuntjens wist de strafschop over te schieten en de stand bleef dus bij 1-1.

In de 55e minuut werd duidelijk dat het een lastige avond zou worden voor de Venlonaren. Na een overtreding krijgt doelpuntenmaker Leemans zijn tweede gele kaart van de wedstrijd, dus een rode kaart en moesten we verder met 10 man.

Vanaf dat moment werd het zeer lastig voor de Venlonaren om door te drukken. Ondanks het ondertal wisten ze nog 2 prima kansen te produceren. Eerst kwam Opoku met een rennend geschoten volley, maar die spatte uiteen op de paal. Ook Promes kreeg nog een kans uit een vrije trap, maar hij schoot de bal net over.

De Venlonaren probeerde alles om er door heen te komen, maar het wilde maar niet lukken. Combinaties lukte niet, de passes waren niet zuiver, de tegenstander had een dosis geluk. De scheidsrechter maakte enkele zeer discutabele en rare beslissingen. Het wilde maar niet voor de geelzwarten en bij overmaat van ramp kregen ze de rekening gepresenteerd. In de laatste minuten van de wedstrijd kreeg Jong PSV een vrije trap op een zeer gevaarlijke plek. De Wijs schoot de bal perfect en hard in de kruising, geen kans voor de keeper: 1-2.

De Venlonaren probeerde er alles aan om die gelijkmaker te forceren, maar liepen zelf ook bijna tegen de 1-3 aan door vlugge counters van de Eindhovenaren. Na 94 minuten floot de scheidsrechter af en was de eerste nederlaag van het seizoen een feit.

De laatste thuisnederlaag voor gisteren was ook vorig jaar tegen Jong PSV en het is een moeilijke tegenstander voor ons gebleken over de laatste jaren. Het is een flinke domper en het was geen beste wedstrijd, maar we moeten het ook niet groter maken dan het is. We zitten nog vroeg in het seizoen en de Jupiler League is een competitie waarin iedereen kans maakt.

Aankomende vrijdag staat alweer de volgende pot op het programma. We moeten door, leren van de fouten en dan volle bak de rest van het seizoen in. Vrijdag gaan we op bezoek in Doetinchem en spelen we de belangrijke wedstrijd tegen de Graafschap!

Statistieken
VVV-Venlo – Jong PSV

Scoreverloop: 33. Leemans (1-0); 43. Lammers (1-1); 83. De Wijs (1-2)

Gele kaart(en): Leemans (VVV-Venlo)
Rode kaart(en): Leemans (2x geel) (VVV-Venlo)

Toeschouwers: 4.277

Scheidsrechter: Oostrom

Opstelling VVV-Venlo:
De Fockert; Janssen, Promes, Röseler en Rutten; Leemans, Opoku (75. Receveur) en Post; Van Crooij, Seuntjens en Hunte (58. Sleegers)

Opstelling Jong PSV:
Pasveer, Van Vlerken (46. Abels), Van Bruggen, De Wijs (85. Alberto), Carolina, Rommens, Gudmundsson, Rosario, Lammers, Lundqvist en Laursen (58. Verreth)

54 Responses

 1. RuiverCity

  Onverdiende nederlaag! Twee blunders van VVV binnen 1 minuut waardoor je 3 punten weggeeft. Röseler maakt een zeer domme overtreding op het middenveld die een vrije trap voor PSV oplevert. Bij de vrije trap blijft de Fockert als aan de grond genageld staan. De kopjes gingen net voor rust omlaag terwijl VVV heer en meester was.

  Het missen van de penalty door zekerheid Seuntjens zegt ook genoeg. Hij laat de simpelste ballen van zijn voeten springen. Lijkt met zijn gedachten in de eredivisie te zitten.

  Trouwens opvallend hoe zwak linksback Roel Janssen vanavond speelde. Werd aan alle kanten voorbij gelopen.

  De rode kaart van Leemans was het volgende breekpunt. Dom!
  Daarna nog 2 enorme kansen waardoor je met 10 man toch op 3-1 had kunnen komen maar het geluk ontbreekt.

  PSV draait ons weer een loer….. Vrijdag naar de Graafschap vrees ik het ergste (met deze keeper).

  Opvallend detail: Na de warming-up bleven 3 psv ‘ers op het veld om nog vrije trappen te oefenen. Geen enkel lid van de technische staf van VVVV had dit in de gaten. Op technisch vlak niet echt slim!

  1. De Koel

   Ik vind niet dat het onverdiend was. Je hebt niets aan een veldoverwicht als je dat niet in doelpunten kunt omzetten. Als je slechts 1 keer weet te scoren in een eerste helft waarbij de tegenstander er amper aan te pas komt doe je het gewoon niet goed. En dan loop je een groot risico om de boot in te gaan. Vorig seizoen ook talloze keren gebeurd.

  2. Hou eens op man! Die vrije trap had zelfs een top keeper niet gehad! Perfecte vrije trap onderkantlat in de kruising. Onhoudbaar gewoon.

   Zuur alles bij elkaar, is allemaal achteraf gelul met vrije trappen nemen etc. VVV was beter de eerste helft maar te weinig kansen. Daarna domper door de goal, gemiste strafschop en rode kaart. Bij elkaar opgeteld wordt het zelfvertrouwen minder en bij PSV alleen maar groter.

   Ondanks dat je met 10 man speelt nog 2 dikke kansen gehad om op voorsprong te komen dan was er niks aan de hand geweest. Helaas gebeurd dit niet en verlies je de wedstrijd. Logisch vervolg van alle dingen die op het veld gebeurde. Voelde deze nederlaag al aankomen. Gewoon doorgaan en doorpakken er is helemaal niets aan de hand. Elke ploeg heeft al punten verspeeld.

   Welkom in de JL waar iedereen van elkaar kan winnen.

   1. RuiverCity

    Deze keeper maakt de rest van het team niet echt sterker. Ik zeg nergens dat de Fockert deze vrije trap had moeten hebben! Zeg alleen dat 3 PSV ‘ers op het veld bleven om vrije trappen te oefenen. Dat heb ik in al die jaren nog geen enkel team zien doen. Als technische staf, en dan zeker een keeperstrainer, had hier veel info aan de Fockert kunnen geven!

   2. En dan? Dat had geen centimeter uitgemaakt. Als de fockert in die hoek blijft zit hij er nog in en anders had hij wel in de andere hoek geschoten die dan helemaal vrij is. Die hele vrije trap kan me gestolen worden was gewoon perfect. De rest is gewoon een brok frustratie. Vooral omdat na lange tijd het stadion eindelijk weer eens vol zat en nu iedereen VVV bestempeld als amateurs. Jammer, zeer jammer.

   3. Goodie

    Ben het met je eens Lincoln. Echter, die 1e goal had de Fockert moeten hebben. Dat vond ik wel een fout.

    Overigens alle 3 de thuiswedstrijden tegen PSV een rode kaart gepakt…

   4. supportertje

    VVV heeft gewoon een goede wedstrijd gespeeld, met 11 en met 10 man. De vechtlust bleef, en de aanvallende intenties ook. JPSV scoort via spelhervattingen uit een vrije trap.De eerste hadden de verdediging en de keeper samen wat aan kunnen doen. Tweede goal was perfect. VVV had gewoon de penalty moeten benutten, en dan was het anders verlopen. Maak mij meer zorgen om Seuntjes, die vorig seizoen balvast was. Nu lukt er bijna niets bij hem. Hij is totaal niet in vorm, en ik hoop dat daar snel een verandering in komt. Zo niet, dan heeft VVV een echt probleem in de spits. Voor de rest niet te veel zaniken maar achter de ploeg blijven staan.

 2. Depor

  Het lag vandaag niet zozeer aan hem, maar met deze keeper komen we niet ver. Die gaat ons punten kosten en waarschijnlijk een kampioenschap. Komt onzeker over en straalt ook niks uit.

  Deckers was een prima keeper. Jammer dat hij weg moest…

  Het is nog vroeg in het seizoen, maar let op mijn woorden…

  1. marcel

   ik heb me lang afzijdig gehouden mbt deze discussie. ik zie alle wedstrijden. en deckers heeft zeker enkele goede wedstrijden gekeept. maar de opmerking die VVV aan het eind van het seizoen kenbaar heeft gemaakt: het is geen puntenpakker, die had ik al tamelijk vroeg in het seizoen geconstateerd. Wat me vooral opvalt is de euforie rondom deckers, terwijl de meeste mensen nog niet de helft van de wedstrijden zien.

   voor hen die jordi zo’n goeie keeper vonden, dan toch maar eens de opmerking die me al lang op de tong brand:

   ik zou iedereen eens adviseren om de wedstrijdenreeks van NAC thuis tot Eindhoven uit in zijn geheel te kijken. dit zijn 5 wedstrijden, waarin VVV 12 doelpunten tegenkrijgt. uit die wedstrijden mag je me een noemenswaardige redding van deckers opnoemen (en niet die ene bal tegen eindhoven die recht op um afkomt), en de tegendoelpunten beoordelen.
   en zo zijn er meer wedstrijden geweest, maar deze reeks van 5 wedstrijden spreekt boekdelen.

   staat los van wat ik van de fockert vind, want ook ik heb die jongen al vooral wat twijfelmomenten zien hebben in zijn eerste wedstrijden, waaronder doelpunt 1 gisteren.

   1. Sanderkuh

    Zoals je aangeeft, Decker was in de ogen van de leiding geen puntenpakker. Wat krijgen we er voor terug: tot op heden geen puntenpakker. Ik denk dat dit meer de strekking van het verhaal is. Deze keeper is namelijk niks beter en straalt weinig uit. Maar dat is mijn persoonlijke mening (ben namelijk zelf ook keeper). En we moeten hem de kans geven ja. Maar daarom geef ik iedere keer aan…tot op heden niet overtuigend.

   2. marcel

    en ik verwees vooral naar de euforie rondom deckers. maakte gister voor de wedstrijd tijdens de warming up nog de opmerking: daar staat wel echt een jochie. in dat opzicht straalde deckers toch wat meer ‘kerel’ uit. dus begrijp wel wat je daarmee bedoeld.

 3. J@ski

  Super wedstrijd gezien, tot de blunder van onze keeper. Dan verwacht je dat de ervaren spelers opstaan, maar dat bleef uit. Erg jammer allemaal, niet nodig. Waarom Hunte wisselen i.p.v. Van Crooy of Seuntjes, beide bakte er helemaal niets van.

 4. Goodie

  De nederlaag hebben we volledig aan ons zelf te danken. De 1e tegengoal had er nooit in mogen gaan, penalty gemist en een domme rode kaart.

  De Fockert keept matig en Seuntjens zit totaal niet in de wedstrijd..

 5. mats

  De dag waarvan je wist dat die zou komen;
  Jong-Ajax staat bovenaan….
  Ze zullen er in Zeist wel een harde leuter om hebben,

  On topic. Jammer dat VVV weer in dezelfde valkuil trapt en zich wederom laat piepelen door een veel minder team.

 6. JasperVVV

  Niet erg, kan gebeuren. Zat ook allemaal niet echt mee. Maak me meer zorgen over vrijdag tegen de graafschap. Moeten we het dan doen zonder leemans en wellicht opoku? Want dat zag er niet goed uit.

  Seuntjens komt wel weer in vorm had dit vorig jaar ook een tijdje. Maak me meer zorgen over van crooy. Naast hard werken wat hij altijd doet, blijft er de laatste tijd weinig over. Inspiratie loos!

  De fockert- ongeschikt. Niks is erger dan een keeper die onrust veroorzaakt in de achterhoede!

 7. JasperVVV

  Baal wel van alle negatieve reacties op facebook….

  Ik zag vvv als club net opkrabbelen en goodwill kweken bij het publiek. Ook was de koel vandaag goed gevuld voor een maandag avond tegen jong psv.

  We moeten zorgen dat wij als supporters de positiviteit erin houden!!!

 8. Donderspeech

  Als de technische staf gekeken had naar de vrije trappen na de warming up dan hadden ze zich kapot gelachen. Het vangnet was namelijk net hoog genoeg! Zo’n goal maakt hij geen tweede keer. Veel kwalijker dat onze keeper niet komt op een voorzet die drie kwartier onderweg is. J@ski; De Seun mag je trouwens nooit wisselen !

 9. kiekoputspelke

  Dit was zo’n wedstrijd waarin je voelde dat je hem niet ging winnen en waarschijnlijk ook nog zou verliezen….

  Ik vond VVV de 1e helft eigenlijk prima spelen, zonder dat dit resulteerde in veel kansen. De goal van Leemans was schitterend; ik zat op W5 en kon de curve perfect zien !

  De tegengoal komt mijns inziens volledig op het conto van Maarten de Fockert, die wederom een zeer zwakke indruk maakte op mij. Hij straalt niks uit (voor een keeper funest in mijn ogen), komt niet of nauwelijks van de doellijn en oogt onzeker. Ben bang dat je geen titelkandidaat blijft als deze jongen niet snel een paar stappen maakt !

  De 2e helft is vervolgens een aaneenschakeling van momenten die het wedstrijdverloop bepalen:
  gemiste penalty van Seuntjens
  rode kaart voor Leemans
  bal op de paal van Opoku
  uitvallen van Opoku
  gemiste kans van Promes
  vrije trap van De Wijs die echt fenomenaal was

  Ik deel de meningen van de supporters die nu Seuntjens afzeiken totaal NIET !! Hij was ondanks dat hij niet echt goed speelde nog steeds balvast en legde de ballen soms prima neer. Deze man heeft VVV vorig jaar bijna persoonlijk naar plek 2 geschoten en tegen sc Cambuur Leeuwarden en FC Oss belangrijke goals gescoord dus zó slecht kan het niet zijn. Vind de reacties typisch Venloos….

  Laten we positief blijven. Deze ploeg is goed gestart aan de competitie, nu een keer een wedstrijd verloren maar ik zie wel degelijk een groep met potentie.

  Alleen de keeper….daar ben IK dus sceptisch over en ik hoop niet dat dit dé misser van de transferperiode gaat worden.

 10. jason

  Voor de mensen die de scheidsrechter waardeloos vonden die penalty was een cadeautje. Van mij mag vvv verliezen dat hoort gewoon bij voetbal ook al was het misschien onterecht. Echter wat is het spel op dit moment voorspelbaar en dus makkelijk verdedigbaar voor de tegenstander. En wat zullen er spelers op de reservebank balen die net als ik vito wekelijks zien falen. Echter dat kan en mag hij van de trainer want hem wisselen komt in het boekje van de trainer niet voor want deze heeft hem in de pers al eens bestempeld als supertalent. Moet vito in de buurt van seuntjes staan dan staat hij aan de zijlijn, moet hij op de buitenpositie staan dan loopt hij seuntjes in de weg in het midden. Bovendien heeft hij geen passeerbeweging en is het daarom ongelofelijk dat deze jongen rechtsbuiten staat. Verder heb je op de linksbuitenpositie een rechtsbenige speler waar ook geen voorzet met links vanaf komt en iedereen snapt hoe hulpeloos seuntjes in de spits is. Werk aan de winkel trainer !

  Lang leve De Koel

 11. Luis Erique

  Die de Wijs legt de vrije trap er netjes in, maar deze had helemaal niet onderkant lat gehoeven. De muur stond namelijk helemaal verkeerd. Iedere linkspoot met een beetje traptechniek had de bal in de rechterhoek gelegd.
  Ik heb zelf (op overigens zeer bedenkelijk niveau) misschien 100 keer aangelegd voor een vrije trap, maar heb nog nooit een muur voor me gehad die zo uit het lood stond. De Fockert moet nog veel leren.

  1. RuiverCity

   Bij de pupillen leren ze al om als keeper zijnde de korte hoek af te dekken. Dus als de Fockert een half metertje naar links staat kan hij deze bal over de lat tikken. De rechterhoek kan hij open laten want de bal is veel langer onderweg. Maar hij kijkt er alleen maar na net als bij het eerste tegendoelpunt.

 12. Sanderkuh

  Dit is helaas de keeper en daar zullen we het mee moeten doen. Ben tot op heden ook niet gecharmeerd met voornamelijk hoge ballen en uitkomen. Op de lijn vind ik deze keeper vrij aardig. Maar dit was en maandagavond waar het allemaal net effe niet ging zoals verwacht…alles zat tegen (al dan niet de schuld vd spelers zelf maar toch). Gewoon hopen dat deze dagen er niet vel tussen zitten. Op naar de Graafschap….daar een goed resultaat neerzetten en de sfeer is weer totaal omgeslagen !

 13. Goodie

  Ach maak je is allemaal niet zo druk! Deze nederlaag had niet gehoeven. Het was een opsomming van fouten. Verder hebben we 9 punten uit de wedstrijden tegen Cambuur, Mvv, Oss en Jong PSV. Dat is gewoon een prima resultaat. Vrijdag moet er weliswaar minstens een punt gepakt worden. Ik wil er graag bij zijn, moet alleen nog kijken of het gaat lukken.

  Kom op Venlo! Niet zo zeiken en gewoon weer achter de ploeg gaan staan.

 14. kenfen

  Erg jammer die nederlaag en totaal onverdiend. Maar zoiets kan gebeuren. Ik vond VVV niet zo slecht spelen en qua inzet waren de meesten wel aanwezig. Als de spelers die nu minder in vorm zijn aanknopen bij vorig seizoen komt alles goed.

 15. venlo untill i die

  Ja mensen we zullen toch met deze keeper door moeten hij speelde misschien niet top maar laten wij als supporters hem nou gewoon gaan steunen verder heb ik gister een VVV gezien dat bleef vechten tot het einde maar het mocht gewoon niet zijn kan gebeuren en dat competitievervalsing ons dan weer wat punten afneemt moeten we ook maar mee leven verder vond ik de sfeer gister goed ook op andere tribune deden ze goed mee hopelijk blijft dit zo en nu op naar de graafschap als we daar winnen is iedereen weer happy dus steun ons clubje nu in plaats van te zeuren!

  Forzaaaaa venlllooooo!!!!!

 16. brise continu

  Waarom ga ik net als zovelen NIET naar VVV meer…oja…..nu weet ik t weer…
  kampioen?…volgend jaar van de 2e divisie misschien…

  psssst….zo ff sprietse!!

 17. roermond

  Mijn kijk op deze selectie t.o.v. vorig seizoen. Wil positief beginnen, daarom begin ik met de voorhoede.
  Hunte, voelt de hete adem van Sleegers in zijn nek en speelt steeds beter.
  Seuntjens, momenteel niet de vorm, maar komt goed.
  Vito, steeds volwassener, meer body, daar gaan we nog veel plezier aan beleven.
  Leemans, wat een verademing t.o.v. Nijholt.
  Opoku, niet verkeerd.
  Post, rots in de branding, aanjager van het team, als vanouds.
  Janssen, duidelijke verbetering, zeker opbouwend, t.o.v. Niels.
  Róseler, niks slechter als Buwalda, goeie passes.
  Promes, prima, zekerheidje.
  Rutten, prima.
  Dan de keeper, de Fockert, zeker geen verbetering t.o.v. Deckers, zwak met uitkomen, komt niet vande lijn af, een tweede Cillesen, totaal geen uitstraling, alleen krijgen we daar geen 14 miljoen voor.
  Dus conclusie: Zekere kampioenskandidaat en een beter team dan vorig jaar.
  Alleen met deze keeper verliezen we onnodig punten, dus prioriteit voor de staf ligt m.i. op het snel aantrekken van een goeie keeper voor 31 augustus.
  Come in Venlo…Forza VVV….

  1. Donderspeech

   Opoku niet verkeerd ? Denk dat hij de drijvende kracht is (samen met post) van dit VVV. Ben bang dat we veel punten gaan verspelen mocht Jonathan niet kunnen spelen komende weken.

 18. LJ

  Wordt het dan niet echt tijd dat Delano van Crooy een serieuze kans krijgt? Ik kan met bijna niet voorstellen dat hij onderdoet voor de Fockert. Een fout maken mag, maar buiten de fouten die hij maakt straalt hij ook niets uit.

   1. Goodie

    Om eerlijk te zijn, ik zie eigenlijk nooit een training. Daarvoor zul je toch echt bij Lincoln moeten zijn.

   2. Uhm ja wat moet ik erop zeggen. Ik kijk ten eerste minder dan vorig seizoen omdat ik nu een vaste aanstelling heb bij een bedrijf waar ik voor in Duitsland werk dus kan niet elke dag gaan kijken natuurlijk :). Daarnaast ben ik geen trainer en kijk ik er natuurlijk anders naar dan bijvoorbeeld de deskundigen.

    Maar de momenten dat ik ben gaan kijken vond ik de Fockert erg goed keepen op de training. Echt een zeer sterke lijnkeeper en praat veel in het veld. Hield afgelopen zondag twee ballen eruit dat ik dacht zoo dat zie je niet vaak. Maar goed zoals iedereen aangeeft met hoge ballen niet sterk. Maar dit zie je in de trainingen niet terug. Bij MVV kwam hij twee keer beetje raar uit. Delano is vorig seizoen eigenlijk gehaald als 3e keeper maar heeft zich doorgewerkt naar tweede keeper. En ja ik vind Delano ook echt geen slechte keeper. OF hij het niveau heeft om door te breken in de JL moet de tijd uitwijzen.

    Het zijn twee heel verschillende keepers. Waar ik Delano meer een voetballende keeper vindt en Maarten meer een lijnkeeper met een sterk reflex.

 19. marcel

  VVV heerst van de eerste 47 minuten er 45. Jongpsv wordt of helemaal teruggedrukt, of zakt met zijn allen in. dat is nou eenmaal moeilijk voetballen. vroeger kon een club uit amsterdam dat goed uitspelen, maar die kunnen dat tegenwoordig ook niet meer zo goed. Wat aangeeft dat dat voor ons dus ook geen gemakkelijke taak is. Desondanks met een mooie treffer de terechte 1-0.

  daarna het moment van de fockert. bal hoog en ‘langzaam’ in het doelgebied. daar moet je als keeper ten alle tijde het duel aangaan. of er mensen wel of niet meelopen met die lammers, maakt niets uit. op zo’n bal hoor je als keeper te reageren. hoe hij er vervolgens ingaat……………..

  Na rust 2 flinke tegenvallers, het missen van de penalty (nooit te vroeg juichen seuntjes on fire, volgende keer maar wachten tot ie genomen is. dit noemt men de goden verzoeken…….). en de rode kaart van leemans.

  desondanks krijgt VVV nog steeds de beste mogelijkheden, en verlies je door een prachtige vrije trap.

  dus ja, ik vind het onverdiend dat er verloren is, maar de hand dient in eigen boezem gestoken te worden. afmaken van de 3 grote kansen na rust, en het is bekeken. (laat staan die keepersfout).

  VVV heeft echter wel gedomineerd, getracht te voetballen (zelfs met 10 man). wie dat niet ziet, heeft geen verstand van voetbal. de reacties op diverse media zeggen genoeg. er wordt meer gereageerd bij een verliespartij, dan bij een overwinning.

  dat op een gegeven moment de koel van alle zijdes uit achter het team ging staan, zegt mij meer over hoeveel mensen wel zagen wat er op het veld gebeurde. helaas mocht het vandaag niet baten. maar die steun was mijn inziens meer dan terecht.

 20. Ben

  Ik ben geen fan van de Fockert, maar we hebben de wedstrijd niet door hem verloren. Fouten van enkele spelers en ook gewoon domme pech. Kan altijd gebeuren. Komende vrijdag verliezen we 3 punten van de Graafschap. Daarna gaan we een goede serie neer zetten. FORZA VVV!

 21. JasperVVV

  Verliezen van de graafschap? Heb er vertrouwen in voor vrijdag. Dit de graafschap is zwakker dan vvv. Daarbij mist de graafschap de nodige mensen. Gewoon voor de drie punten gaan dus. Hoop wel dat deze wedstrijd wordt uitgezonden door fox.

 22. Gerardus

  Het heeft mij moeite gekost om deze wedstrijd te verwerken. Heb er lang over nagedacht op het werk vandaag en na de reacties die ik net las heb ik besloten om ook maar eens in de pen te klimmen. Ten eerste vind ik de kritiek over de doelman overdreven. Heb in de 3 thuiswedstrijden die ik gezien heb niet een fatsoenlijke kans van de tegenstander kunnen noteren die de keeper zou kunnen hebben. Dat er nog mensen zijn die het doelpunt uit de vrije trap als een fout van de keeper zien ? Schandalig. Eerder een fout van degene die deze nutteloze overtreding maakte. Over het eerste doelpunt zou je nog kunnen zeggen dat de bal lang onderweg was, maar hoe komt het dat er 2 spelers compleet vrij staan zonder man in de buurt, waarvan een van deze 2 spelers ook nog eens de topscorer van de Jupiler League is ? Dit kan dus nooit op het conto van de keeper komen. Heb alleen in de samenvatting het doelpunt van MVV tegen VVV gezien en hier zag hij er niet goed uit. Alleen tegen Oss had hij een goede redding terwijl dit ook nog eens de enige kans uit de hele wedstrijd was. Gun die jongen eerst even de tijd voordat hij volkomen onterecht wordt afgezeikt. Deze wedstrijd liet tevens zien dat de factor GELUK een ZEER grote rol speelt in het voetbal. Een doelpunt binnenkant paal en een doelpunt binnenkant kruising die erin vliegen terwijl dit de enige doelpogingen waren. Hiertegenover stonden de bal binnenkant paal van Opuku die er niet in gaat en de schoten van Seuntjes (penalty) en Promes die er ook net niet in gaan. Als de schoten van PSV 5 cm de verkeerde kant opgingen en die van VVV 5 cm de goede kant dan waren we nu de gevierde koploper en was het overal hosanna. We hebben gewoon een wedstrijd door kleine fouten en veel geluk verloren. Helaas. Dit kan gewoon een keer gebeuren aangezien we niet voor niets in de Juup spelen. Dit zal nog vaker gebeuren en het zou veel kwalijker zijn als er niet eens mogelijkheden waren geweest zoals 2 of 3 jaar geleden zou zijn gebeurd. Zelfs met 10 man was er de kans op de overwinning maar helaas. Vrijdag hebben we gewoon weer kans op 3 punten tegen de Graafschap en dan hebben we in Augustus al de moeilijkste wedstrijden van de eerste Seizoenshelft gehad. Dus wees realistisch en blijf gewoon achter de ploeg staan want we zijn gewoon nog kanshebber ! Forza VVV

  1. Goed betoog en ik persoonlijk ben het ermee eens. Het is voor de spelers ook niks als men elke keer bij een nederlaag met de grond gelijk worden gemaakt. Het is demotiverend terwijl onze enige taak is om onze ploeg aan te moedigen en vooral in een moeilijke wedstrijd als tegen Jong PSV. Ik persoonlijk vind het dan ook jammer dat men over gaat in het neerhalen van spelers en de ploeg.

   Nadat dit allemaal gebeurde en dit binnen kwam de afgelopen dagen kwam bij mij de vraag: Waar doe ik dit eigenlijk voor? Elke dag kei hard werken om de ploeg aan te moedigen en mensen te overtuigen om naar VVV te komen. Om er samen iets moois ervan te maken. Maar als er dan dit gebeurd zakt de moed in de schoenen. Ik wil nog niet eens weten wat de spelers op het veld ervan denken.

   1. supportertje

    Lincoln, koppie omhoog. Dit is voor de mensen ook een manier om hun frustratie kwijt te kunnen. Is niet altijd leuk, maar wel weer een manier om zich op te laden na een verlies wedstrijd. De meeste hier op dit forum staan achter VVV en blijven dat doen op een enkeling na. Je bent er voor VVV en voor ons, en je doet uitstekend werk. Mensen hebben uiteindelijk altijd wat te zeiken. Op het moment dat ze dat niet meer doen, liggen ze waarschijnlijk 8 voet diep.

   2. Uiteraard maar op die momenten is het even allemaal jammer. We blijven strijden tot het bittere einde :). Vanavond gaan we gewoon weer voor de drie punten spelen en heb er alle vertrouwen in dat de spelers zich vanavond gaan herpakken.

 23. Gerardus

  Wat ik trouwens veel kwalijker vindt omtrent Seuntjes is dat hij helemaal niet meer voor het doel gevonden wordt. In de wedstrijden die ik heb gezien heeft hij geen een echte schietkans gehad. Denk dat dit aan Hunte en aan van Crooy ligt. Hunte speelde gister waardeloos en is dreigend maar dat is het dan ook. Hij komt amper zijn man voorbij en heeft geen goede voorzet. Dan van Crooy. Hij werkt gelukkig hard maar dat is niet genoeg nu. Hij staat bijna de hele wedstrijd alleen maar in het midden bij Seuntjes waardoor hij het veld klein maakt en er bijna geen ruimte is. Als het spel verlegt wordt naar de kant van v Crooy staat Rutten tegenover 2 man waardoor hij meestal genoodzaakt is om terug te moeten. Als van Crooy gewoon aan de buitenkant blijft is hij veel gevaarlijker . Denk eerder dat dit een tactische keuze (en fout) is van onze trainer. Hopelijk veranderd dit de komende wedstrijden en krijgt Resida zijn vorm van vorig seizoen ook weer eens terug. Al verwacht ik niet dat van Crooy er überhaupt een keer naast komt te staan en dat Hunte wordt vervangen door Sleegers.

 24. supportertje

  Gerardus, hier kan ik het helemaal mee eens zijn. Je hebt goed nagedacht over de stukjes die door jou geschreven zijn. Hoe het ook is, het is en blijft een goed stel wat er staat. En het team wint of verliest, maar dan wel samen. Wij huilen mee.

 25. YowVVV

  Ik hoop dat de paar honderd extra toeschouwers thuis blijven de volgende keer. Supporters zijn welkom, succes supporters brengen wel geld in het laaitje maar verstoren de positieve spirit. Als ik sommige verhalen toch terug lees, onbegrijpelijk op basis van een helft terwijl ze 2 jaar niet komen kijken. Forza VVV!

  1. Ben

   Feitelijk heb je gelijk, maar met 3.500 fans houdt het op, dan moeten we naar het amateurvoetbal. Het is aan ons allemaal om het aantal fans behoorlijk op te krikken, minimaal 8.000 fans, om VVV te behouden voor het betaalde voetbal, liefst in de Eredivisie. FORZA VVV!

Leave a Reply