VVV weet weer wat winnen is en zet verrassing Dordrecht aan de kant

VVV heeft vanavond gewonnen van Dordrecht. Wat vonden jullie van de wedstrijd?

Helaas hebben wij minder of geen tijd om de website fatsoenlijk bij te houden en alles up to date te houden. Graag zoeken wij hier versterking voor. Stuur ons een berichtje hier onder in de comments als je interesse hebt om ons hierin te ondersteunen.

3 Responses

  1. RuiverCity

    Maar wat maakten ze het zichzelf weer moeilijk. Als in de laatste minuten weer de 2-2 valt, heb je niks te zeggen. Was af en toe kunst- en vliegwerk.
    Voorin moet er echt wat bijkomen en over onze keeper maar te zwijgen. Bij die 0-1 staat hij helemaal verkeerd opgesteld en van duiken heeft deze beste man nog nooit gehoord.

    Als Sedlacek erin komt zie je dat er een brok energie bijkomt. Tevens begrijp ik de keuze voor Roel Janssen niet. Tempo en kopsterkte is er niet. Timber heeft dat juist wel.

    Laatste wedstrijden nog punten verzamelen, zodat plek 5 t/m 8 niet uit het zicht verdwijnen.

    1. Noordsupporter

      Onze keeper is zo slecht nog niet. Geen geweldenaar, maar voor VVV geen verkeerde keeper.. Bij de vrije trap stond hij goed, maar de bal werd keurig over de muur geplaatst en dat is altijd de hoek waar de keeper niet staat.
      Van mij mag Sedlacek ook spelen. Zit heel veel energie in. Maar neem aan dat hij niet speelt, omdat hij aan de bal te onrustig is. Maar ik zie ook liever een middenveld met Smans, Sierra en Sedlacek/Klaassen.

Leave a Reply