Roel Janssen

Update: VVV wijst schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing af

VVV NIET AKKOORD MET SCHIKKINGSVOORSTEL

VVV-Venlo is niet akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing, waarvan een voorwaardelijk voor Roel Janssen. Jansen liep de rode kaart al op na een harde maar ongelukkige overtreding op FC Emmen speler Alexander Bannink. Bannink heeft overigens vier hechtingen in de buurt van zijn edele delen. Jeremiah St Juste heeft vanmiddag een schikkingsvoorstel geaccepteerd van drie wedstrijden waarvan één voorwaardelijk. De zaak wordt vanavond nog behandeld door de tuchtcommissie van de KNVB. Als Janssen geschorst wordt dan telt de wedstrijd van komende woensdag ook mee als een schorsing.

Update 30/10/2018: KNVB laat het schikkingsvoorstel staan. Roel Janssen is in ieder geval geschorst voor de bekerwedstrijd tegen AZ morgen. VVV overweegt om later deze week om nog beroep aan te tekenen tegen deze schorsing.  Het is dus nog onduidelijk hoelang Janssen niet zal spelen voor de Venlonaren.

14 Responses

 1. roermond

  Johan Derksen zei vanavond: advocaat Feijenoord inhuren, gewoon vrijspraak, die Bannink liep met zijn edele delen tegen voet van Roel Janssen….René zei, die zou eigenlijk geel moeten hebben…

  1. chretien

   Ik was al “blij verrast” dat er iemand bij de media aandacht schonk aan het gebeuren. Hoewel, het eindigde dan wel weer in een grapje van beide heren en dat is jammer. Nergens meer klasse justitie dan bij de KNVB. De mwdia mogen zichzelf verwijten dat zij er eigenlijk niets aan door hun niet geïnteresseerde houding. Jammer voor VVV en jammer voor Roel.

   1. chretien

    Nog eentje, wat zou de aanklager van de KNVB eisen als Roel de Emmen speler wel zou hebben gezien?

 2. supportertje

  De eis van de KNVB in dit geval is buiten alle proporties. Ja het was lomp van Roel, maar duidelijk zonder opzet. Er zijn zwaardere overtredingen te vinden waar minder voor gegeven is. Dus waarom zo’n achterlijke hoge straf in deze. Denk dat de KNVB weer eens een puntje wil maken, en met hele andere ogen kijkt naar VVV.

 3. wuilus

  Van mij mag Janssen wel eens eerst in de spiegel gaan kijken. Hij persoonlijk heeft ons al zeker 4 punten gekost en dat is veel. ( Ajax en Emmen). Daarbij maakt hij veel onnodige overtredingen. Voor mij was hij ook zeker niet de man of the match tegen Den Haag. Dat was absoluut Rutten. Mocht hij nu eens minder overtredingen maken, dan is hij zeker van waarde in dit VVV, maar tot nu toe nog niet.

  1. pavisto67

   Over de kwaliteiten van Janssen kunnen we inderdaad discussiëren, maar met zijn inzet is volgens mij niets mis hoor. Hij doet zijn stinkende best, dat hij niet de meest begenadigde linksback is weet hij zelf ook wel. Dan had VVV maar een betere back moeten aantrekken. Die is er voorlopig niet dus we zullen het met Roel moeten doen, en dan kunnen we hem beter steunen dan afbranden iedere keer.

 4. Venlonaerke

  KNVB laat de schorsing staan. Lijkt een beetje op klasse justitie. Rood ok, maar totaal niet de intentie om de speler te blesseren. Heb zwaardere overtredingen gezien die niet bestraft zijn. Nu maar kijken of Borgmann zijn plaats kan innemen aangezien ik ook niet echt een fan van Kum ben.

 5. Koelie

  Johan Derksen nam het zelfs op voor Roel Janssen. Hoogstens geel ipv rood en dus zijn vier wedstrijden schorsing compleet absurd. Het wordt maar eens duidelijk dat de KNVB met twee maten meet.

 6. john

  ik neem aan dat VVV juridische stappen onderneemt tegen deze belachelijke schorsing.

  als Roel hem niet in zijn kruis had geraakt maar op zijn bovenbeen was het met een sisser afgelopen.

  het was onbewust !!!

Leave a Reply