VVV wil Aziz Khalouta terughalen naar Venlo

VVV toont opnieuw interesse in Fontuna-aanvaller Aziz Khalouta. VVV is in gesprek met de transfervrije aanvaller. Dat meldt De Limburger op haar website.

De 24-jarige Khalouta ziet een terugkeer naar Venlo wel zitten. De aanvaller heeft VVV om bedenktijd gevraagd omdat Excelsior, NAC en Sparta ook interesse hebben in de speler. Khalouta werd in 2011 door VVV bij SV Blerick weggehaald en verkaste het seizoen erop al naar Fortuna Sittard omdat hij in Venlo niet aan spelen toekwam.

34 Responses

 1. Goodie

  Kun je vrijwel overal voorin plaatsen. Zou een prima speler voor VVV zijn. Ook Van Hyfte (middenvelder) en Bryan Smeet (aanvaller) zullen transfervrij vertrekken bij mvv. Als ze hun goede vorm weer weten te herpakken zijn dit ook aanwinsten.

 2. pavisto67

  Geef mij 1 goede reden dat hij zou willen terugkomen? Bovenstaande clubs zijn veel interessanter voor Aziz, zowel sportief als financieel en ik kan me voorstellen dat hij ook nog iets heeft van trots. Eerst worden weggestuurd en nu weer welkom.

  Denk dus niet dat hij komt

  1. Goodie

   Familie en vrienden wonen in Venlo en Blerick gok ik. Daarbij is Sparta niet direct een verbetering. Enkel Nac is een stap vooruit, maar daar hebben ze Falkenburg al een hoop salaris (boven het salarisplafond) vast gelegd, en zijn ze bezig met Boymans. Dus in hoeverre Nac concreet is vraag ik me af.

   1. Precies. Misschien ook eens proberen om Dirk Marcellis te halen, zodat hij weer in Horst kan gaan wonen. Zijn contract bij AZ loopt af, en aangezien hij een jaar niet meer gespeeld heeft zullen de eredivisieclubs niet in de rij staan.

   2. Goodie

    Denk dat Marcellis te hoog gegrepen is. Voor Cambuur, of Zwolle is Marcellis al een nuttige verdediger.

  2. LJ

   Hoe kom je er toch bij dat hij is weggestuurd? Khalouta had een amateur contract en op dat moment in de eredivisie geen zicht op speeltijd. Hij is daarna samen met Boessen naar Sittard vertrokken.

   Het enige wat je VVV kunt verwijten is dat ze hem toen geen profcontractje hebben gegeven om hem daarna te verhuren aan Fortuna.

   Maar datzelfde kun je ook zeggen van de Regt. Niet goed genoeg voor de eredivisie, maar in de huidige situatie een meer dan bruikbare speler.

   Dat is ook de reden waarom er nu andere beleidsbepalers op technisch vlak komen die binding hebben met de club en de regio. De bedoeling is dit soort fouten niet meer te maken.

   1. Ben

    Van beide spelers, Khalouta en Ferry de Regt, Hebrew ik me steeds afgevraagd waarom weg? Natuurlijk geen niveau Honda maar beide zouden afgelopen jaar bij VVV top zijn geweest.
    Maar laat ons aub vooruit kijken, nieuw seizoen met nieuwe kansen, op naar de eredivisie! FORZA VVV!

   2. Goodie

    Over de sitautie rondom Khlaouta destijds kan ik niet oordelen. Maar de Regt kwam toen nog tekort, wel in de eredivisie welliswaar. Tegenwoordig zou hij het niveau wel aan kunnen inderdaad.

 3. Meuske

  Boymans komt zeker tekort voor de eredivisie, wat heb ik me geërgerd aan hem de laatste keer bij ons. Die liep alleen maar te tieren en te vloeken maar presteerde nul komma nul. De clubs gaan alleen maar af op statistieken, volgens mij hebben ze hem nog geen twee wedstrijden achter elkaar zien spelen. Laten wij in ieder geval hopen dat er snel duidelijkheid komt over een trainer. Forza VVV

 4. Zeker wete

  Ik zeg het je, Boymans groeit inmiddels uit naar een volwaardige eredivisiespits. Als je er zoveel inschiet bij de kampioen en beste spits bent van de Juup dan moet je wel heel veel zand in de ogen hebben wil je het niet zien.
  Maar goed, Berden wordt toch als schuldige veroordeeld als Mats geen gelijk krijgt.

  1. mats

   Wat ben je toch voorspelbaar.
   Maar nu val je echt door de mand als zogenaamde voetbalkenner.
   Boymans deed t leuk bij VVV en WII in de Juup. Maar is hij echt beter geworden bij WII? We shall see, maar ik geloof er niet in.
   Ook niet in Berden trouwens. Dat gaat al 4 jaar bergafwaarts bij VVV, maar doe jij maar net alsof t aan iedereen behalve Berden ligt hoor. Hij stuurt nu weer iedereen weg, maar vervangt alleen de poppetjes.

  2. Ben

   Neen, ik heb geen zand in de ogen, ik ben ook geen top scout, maar Boymans is nu HET voorbeeld van een speler die het in de Jupiler wel, maar in de Eredivisie niet waar maakt. Er zijn tig voorbeelden van spelers die het in de Juup wel en in de Ere het niet waarmaakten.
   Wil je weten waarom niet?
   Hij is oh zo langzaam,
   verkeerde karakter en
   Hij kan niet echt de lucht in.
   FORZA VVV, wij hebben andere prioriteiten!

 5. Goodie

  Berden en Bogers zijn in Engeland voor een interland van Nigeria. Vervolgens vraagt iemand of de heren eigenlijk wel bezig zijn met nieuwe spelers voor komend seizoen, hierop reageerd Berden met:” #natuurlijk! Geen details!”

  Nou, afwachten dan maar..

  1. YowVVV

   Wat doen ze daar? Een ex-VVV’er en een speler die niet voor VVV wil spelen in de Jupiler League en nog liever een jaar op de bank gaat zitten in Heerenveen. VVV is bezig met Khalouta, willen ze in Engeland soms onderhandelen over een definitieve transfer van Nwofor naar Rusland ofzo, die zien we niet meer in Venlo denk ik zo. Terwijl dat wel het beste voor hem is. Wat gaat er gebeuren met onze Japanner, wanneer is hij fit, ik hoop dat ie blijft!

   1. Goodie

    Uchebo, Musa en Nwofor. Hoop trouwens wel dat Yuki vertrekt. Heeft niet laten zien wat we verwachtten, en drukt op de begroting.

   2. sultana

    Weg met Yuki, heeft niet laten zien wat we ervan verwacht hadden en drukt zwaar op de begroting.

   3. Ben

    Definitief weg met Yuki, heeft niet laten zien wat we ervan verwacht hadden en drukt zwaar op de begroting. Hierover kan verder niet worden gecorrespondeerd. FORZA VVV!

   4. Ben

    Ik ga nu slapen, het was een lange avond, maar ik heb zojuist nog vernomen dat yuki nog inderdaad 1 jaar blijft met de mogelijkheid van een extra jaar, zodat VVV ook profiteert van eventuele transferwaarde. FORZA VVV!

   5. Goodie

    Hoe komen jullie hierbij? Zijn contract zou dan verlengd moeten zijn, want zijn contract was tot nu, met een optie voor 1 jaar. Ik heb momenteel nog nergens iets over gezien.

 6. pavisto67

  @LJ,

  wat is je bron? Als dit klopt wordt de optie van 1 seizoen dus gelicht door VVV.
  Mocht dit waar zijn is Berden knettergek en is dit voor mij het zoveelste bewijs dat het belang van Seacon belangrijker is dan het belang van VVV.
  Twee jaar geleden lag dit bedrag voor een niet eu speler op 550.000 euro, dit zal inmiddels iets minder zijn, laten we het afronden naar de 400.000. Dit zou betekenen dat 10% van de totale begroting naar een hele matige speler gaat die werkelijk nog niets heeft laten zien, en bovendien terug moet komen van een hele zware blessure.
  Dat zou natuurlijk een totaal onverantwoorde uitgave zijn, tenzij het salaris, of een groot gedeelte wordt betaald door Seacon, dan wordt het een ander verhaal. Laat Berden daar dan maar eens duidelijkheid over geven.

  1. LJ

   Mijn bron is VVV-Venlo.
   Het overgrote deel van het salaris ligt bij Seacon. VVV betaald slechts een beperkt deel hiervan. Deze speler drukt niet op de begroting.
   De kans is (zeer) groot dat er onder dezelfde constructie nu of in de winterstop nog een speler uit Japan bijkomt.

   1. Goodie

    Als dit zo was had VVV dit toch al lang bekend gemaakt? Lijkt me namelijk sterk dat VVV Yuki die niks heeft laten zien gaat behouden.

   2. LJ

    Dan kijk maar eens op de website van VVV. Bij de selectie staat nu dat hij een contract heeft tot 1 juli 2015. Dat betekent dat de optie door VVV is gelicht.

   3. Goodie

    Nja het wel niks zeggen. Ik denk namelijk dat het die 2 jaar + optie voor 1 jaar die 2015 is geworden. Yuki heeft niet gebracht wat iedereen verwachtten, misschien waren de verwachtingen ook wel te hoog. Ik denk dat Berden eerder een niewe poging zal gaan wagen met een een andere Japanner, want op Yuki zullen ze weinig winst maken. Als hij komend seizoen fantastisch speelt is hij volgende zomer tranfervrij weg. Het zou kunnen wat je zegt, maar het lijkt me sterk, ook omdat er door VVV zelf nog geen nieuws over is gebracht naar de supporters.

 7. RuiverCity

  Is het zeker…….Niet alleen Khalouta maar ook het aanstellen van Jay Driessen is een enorme verbetering voor op de bank! Hopen dat de revolutie zich doorzet….

Leave a Reply