VVV wil op vrijdagavond spelen

VVV directeur Hans Soentjens reageerde gisteren op de nieuwe plannen van de Eerste Divisie. In De Limburger reageerde Soentjens op het plan van de KNVB om ook op andere dagen dan de traditionele vrijdagavond te spelen. De VVV directeur geeft aan dat de vrijdagavond de absolute voorkeur heeft. In het verleden is gebleken dat supporters en sponsoren liever op vrijdagavond naar VVV komen kijken dan op de zaterdagavond of zondagmiddag.

Soentjens vindt het een prima ontwikkeling dat de beloften van Ajax, PSV en Twente toetreden tot de Jupiler League. Ook heeft Soentjens geen bezwaar tegen het toetreden van teams uit de topklasse.

4 Responses

 1. Ben

  Voor wie heeft het de voorkeur om op vrijdagavond te spelen? Is er geïnformeerd? Niet des VVV. Jammer in ieder geval, ik zal vaak niet kunnen, want ik heb (nog ) werk.

 2. sjengske07

  Wellicht was het verstandiger geweest om de supporters te raadplegen. Maar nee, net zoals met alles, wordt er met de fans geen rekening gehouden. Beleid???? Ik zou het niet weten!

 3. mats

  Dat met die beloftenteams wordt de doodsteek voor de jupiler league. De grote clubs zullen nu minder bereid zijn spelers te verhuren want ze hebben zelf een team in de Juup om ze speelminuten te laten maken en ervaring op te doen.
  Voortaan promoveert de nummer 2 of 3 omdat Ajax2 elk jaar kampioen wordt. Nee, dàt is leuk voor de rest. 🙁

Leave a Reply