VVV wil Valckx als technisch manager

Afgelopen dagen liet Venlonaren al weten via Facebook en Twitter dan Stan Valckx mogelijk technisch manager Wim Dusseldorp opvolgt. Vandaag bevestigde de Limburger onze vermoedens met een artikel op hun website.
De komst van de oud-international vormt de start van een organisatorische renovatie bij de Venlose eerstedivisionist waarbij meerdere oud-spelers een rol spelen. Waar velen supporters altijd op gehoopt hebben gaat nu hopelijk eindelijk gebeuren.

Naast Valckx zouden ook oud-spelers Jay Driessen en Albert van der Weide in aanmerking komen voor een functie binnen de Koelclub. Jay Driessen wordt mogelijk assistent-trainer en Albert van de Weide krijgt mogelijk een rol binnen het scoutingsapparaat binnen VVV-Venlo.

14 Responses

 1. sjengske07

  Eindelijk iets wat de supporters al jaren roepen.
  Nu moet de opruiming worden doorgezet en moet er een frisse nieuwe wind gaan waaien, zowel de rest van de technische staf als de medische staf moeten ook plaats maken voor nieuwe krachten.
  Bravo VVV!

 2. vvv_supporter_op_zuid

  Hij heeft in ieder geval kennis en contacten. Hoop alleen niet dat hij dezelfde fout maakt als bij PSV door alleen maar spelers voor te stellen die van één (bekende/bevriende) zaakwaarnemer zijn,

  Zou wel leuk en goed zijn voor VVV. Ben wel benieuwd.

  Maar moet VVV dan het contract van Dusseldorp afkopen….? Of wordt die automatisch de trainer 🙂 ahum!

  1. Ievel Knievel

   Ik wil net zeggen, iedereen loopt hier weer vooraf te juichen. Ik weet niet Valckx goed is in wat hij doet. Hij is iig een clubman en een grote oud clubman/ een grote naam.

   Maar hij is wel op een niet fijne wijze bij PSV weggestuurd/ weggegaan en in Polen zit hij toch ook echt niet meer.

   1. marcel

    lol, ik kan het nu een keer niet laten.

    hoe moet ik dit lezen:
    optie 1: naar dat bosje waar jij zovaak serieus wordt genomen?
    of:
    optie 2: naar dat bosje waar jij zovaak serieus wordt ‘genomen’

   2. Goodie

    Ik dacht dat Brise optie 2 bedoelde. Hij werd heel vaak serieus genomen.. toch? 😉

  1. Ben

   Wikipedia:
   Carrière als technisch manager[bewerken]
   Van 2004 tot 2008 was Stan Valckx technisch manager bij zijn oude club PSV. Valckx zei het vertrouwen in algemeen directeur Reker op, onder meer naar aanleiding van interne onderzoeken naar malversaties bij transacties waarbij Valckx betrokken zou zijn geweest; dit gebeurde in opdracht van Reker.[1] Er werden geen onrechtmatigheden gevonden, maar een vertrouwensbreuk was geboren en op 13 mei 2008 werd Valckx op non-actief gezet door de directie van PSV,[2] waarna in juli definitieve ontbinding van het contract volgde.

   Vanaf januari 2009 zal Stan Valckx als technisch directeur in dienst van de Chinese club Shanghai Shenhua staan.[3]

   Vanaf augustus 2010 gaat Valckx aan de slag bij Wisła Kraków. Hij bekleedt wederom de functie van technisch directeur. Ook speelde hij een belangrijke rol bij het aantrekken van Robert Maaskant als trainer voor deze club[4].

   1. Drikus

    Nu snap ik de eventuele keuze voor Valckx. Die kent veel Polen. Das precies wat Berden zoekt. Spelers die tevens bij kunnen klussen bij het opknappen van de Koel 🙂
    Heeft connecties in China… ideaal voor zijn containers.
    Die Valckx heeft volgens mij een prima onderhandelingspositie 🙂

Leave a Reply