VVV wint eenvoudig van HBS

De Venlonaren hebben het trainingskamp in Den Haag goed afgesloten. VVV speelde afgelopen middag om 16.00 uur een oefenwedstrijd tegen 3e Divisieclub HBS op Sportpark de Craeyenhout. De wedstrijd eindigde in 0-6 voor de Venlonaren.

Trainer Maurice Steijn begon met waarschijnlijk zijn beoogde basiself tegen de gastheren uit Den Haag. De ploeg begon spetterend aan de wedstrijd door na 2 minuten al het net te vinden (Seuntjens). Hierna bleef het lang 0-1 maar in de 29ste minuut werd de marge door Vito van Crooij verdubbeld. Dit was tevens de tussenstand.

De Venlonaren raakte pas in de tweede helft op stoom. Nieuweling Leemans knalde 3 minuten na het startsignaal de 0-3 binnen waardoor de wedstrijd gespeeld was. Met doelpunten van Opoku, Seuntjens en Leemans werd de eindstand 0-6.

Een prima resultaat van de Venlonaren die wederom het doel schoon wisten te houden en zelf wederom een half dozijn aan doelpunten maakte. Hierdoor komt VVV na 5 oefenwedstrijden op een doelsaldo van 28 voor en maar 2 tegen te staan. Natuurlijk zegt dit nog niets over hoever de ploeg is maar het ziet er allemaal prima uit wat trainer Maurice Steijn en zijn elftal dit jaar weer laten zien. De oefenmeester is dan ook zeer tevreden, hij zegt tegen 1Limburg; “Ik ben erg tevreden over de verrichtingen van mijn ploeg de afgelopen week. We hebben het trainingskamp op een passende manier afgesloten met deze overwinning op HBS”

De selectie heeft een aantal dagen rust gekregen en zullen op zaterdag 23 juli om 19:00 uur tegen KSV Horn de oefencampagne hervatten.
Scoreverloop
4. Seuntjens 0-1
29. Van Crooij 0-2
48. Leemans 0-3
63. Opoku 0-4
73. Seuntjens 0-5
79. Leemans 0-6
Opstelling VVV-Venlo
De Fockert; Janssen (46. Dekker), Röseler, Promes en Rutten; Leemans, Opoku (65. Van Rijswijk) en Post; Van Crooij (65. Resida), Seuntjens en Hunte (80. Respen)

5 Responses

  1. festina lente

    prima resultaten maar wel erg kleine selectie. dacht dat we van west ham wat kunnen verwachten. maar ook wat huren bij roda jc zou een mogelijlheid zijn.

  2. YowVVV

    West Ham komt naar Venlo toe, 1 of 2 spelers zou mooi zijn. Breedte zijn we kwetsbaar, iedere linie geen overbodige luxe als er wat multi functionele spelers bijkomen. Op naar de top!

  3. RuiverCity

    Selectie is op dit moment nog veel te smal. In iedere linie nog zeker één speler erbij waarbij vooral voorin de prioriteit ligt.. Hopelijk kunnen ze nog iemand strikken die bij een (grote) club afvalt.

Leave a Reply