VVV wint oefenduel van FC Volendam

De Koel2VVV heeft de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding met 1-0 gewonnen van FC Volendam. Yanic Wildschut was in een moeizame wedstrijd matchwinner.

Met name in de eerste helft viel er voor de bijna duizend toeschouwers in stadion De Koel weinig te genieten. VVV kreeg in het eerste bedrijf twee grote kopkansen maar die waren niet besteed aan Nwofor en Joppen.

De tweede helft begon VVV beter. Al in de eerste minuut na rust ontsnapte Wildschut aan de buitenspelval en rondde koel af: 1-0. In de slotfase kwam VVV goed weg. Keeper Niki Mäenpää, die de concurrentiestrijd met Niclas Heimann lijkt te hebben gewonnen, zag een schot van Jack Tuyp op de paal belanden.

Opvallend was dat Marcel Meeuwis op de bank begon en pas na 65 minuten in het veld kwam voor Quin Kruijsen. Jules Reimerink maakte in het laatste kwartier zijn eerste minuten voor VVV.

Bron: Omroep Venlo