VVV wordt vernederd in eigen huis: 0-4

De titel zegt eigenlijk al genoeg, maar het volledige wedstrijdverslag volgt later vanavond.

12 Responses

 1. Koelie

  Mag je dat eigenlijk nog wel zeggen hier?
  Hopelijk een incident maar gezien de prestatie van vorige week lijkt de klad er in te zitten. Slecht dat Kruys niet in de rust ingreep.

 2. beek

  Simon had moeite met nr 14. Allouch had zijn dag niet dus links waren we vleugellam. En rechts volgende keer met Berden beginnen. De keeper is een zwakke plek. Pakt hoge ballen niet maar stompt ze weg. Geeft onrust.

  1. supportertje

   Wat een tegenvaller op die mooie zondagmiddag. Iedereen had zich verheugd op een mooi potje voetbal, maar kwam helaas bedrogen thuis. VVV werd helaas op alle fronten afgetroefd door Helmond. Die hadden hun zaakjes prima op orde, en wisten alle zwakke plekken bloot te leggen bij VVV.

   Waar VVV normaal gesproken alerter is, agressiever op de bal met verzorgde passes, was dit nu Helmond. Daar lukte bijna alles, en door frivool spel van Helmond lag de bal al snel in het netje bij VVV. Ondanks het slechte spel van VVV bleef het gelukkig tot aan de rust 0-1.

   En eigenlijk verwachte we met zijn allen dat het na de rust rechtgetrokken zou worden. Helaas, na de rust werd zoals vaak opnieuw een tegen doelpunt geïncasseerd. Wanneer leren ze dit nu eens af.

   Daarna zag je het eigenlijk gebeuren. Niemand kwam ook maar in de buurt van het niveau van de voorgaande wedstrijden. Was het de druk, of gewoon een totale off Day. Ik hoop het laatste, want over twee weken klopt Roda op de deur, en dan moet het echt anders. Een ineenstorting kunnen we nu niet gebruiken.

 3. Godfried

  Om meerdere redenen sinds lange tijd weer in het stadion geweest… dit viel te verwachten natuurlijk. Een directe concurrent verspeelt punten, dus VVV verliest. Business as usual.

  Wat verder opviel. Geluid in het stadion is nog steeds ver ondermaats. Je verstaat amper wat er wordt omgeroepen. Dacht dat er een nieuwe geluidsinstallatie zou komen?

  In het verlengde hiervan. (misschien hoorde ik het niet) Maar wordt er geen tune meer afgespeeld voordat de spelers het veld betreden? De ambiance vanaf minuut 1 was hierdoor enorm troosteloos. Wat is de reden hiervan?

  Tot slot, zet aub voortaan iemand bij de ingang van het uitvak neer en zorg dat er geen trommels meer n het stadion komen. Ten eerste is het enorm irritant om 90 minuten lang naar een drumorkest te moeten luisteren en ten tweede zorgt het ervoor dat het uitvak (wat amper gevuld was) qua geluid boven alles uitsteekt. Dat kan natuurlijk niet in eigen huis.

  De wedstrijd zelf… tja, niet best. Op elke plek afgetroefd op felheid. VVV moet zich realiseren dat ze zonder inzet elke wedstrijd kunnen verliezen. Bij een club als VVV begint het allemaal met werken, arbeid leveren op het veld. Nu kwamen ze overal te laat, waardoor geen bal aankwam en ze ieder persoonlijk duel verloren.

  Met het komende programma hoop ik dat de zweep erover gaat deze week. Terug naar de basisprincipes en het snot voor de ogen lopen.

  1. Helemaal eens met het gedeelte over die trommels. Wat een ondingen zijn dat. Zouden meteen verboden moeten worden. Net zo belachelijk als dat iemand zijn electrische gitaar of piano meeneemt naar het stadion.

   Een eencellige die wat aritmisch op een trommel aan het meppen is, en dan een stuk of vijftien van die halve zolen die er omheen staan en denken vreselijk stoer en intimiderend te zijn door hun t-shirt uit te trekken en in hun blote bastje te gaan staan. Of op het hek te gaan zitten schreeuwen.

Leave a Reply