VVV ziet af van Joey Sleegers

VVV-trainer Maurice Steijn zou zich het liefst nog in iedere linie willen versterken, maar weet dat er slechts geld is voor één speler. De komst van aanvallende middenvelder Joey Sleegers van Feyenoord is momenteel niet haalbaar, omdat de Venlonaren eerst een verdediger willen aantrekken.

VVV meldde zich onlangs bij Feyenoord voor de in Mierlo-Hout geboren Sleegers. Het twintigjarige talent doorliep de jeugdopleiding van de Rotterdammers en maakt zijn minuten maakt in Jong Feyenoord. „We hebben bij Feyenoord geïnformeerd naar Joey, maar zijn komst is voorlopig van de baan. Voor ons heeft het binnenhalen van een centrale verdediger topprioriteit. En er is slechts budget voor één versterking”, aldus Valckx.

Bron: de Limburger.nl

16 Responses

 1. Ben

  Misschien wel heel erg verstandig van VVV, je kunt je geld maar een keer uitgeven en daarvan hebben we er niet veel. Verdedigend zijn we niet al te sterk en de selectie is mager. FORZA VVV!

 2. sjengske07

  Dat de selectie mager is zijn de na weeën van Soentjens en Dusseldorp. Deze figuren hebben ons hiermee opgezadeld,
  Het is echter te hopen, dat er nog enkele lieden opstaan met een VVV-hart, die garant willen staan voor enkele aankopen.
  Suc6.

 3. festina lente

  als ik even terug kijk . hebben we minimaal 4 testspelers gehad , leemans en jansse hebben meegetraind en nu die sleegers.
  dit leidde niet tot contracten. khalouta staat in de basis. die Engelsman die gecontracteerd is valt meestal in. nwofor is nog altijd niet weg. geen sterk startpunt van de nieuwe td.

  1. Drikus

   Hoezo geen sterk begin? Met het beschikbare budget kan vvv niet zoveel. Ze kunnen nog hooguit 1 a 2 spelers halen. Dan vind ik het heel verstandig om de spelers eerst te testen om er zeker van te zijn dat het ook een versterking is. Je kan het geld immers maar 1x uitgeven.
   4 tests spelers in de voorbereiding is redelijk veel. Je moet dan als club een beetje geluk hebben met de betreffende spelers. Leemans en Janse vonden het bod van vvv te laag. Dan weet je ook meteen dat het echt een minimaal budget is waar vvv mee moet werken.
   Vvv heeft overigens geen te meer maar een platvorm.
   Daarnaast moet er wel interesse voor nwofor zijn om hem te kunnen verkopen. En al zou er interesse zijn, dan heb je ook nog met nwofor zelf en zijn zaakwaarnemer te maken. Das dat nwofor nog niet weg is kun je niet alleen vvv verwijten.

  1. Godfried van Bouillon

   Wordt weer eens duidelijk dat RuiverCity geen geld in VVV stopt, anders had hij deze Sleegers wel persoonlijk gefinancierd.

   Echt knap dat je met de dag dommer uit de hoek kunt komen.

 4. Donderspeech

  Weer een heel vreemde gang van zaken………… Eerst contact leggen met Feyenoord over Sleegers en er dan achter komen dat er geen budget is………………..

   1. JB83

    Bij de topclubs van nl krijgen dit soort jongens geen kans in het eerste elftal. Sommige clubs zijn dan bereid om de speler voor nop, of voor een gering bedrag uit te lenen. Deze speler kost blijkbaar het volle pond. Hoe zou excelsior het anders voor elkaar krijgen om een half elftal te lenen van feyenoord, ook al hebben of hadden ze een samenwerkingsverband?

  1. Mawawu Willems Mampuya

   Helemaal gelijk in Depor, een aantal weken geleden was het technisch platform helemaal super en nu is het weer allemaal niks.
   Dit is ieder zijn persoonlijke mening Maar waar nu al fout gaat vind ik dat deze mensen nog geen eens fatsoenlijk de kans krijgen !
   Steun ze eens, en niet gelijk het negatieve proberen te zien, deze mensen hebben zeker weten een vvv hart, Maar ze zijn bezig met troep op aan het ruimen van mensen met minder inzicht !! en daar bedoel ik niet hai berden mee.

   Geef ze eens de kans, Een supporter ben je in slechte en goede tijden wij hebben misschien wat Meer slechte tijden, zint je dit niet ga je lekker naar Ajax of Feyenoord of PSV ofzo

   Fijne dag nog 🙂

 5. Meuske

  Ik vind het ook een beetje lachwekkend maar dat is tegenwoordig met social media en die club watchers die vinden al het nieuws belangrijk om naar buiten te brengen. VVV heeft waarschijnlijk gewoon geïnformeerd naar deze speler en dat word dan de wereld ingeslingerd wat dan een eigen leven gaat leiden. Misschien als ze deze speler voor een appel en een ei konden huren was het interessant geworden voor de club. Dus het wachten op goed nieuws word ook niet meer zo spannend nu er nog 1 centrale verdediger bijkomt. Come on Venlo

 6. Pingback : 1minimize

Leave a Reply