Walk of fan geopend

Op donderdagmiddag waren er in ons eigen Seacon Stadion – De Koel – vele oudgedienden uit de rijke historie van onze club aanwezig. Zij waren samen gekomen voor de officiële opening van de zogenaamde Walk of Fan.

De Walk of Fan is een uniek project van onze club, waarbij supporters en sponsors de mogelijkheid krijgen om zich letterlijk voor de poort van ons roemrijke stadion te laten zien. Of beter gezegd: om hun fansteen te laten zien.

De Walk of Fan is gelegen op de toegangsweg naar de poorten van het stadion. Daardoor is hij 24 uur per dag en 7 dagen per week te bekijken. Dus ook wanneer er geen wedstrijd gespeeld wordt en wanneer het stadion gesloten is.

Tijdens de officiële opening zagen de aanwezige oud-spelers en -trainers waar hun eigen steen op de Walk of Fan was geplaatst. Ook enkele vrijwilligers die meer dan 25 jaar bij onze club zijn hebben zo’n steen gekregen en zij poseerden trots voor de camera’s van diverse media.

Vanaf nu kunnen alle supporters zelf ook zo’n steen bestellen. Met daarop het logo van onze club, hun naam en een wens of spreuk naar eigen inzicht. En dat deze spreuken en wensen divers zijn, bewezen de stenen die op dit moment al geplaatst zijn.

Zo lieten de erven van Herman Teeuwen de zin ‘Voetbal waas mien laeve’ plaatsen, terwijl oud-speler (en huidig teammanager) Ger van Rosmalen de toepasselijke zin ‘We biete ze de sträöt door!’ op zijn steen liet graveren.

Dus wil jij graag je fansteen laten plaatsen naast een van de iconen uit de VVV-historie? Of ken je iemand die je dat cadeau wilt geven? Dan is nu het moment aangebroken dat dat kan!

De fansteen kost 99 euro en is makkelijk te bestellen in ons FanCentre of via onze webshop.

Leave a Reply