VVV-Venlo

WE ARE STAYING UP! VVV-Venlo is veilig!

VVV-VENLO IS VEILIG! Eindelijk is het verlossende woord daar, we zijn veilig en spelen ook volgend seizoen in de Eredivisie. Lekker hoor!

Doordat Roda JC en PSV met 2-2 gelijk tegen elkaar spelen, kunnen Roda JC, Sparta Rotterdam en FC Twente ons niet meer inhalen op de ranglijst en zijn we veilig. Het is een lang seizoen geweest voor de spelers en de laatste wedstrijden was het nog enigszins spannend, maar we hebben het over de streep getrokken en dat is een hele toffe prestatie! Hopelijk worden de komende 3 wedstrijden tot een goed einde gebracht en zal er hopelijk ook een mooie transferzomer volgen. Klasse!

33 Responses

 1. chretien

  Geweldige prestatie. Wie had dit aan het begin van het seizoen verwacht of voorspeld? Geen enkele “deskundige” gaf ons VVV vooraf enige kans tot (rechtstreekse) handhaving. Zelfs nacompetitie zou niet mogelijk zijn. Hulde aan ons VVV.

 2. expat

  Fantastische prestatie van VVV. Dankzij ‘slechts’ het ene punt van Roda weten we nu 11 dagen sneller dat we veilig zijn. Dat zijn 11 waardevolle dagen om nieuwe voetballers te kunnen binden of sponsors te lokken (om bijvoorbeeld goede voetballers te kunnen houden). Maar ik drink er een aantal op! Top VVV!

 3. supportertje

  Opgelucht vooruit kijken naar het nieuwe seizoen. Zou mooi zijn als we thuis nog van Roda kunnen winnen of gelijk spelen, zodat we ze een zetje kunnen geven naar de verkeerde kant. Zou mooi zijn dat ze ook het gevoel eens ervaren van degraderen. Ze hebben vaak om ons gelachen, misschien is het nu onze beurt.

 4. Animal

  Topseizoen !! En VVV pakt nog minimaal 1 punt….of tegen Roda of uit bij Utrecht waar VVV het traditioneel goed tegen doet..hopelijk houden we de 12e plaats of hoger . Zijn allemaal inkomsten..

 5. ger

  Ik weet nog nog de uitspraak, er is maar 1 club in Limburg!
  Voor mij mogen ze eruit vliegen, dan hebben ze hun club!
  Maar dan ben ik benieuwd of VVV ook zoveel aandacht zou krijgen als Roda in Limburg,
  als ze de enige club of met Fortuna zouden zijn!

 6. Animal

  L1 = Zuid-Limburg. Fortuna gaat meer aandacht krijgen dan VVV en zelfs als Roda degradeert verandert er niks….zelfde als landelijke media allemaal Ajax mannetjes..

  Hoop dat we van Roda winnen :Absteiger!!
  Zou prachtig zijn als Twente en Roda degraderen en dat NAC en Sparta erin blijven

 7. pavisto67

  Wat een goed seizoen van VVV zeg. Misschien niet het meest aantrekkelijke voetbal dit seizoen, maar het gaat om overleven en dat hebben ze gedaan. Ik zou het heel mooi vinden als VVV (indien mogelijk) op korte termijn bekend gaat maken wat en wanneer ze met de Koel gaan doen. Daar hangt wat mij betreft het voortbestaan van de club toch af. Het wordt regelmatig verkondigt, maar het tweede seizoen is vaak een nog grotere uitdaging. Ik denk dat dit voor VVV zeker zal gelden.

 8. LJ

  Geweldige prestatie van ons clubje. Met de laagste begroting rechtstreeks handhaven in de eredivisie is misschien nog wel een grotere prestatie dan kampioen worden in de JL. Jammer dat er zoveel negatieve mensen zijn die deze topprestatie van VVV telkens bekritiseren. We hebben per slot van rekening de laatste 10 seizoenen 6 jaar eredivisie gespeeld, een wereldprestatie!!!

 9. Animal

  Nieuw stadion is een must om te overleven….in principe is VVV net zo groot als NEC NAC willem2 zelfs Heerenveen AZ en Vitesse allemaal clubs die pas NA een nieuw stadion een stap maakten in budget…Vvv kan ook 10 tot 15duizend toeschouwers trekken…maar niet in deze accomodatie. AZ en Vitesse waren vroeger clubs met 500 tot 1000 toeschouwers…..

  1. Godfried

   ehm, nee. In principe is VVV niet net zo groot als die clubs die je opsomt.

   Venlo telt 100.000 inwoners.
   Nijmegen 175.000 inwoners
   Breda 182.000 inwoners
   Tilburg 214.000 inwoners
   Alkmaar (agglomeratie) 305.000 inwoners
   Arnhem 160.000 inwoners

   Qua potentie zijn al deze clubs dus in feite twee keer zo groot! Alleen Heerenveen is kleiner qua gemeente, maar aangezien er slechts twee BVO’s actief zijn in Friesland en ze daar enorm chauvinistisch zijn (nog veel erger dan in Venlo) hebben die een heel groot afzetgebied.

   Venlo en daarmee VVV zijn absolute kleintjes. Ze zijn in principe net zo klein/groot als Emmen, GAE, Dordrecht, Helmond Sport, Cambuur, MVV, Oss, Fortuna en misschien Zwolle.

 10. twiggy11

  Prima seizoen gespeeld we zijn veilig maar ben bang dat het volgend seizoen heel wat moeilijker gaat worden er zullen toch spelers als Leemans de crooy unnerstal thy de trainerstaf vertrekken.
  Er moet dus flink wat gesleuteld worden voor een nieuwe selectie te krijgen.( nieuwe trainer Faber)
  Dus werk genoeg aan de winkel.

 11. kenfen

  Het is tien jaar geleden maar dat doek VVV absteiger in het roda stadion zie ik nog voor me. Ik hoop dat ze degraderen en Fortuna Sittard promoveert Een veel sympatiekere club.

 12. chretien

  Dit jaar zijn er in Duitsland al twee clubs failliet gegaan. Oorzaak? Nieuwe stadion! Ik vind ook dat VVV een nieuw stadion verdient. Maar, in tegenstelling tot de rest van Nederland, die wel bijna allemaal in een nieuw stadion, kan dat in Venlo niet.

 13. Animal

  Verbouwen naar deze tijd is ook goed. Failliet gaan door een nieuw stadion is slecht beleid. Net als te lang niet verbouwen of nieuw te bouwen dat is ook slecht beleid en het begon van het einde

 14. Nard

  HULDE aan trainer, staf én spelers!! Wat ’n prestatie van VVV! Dit klaarspelen met beperkte middelen is gewoon ”n geweldige team-prestatie. Ën vergeet niet, dit is gebeurd zonder échte topspelers, maar met hardwerkende voetballers die het voor elkaar opnamen. De fut is er helaas wat uit, maar wat wil je na bijna 30 “finales”. ??? De focus kan nu helemaal op het nieuwe seizoen in de Eredivisie, waarbij ik de staf veel succes en wijsheid toewens. Ik heb er vertrouwen in dat het huidige beleid wordt voortgezet en laat me graag verrassen door wat er uit de hoed getoverd gaat worden!! En héél prettig om te ervaren dat VVV pas met nieuws komt als het daar de tijd voor is. HUP HUP HUP VVV

 15. De Koel

  Zeker een fantastische prestatie van deze ploeg en technische staf. Dat had niemand van tevoren verwacht. Ik hoop alleen dat er nog een mooi slotakkoord komt. Dat zou het seizoen nog meer glans geven.

 16. chretien

  Ajax boft dat VVV, behalve Unnersta, het als een oefenpartijtje beschouwde. Morgen straftraining? Unnerstall heeft zich vanavond wel in de kijker gespeeld. Nu aan de pils….

 17. De Realist

  Ach….met (in principe) 7 verdedigers en 3 aanvallers en een keeper kun je ook niet veel verwachten. Ik had er ook niks van verwacht eigenlijk. Hopelijk kan VVV zich nog één keer volledig opladen voor de kraker tegen Roda. Mochten ze zelfs deze wedstrijd verliezen dan gaat het seizoen wel echt als een nachtkaars uit. Ik hoop uiteraard op een zinderende overwinning en dat er nog een mooi feestje gevierd wordt in het stadion.

 18. sultana

  Boeiuh dat we van Ajax verloren hebben dit is geen schande zeker in de Arena niet, vind het een top prestatie dat we ons rechtstreeks handhaven. Club met de laagste begroting, complimenten aan staf en spelers! Hoop wel dat ze zondag nog een keer alles willen geven en de 3 punten in Venlo blijven, forza VVV

Leave a Reply