Wed gratis zonder storting m.b.v onze nieuwe Partners

Nieuwe partners, nieuw voordeel. Venlonaren.net heeft met de websites WeddenBonus.com en Beste-Bookmakers.com twee nieuwe partners en jij kunt daar nu de vruchten van plukken! Beide websites voorzien jou van informatie omtrent online wedden op voetbal en met name het zo voordelig mogelijk online wedden. Voordelig wedden doe je onder andere door:

Gratis Wedden Zonder Storting
WeddenBonus.com geeft jou een overzicht van alle welkomstbonussen die bookmakers aan Nederlandse en Belgische wedders aanbieden. Eén soort welkomstbonus is de Gratis Wedden Zonder Storting Bonus. Bij je aanmelding krijg je simpelweg gratis wedtegoed cadeau. Kijk in de Gratis Wedden Sectie van WeddenBonus.com voor een overzicht van de bookmakers waar jij je gratis wedtegoed kunt ophalen. Vergeet daarnaast ook zeker niet alle andere aantrekkelijke (stortings)bonussen te bekijken in het Bookmaker Bonus Vergelijk.

Kies voor de Beste Bookmaker
Een andere manier om voordelig te wedden, is door te kiezen voor een goede bookmaker. Verschillende Nederlanders spelen nog altijd via de Toto, dit terwijl het wedaanbod en de quoteringen van hen relatief minder zijn ten opzichte van de andere bookmakers. De website Beste-Bookmakers.com geeft jou een exclusief overzicht van de Beste Bookmakers voor Nederlanders en Belgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om te zoeken op een bookmaker met de beste quoteringen, meeste promoties of bookmakers waarbij je kunt storten met iDeal.

Meer acties in de toekomst
Om een positieve bijdrage te leveren zullen onze nieuwe partners ook in de toekomst voordelen bieden aan de Venlonaren.net. Dit in de vorm van aantrekkelijke wedacties maar bijvoorbeeld ook door tickets weg te geven voor duels van VVV. Wij zijn dan ook verheugd om de samenwerking met hen aan te kondigen en willen hen danken voor hun bijdrage. Onze partners zijn op hun beurt ook trots om partner van Venlonaren.net te zijn en wensen VVV en de supporters veel succes in de strijd om de titel!

Leave a Reply