VVV-Venlo wint achter gesloten deuren van Roda JC

VVV-Venlo heeft vanmiddag een geheime oefenwedstrijd gespeeld tegen provinciegenoten van Roda JC. In stadion de Koel werd het 1-0 voor de Venlonaren. Sevinc stuurde Hunte in de 79e minuut goed weg met een op maat gesnede steekbal en die wist de keeper van Roda JC te verschalken: 1-0 en dat was ook de eindstand van het duel.

In de slotfase kreeg Roda JC nog een rode kaart toebedeeld na een harde tackle op een van onze mannen.

Beiden ploegen speelden niet in de beste opstellingen. VVV-Venlo koos ervoor om een aantal basiskrachten te laten rusten in verband met blessures en de belangrijke wedstrijden die eraan zitten te komen. Vito van Crooij was afwezig, de jonge aanvaller is deze week op pad met Oranje onder 20 en speelt vanmiddag een wedstrijd in Portugal. Hierdoor kon de technische staf veel wissel en jeugdspelers aan het werk zien tegen een kwalitatief goede tegenstander.

Aan de kant van de gasten waren er ook veel spelers van de jeugd/2e elftal, ongeveer de helft. Bij Roda deden onder andere Verbist, Van Duinen, Rutjes, Van Peppen, Juric en Griffith mee.

rjc2

Opstelling VVV-Venlo: Van Crooij; Bourdouxhe, Haagen, Korkmaz, en Westley; Gijzen, Sevinç en Tashima (Japanse jeugdspeler) (46. Fleuren); Paulissen, Hunte en Resida (72. Simmons)

2 Responses

  1. kiekoputspelke

    Oefenwedstrijd of niet….selectie aangevuld met jeugdspelers of niet….prima overwinning en hoe dan ook een goede oefenwedstrijd voor onze jongens !! Laten we wel wezen; veel jongens hebben minuten kunnen maken tegen een goede opponent (want ook Roda JC speelde met voldoende A-spelers) !!

    Lekker dat VVV weer eens verdedigend op de been is gebleven met een clean sheet en ook mooi dat Hunte gescoord heeft. Inmiddels heeft hij ook laten zien doelpunten te kunnen maken en hopelijk is hij straks in de play-offs nog een keer beslissend ??

    Verrassende naam die opduikt en ik vraag me af wat hier het idee achter is….

Leave a Reply