Wegen Röseler en VVV-Venlo scheiden

Dat meldt VVV-Venlo op hun website. Zij schrijven het volgende:

Centrale verdediger Nils Röseler verlaat na een periode van vier opeenvolgende seizoenen VVV-Venlo. De 28-jarige verdediger gaat op zoek naar een andere club. Röseler kwam in juli 2016 over van het Duitse Chemnitzer FC ( 3e Liga) en werd in dat zelfde seizoen meteen kampioen van de Jupiler League met de Venlose club. Hij speelde daarna drie seizoenen in de Eredivisie met de geelzwarten. Ook in seizoen 2012-2013 kwam Röseler al voor VVV uit. Toen kwam hij op huurbasis over van FC Twente. VVV-Venlo degradeerde dat seizoen naar de Jupiler League, maar die misstap maakte hij en zijn team vier seizoenen later dus weer goed.

Röseler miste maar weinig duels in de seizoenen dat hij voor de Venlonaren uitkwam. In totaal speelde de geboren Duitser 164 officiële duels in het geelzwart. Hij wist daarin vier keer het net te vinden en gaf vijf beslissende voorzetten.

Nils, bedankt voor wat je allemaal hebt betekend voor onze club. Heel veel succes met de volgende stap in je voetbalcarrière!

38 Responses

 1. kenfen

  Aan alles komt een eind, jammer maar we moeten verder. Aan Stan de moeilijke taak om een goede vervanger te vinden en liefst een die een aantal jaren meekan Een enorm belangrijke positie

 2. chretien

  Zo gaat dat, dus. Hij heeft een reeks van goede jaren achter de rug bij VVV, man ook zonder problemen en ligt goed in team en ook bij publiek. Hij is28, dus kan nog 4-5 jaren mee….. zijn beste jaren komen nog? Jammer, we gaan hem missen, eigenlijk begrijp ik het niet. Bij elke club zie je een paar spelers, die wil je perse houden. Röseler niet dus…. het ga hem goed, bedankt ook voor de mooietijd bij onze club. Jij was een sterkhouder…

  1. idderzienmeining

   Waar hij naartoe gaat zal me eerlijk gezegd jeuken.
   Hij is een jongen van FC Twente … die spelen Eredivisie … hebben een mooi stadion en prachtige supportersschare dus laat hem daar maar lekker naartoe gaan.

   Ik gun het hem in elk geval van harte al hoop ik vanuit VVV-Venlo perspectief dat hij naar het buitenland (Duitsland) verkast

 3. idderzienmeining

  Deze speler heeft – in tegenstelling tot Peter v. Ooijen – wel een nieuwe aanbieding gekregen. Helaas zal deze niet dusdanig goed zijn geweest voor Nils om er “ja” op te zeggen. Vermoedelijk zou hij er niet (veel) op vooruit gaan en wellicht zelfs hebben moeten inleveren ?

  Zijn keuze om dan te weigeren en kiezen voor een nieuw avontuur kan ik dan wel begrijpen.
  En al helemaal gezien de tijd die hij hier gespeeld heeft (tegenwoordig spelen spelers amper nog 4 seizoenen bij één en dezelfde club) plus zijn leeftijd is dit wellicht HET MOMENT om de overstap te gaan maken ?

  Hoe dan ook zullen we hem echt wel gaan missen want verdedigend stond hij tegen vrijwel elke spits zijn mannetje. En dan te bedenken dat hij daar – en dat bij een ploeg als VVV-Venlo – amper gele kaarten voor nodig had is éxtra knap !

  In balbezit was Nils Röseler geen hoogvlieger, sterker nog … zijn inspeelpass vooruit was nooit naar een middenvelder maar altijd lang naar de voorste linie.

  Als VVV-Venlo er in slaagt om een nieuwe CV aan te trekken die dit aspect van het spel beter beheerst dan worden we daar hopelijk beter van ?

  Maar goed: we laten ons maar weer eens verrassen door Stan Valckx.
  Vooralsnog heb ik er vertrouwen in … hij weet nu dat een speler als Schäfer niet meer de maatstaf mag zijn 😉

 4. supportertje

  Dat is een forse aderlating voor VVV. Dat hij vertrekt bij VVV dat is een echt verlies. En niet alleen als voetballer en CV. Ook als mens is hij een bijzonder persoon die ook de supporters ziet staan en de tijd nam om met de supporters te praten. Bijzonder jammer.

 5. Dit is wel echt een aderlating. Paste met zijn manier vsn spelen perfect bij VVV. Had goed overzicht, genoeg duelkracht en inzet en lag bovendien goed in de groep.
  Wordt lastig om voor hem een gelujkwaardige opvolger te vinden. Het enige wat beter kon waren zijn ballen van achteruit, al moet ik zeggen dat hij soms ook heel verrassend de bal over 40 meter op iemand zijn stropdas kon leggen…
  Heel veel succes met je verdere carriere Nils!

 6. lucien1978

  Ontzettend zonde , maar begrijpelijk dat Nils een andere uitdaging wil. Succes verder Nils. Ik hoop dat de versterkingen in het geruchtencircuit doorgaan. Op Arias na. Die is echt van KKD niveau en is hetzelfde type als Wright. Alleen langzamer. Voor de laatste 10 min ok.

  Kirschbaum
  Rutten – Gelmi – Kum- Schmitz
  Post – Linthorst – Neudecker
  Hupperts – spits ? – Hansson/Ngonge

  Stiekem hoop ik op nog 1 jaartje Yeboah en een transfervrije spits uit Duitsland.

  Misschien is Reza Ghoochanejad een goede eerste spits .

  Reserves:

  V Groot
  Verbong
  V Dijk
  Dekker
  Janssen
  Wright
  Roemer
  Arias

 7. Dond

  Ben het met de meeste punten wel met je eens.

  Echter zie ik ” op de bank ” ; Wright.
  Sorry voor die gast maar mag toch hopen dat VVV niet met hem verder gaat.

  Daarbij heb ik ook de indruk dat vvv aan het kijken is in de KKD.
  Bijvoorbeeld de interesse in Ngonge. Misschien loopt er ook nog wel een leuke aanvallende creatieve nr 10 rond.

  Wat betreft Hansson die zie ik ook wel graag komen.
  Dat is wat VVV toch al een tijdje mist. Buitenspelers met een actie en doelgericht.

  Wat betreft Arias – wat ik van hem gezien heb, en dat is niet zo heel veel geweest. Echter viel die me die momenten niet tegen. Echter als ik nu de reacties lees zijn de meeste niet zo blij met hem. Of in ieder geval niet als 1ste spits.

 8. Dond

  Zijn beide inzetbaar op diverse posities in de aanval.
  Aanvallende middenvelder:
  Francesco Antonucci ( al zie ik nu dat AZ ook al interesse heeft, lijkt me dus onhaalbaar)
  Rúben Rodrigues

  @Word;
  Heb je nog leuke nieuwtjes? Of is het even stilletjes..

  1. chretien

   Zo lang Pachonik niet weg is, dan staat er ook nog Dekker. Dus nu niet. Bovendien, denk ik, dat als Pachonik vertrekt, dat dan de weg vrij is voor Rutten? Wie het weet, mag het zeggen….

 9. Depor

  Wat voor een trieste opties heeft VVV voor de aanschaf van een seizoenskaart. Door deze waardeloze opties zullen veel supporters afhaken. Op deze manier zullen veel supporters nog afwachten. Net zo slim dus van onze club naar mijn mening. Andere clubs doen dit veel beter/slimmer, met meer respect naar de supporters.

  Waarom geen topic omtrent de seizoenskaarten? Ik ben benieuwd naar de andere meningen. Ps. ik ga zeker verlengen en wil de club steunen, maar ben bang dat velen dit niet zullen doen en liever andere opties hadden gezien. Zie bijvoorbeeld de mogelijkheden bij PSV.

  1. marco5932

   Idd ik ben het daar mee eens ik weet nog niet of ik voor deze opties kan kiezen ik heb normaal al ongeveer 20 jaar een seizoen kaart. + tegenwoordig ook nog 1 voor mijn zoon. Maar moet hier altijd wel wat voor sparen en ik ben nu wel aan het twijfelen of ik onder de voorwaarden/keuzes die er nu liggen. Wel ga verlengen. Want anders is het toch wel bijna 400 euro die ik goed voor andere dingen kan gebruiken. Ik wil best vvv steunen. Maar als ik de onzekerheid heb die er nu is of er dit jaar wel publiek mag komen. Is voor mij eigenlijk de keuze snel gemaakt. Liefst had ik een andere regeling gehad dat ik bv : 50% van de kaart betaal en mocht het zo zijn dat er toch meer dan 50%, van de wedstrijden gespeeld gaan worden dat ik dan bijbetaald. Iets in die richting.. Jammer is naar mijn idee niet helemaal de slimste optie die er nu is.
   Maargoed ik wacht het even af voorlopig. Wie weet uiteindelijk dat ik toch een nieuwe kaart koop maar waarschijnlijk ben ik dan wel mijn eigen plekje kwijt want ik zal wel zo lang mogelijk wachten..

  1. lucien1978

   Ik hoop niet op Arias . Die jongen is echt niet goed genoeg. Ook geen Muhren. Wel de topscoorder van de KKD divisie maar niet goed genoeg voor de eredivisie.

   Uit de KKD divisie vind ik de beste Kharchouch van Telstar.

   Verder is die Scandinavische spits van Heerenveen teruggestuurd. Ik ben even zijn naam kwijt. Een type Darfalou. Een harde werker . Weinig gescoord maar dat zat er wel meer in.

   1. lucien1978

    Odgaard dat is hem. Is weer terug bij zijn club in volgens mij Italië.

    Zal misschien huur zijn maar vond het echt een prima spits. Hij scoorde alleen weinig maar had wel erg veel pech. Ik zie in hem echt een sterke scorende spits .

    Verder in de KKD speelt Joël Zwarts. Die past ook perfect bij VVV. Nog zeer jong , ijzersterk en een neusje voor de goal. Volgens mij is er echter al belangstelling uit de eredivisie voor hem.

   2. Gerardus

    Dat is alleen geen type Darfalou, eerder Soriano. Daarnaast heeft hij een contract in Italië wat meer zal zijn dan hij bij VVV kan krijgen. Voor Zwarts geldt hetzelfde, VVV zal alleen maar transfervrije spelers halen deze zomer waarschijnlijk.

 10. OooLGooO

  VVV-Venlo heeft zich voor komend seizoen versterkt met Jafar Arias. De 24-jarige aanvaller komt over van FC Emmen, waar hij een aflopend contract had. De Limburgers maken de komst van de ’tropische verrassing’ middels een ludiek filmpje bekend.

  1. Dond

   Mario Engels ; leuke speler, zie ik graag komen.
   Jesper Verlaat ; Zou de 3/4 cv kunnen zijn.

   Echter verwacht ik dat Word zal bedoelen dat Sv Sandhausen de club is waar Roseler naar toe gaat??

   @Word
   Verder nog leuke nieuwtjes?
   Is er interesse in spelers uit de KKD? Denkend aan een aanvallende middenvelder bijvoorbeeld:
   – Francesco Antonucci
   – Ruben Rodrigues
   – Zian Flemming

 11. lucien1978

  Mario Engels verwacht ik niet. Die heeft nog een contract tot 2021. Hij is heel erg veel geblesseerd geweest en heeft hierom amper gespeeld. Blijkbaar is hij dat nu weer.

  Jesper Verlaat heeft nagenoeg niets gespeeld. Hij zou wel een welkome versterking zijn voor centraal achterin. Dan kunnen die mannen het uitvechten.

  Dat is een linker centrale verdediger wiens contract in juni van dit jaar afloopt.

  Hij zal neem ik aan wel mogen vertrekken.

Leave a Reply