Welkom op de vernieuwde website van Venlonaren

Welkom op de nieuwe website van Venlonaren.net. Na enkele dagen bloed, zweet en tranen is het dan eindelijk zover. De oude Joomla site is met succes getransformeerd naar een WordPress website. Hier en daar zullen we nog wat artikelen en pagina’s aan de site toevoegen. Het nieuwe systeem is een stuk sneller, gebruiksvriendelijker en de layout ziet er strakker uit.

Door het over gaan naar een nieuw CMS systeem was het niet mogelijk om de gebruikersaccounts van jullie mee over te nemen. Dit betekend dat iedereen zich opnieuw zal moeten registreren, wil je kunnen reageren op nieuwsberichten en pagina’s. Registreren en inloggen kan onderaan de site in de linker kolom.

Ook hebben wij alle pagina’s vernieuwd en de site overzichtelijker ingericht. Veel pagina’s zijn van extra informatie voorzien. Onder clubinfo staan een aantal interessante artikelen over de historie van VVV. Tevens kan men historische artikelen vinden onder het kopje: Uit de oude doos.

Mochten er nog vragen zijn of opmerkingen dan  horen wij dit graag. Contact opnemen met de redactie kan via de link onderaan de pagina in de linker kolom.

Wij wensen de bezoekers veel plezier op Venlonaren.net

Met sportieve groet,

Team Venlonaren.net

11 Responses

  1. Teletekstsupporter

    Ziet er mooi uit!

    Is er een mogelijkheid om het aantal nieuwsitems te “expanden” , 5 per pagina is een beetje weinig.

    Oja, een tikje meer geel mag er ook wel in. (kleurschema) lol

Leave a Reply