“Werder Bremen en VVV-Venlo in gesprek over Giakoumakis: 2 miljoen + bonussen”

Volgens verschillende Duitse en Griekse bronnen zijn VVV-Venlo en Werder Bremen in gesprek over de overgang van Georgios Giakoumakis naar de Duitse club die momenteel in de 2.Bundesliga speelt.

Sky Sports in Duitsland bericht het volgende: “Nach Sky Infos würde Werder am liebsten zwei Soforthilfe-Angreifer verpflichten. Eine Spur führt dabei in die Niederlande zu Zweitligist VVV Venlo. Deren griechischer Mittelstürmer Georgios Giakoumakis soll an die Weser wechseln.”

Er zou 2 miljoen euro op de tafel neergelegd gaan worden voor de Griekse spits, maar dit bedrag kan door bonussen nog oplopen. Hoe het verder zit zullen wij in de loop van vandaag en morgen hopelijk te weten komen.

Bron: https://sport.sky.de/fussball/artikel/transfer-news-werder-bremen-an-georgios-giakoumakis-interessiert/12382694/34942

63 Responses

 1. Venlooow

  Dat zou best mooi zijn maar ik zou er minimaal 3 miljoen + extra bonussen eruit proberen te slepen.
  Of dit zit de boel in werking zodat er zich nog andere clubs melden?

 2. Leonardus

  Voor dat bedrag lekker in Venlo houden. Die 2 miljoen verdien je zo weer terug bij promotie naar de eredivisie. Met Jako, een extra linksback en linksbuiten doe je zo mee voor promotie.

  1. chretien

   VVV heeft een liquiditeitsprobleem en dat moet NU worden opgelost. Anderzijds, ja 2 miljoen, dat wil zelfs Cambuur wel betalen. Niks tegen Cambuur, alleen maar aangeven dat hij veel meer waard is.

 3. RuiverCity

  Dan kan ik nu met hetzelfde argument komen als waarmee VVV en vele forumleden hier mee dwepen.
  Als hij naar Werder gaat en daar een zware blessure oploopt kun je fluiten naar de bonussen.

  2 miljoen is een lachertje…..

 4. jurgen

  Laat dit maar lekker nepnieuws zijn, een aantal competities zijn afgelopen weekend begonnen, binnen een dag of 10 zullen zich wel meer clubs melden bij VVV. Of dit is een bewussie van VVV, clubs de illusie geven dat je voor globaal 2 miljoen de topscorer van vorig seizoen kunt binnen hengelen. Stan zal het vandaag druk hebben met zijn mailbox lezen. Ik zeg minimaal 4 miljoen exclusief bonussen en dat moet gewoon te doen zijn, komt goed.

 5. SneltreinMusa

  Snappen mensen hier niet dat we hebben gegokt en verloren?

  Ik denk dat wanneer we Giakoumakis eerder hadden verkocht het meer had opgeleverd dan nu, en heb het idee dat we hem hebben gehouden en hebben gewacht op nog een beter bod, die blijf uit en nu zijn we tevreden met 2 mil+bonussen, zo bonus kan ook hoog uitvallen

  1. Grad

   Hoezo gegokt en verloren, weet je dan meer? Waren er dan geïnteresseerde clubs die meer wilde betalen? Let wel je hebt nog altijd te maken met 3, of zelfs 4 partijen die akkoord moeten gaan, VVV, Giakoumakis, geïnteresseerde club en mogenlijk ook nog de tussenpersoon/makelaar.

 6. Hakkentrik

  Met alle respect, maar Werder Bremen? Als die geinteresseerd zijn, dan moet hij toch naar betere clubs kunnen. Hoe zit het met de belangstelling van FC Basel? De clubs uit Engeland die interesse hadden? Southampton, Norwich? En twee miljoen is natuurlijk een appel en een ei, maar zo langzaam maar zeker begin ik er toch wel zenuwachtig over te worden…..ik verwacht toch wel uiterlijk deze week uitsluitsel. Ben benieuwd.

 7. Koelie

  2 miljoen meteen accepteren, meer ga je echt niet krijgen of er moet een club uit zandbak nog komen. Beetje zelfde prijs als Mlapa, maar we zijn geen eredivisieclub meer en nu zitten we met een teleurgestelde speler die al maanden weg wil.

  Ik verwacht dat Feyenoord ook nog wel een (lager) bod doet i.c.m. verhuur.

 8. aoje

  Ik begrijp dat Basel interesse heeft als hun doelpuntenmaker Cabral maar Italië mocht vetrekken. Daar hebben ze nog geen zekerheid of dat gebeurd dus dat is afwachten . Dat betekent ook afwachten voor Venlo. Weet niet of Basel daarom nog een evt optie is.

 9. helden

  Ik hoop niet dat het bedrag van 2 miljoen klopt… voor de topscoorder van de 6e à 7e competitie van Europa.

  Heb het even vergeleken met ex Eredivisie topscoorders die vergelijkbaar zijn.

  Björn Vleminckx – 23 goals – transfersom 3,3 miljoen
  Cyriel Dessers – 15 goals – transfersom 4 miljoen

  Natuurlijk zit VVV in een slechtere handelspositie maar als je er 26 maakt mag je tenminste het dubbele verwachten.

   1. helden

    Zeker. Maar gelukkig laat het leven zich nooit voorspellen.

    M.a.w.: VVV zou minimaal 3,5 miljoen eruit kunnen slepen als je kijkt naar de historie.

 10. 2 miljoen + evt bonus? Zeker aan de lage kant…
  Misschien schudt dit andere clubs wakker die bereid zijn meer te betalen, maar zekerheden heb je niet in deze situatie. Het blijft koffiedik kijken of je er verstandig aan doet om nog evt 2 speelrondes te wachten en hem vlak voor het eind van de transferperiode voor meer te verkopen als er bij clubs paniek uitbreekt omdat de resultaten tegenvallen…

 11. kenfen

  Bremen wil snel weer terug naar het hoogste niveau en zal heus wel meer willen betalen dan die 2 miljoen dit bedrag is een schot voor de boeg om te kijken hoe VVV reageert niet accepteren bovendien lijkt me dit geen geweldige vervolgstap voor de speler zelf. Die zal wel een hoger niveau ambiëren

 12. piehen

  Zo juist bericht in de Limburger gelezen dat Marco Bogers heeft bevestigd dat werden Bremen serieus belangstelling heeft voor Gako , maar dat er ook nog 2 Spaanse clubs en een Franse club belangstelling hebben .
  Dus wie bied het meest , maar Gako heeft natuurlijk ook de beslissings bevoegdheid ik denk dat dit heel erg mee weegt.
  En of hij rond komt met betreffende club.
  Hij heeft altijd gezegd dat hij het liefst in Nederland blijft , Engeland wilde hij eigenlijk niet heen .
  Dus de Engelse clubs vielen al af. Hoop op een hoger bedrag dan 2 miljoen want dat is maar een schijntje .
  Als Feyenoord dan nog geen 2 miljoen op tafel kan leggen is het wel erg slecht gesteld met deze club.

  1. Volgens mij de ideale spits voor Feyenoord, ik denk dat hij dat zelf ook graag zou willen, maar Feyenoord heeft zoals bekend geen geld,… En kan hij het niveau aan?
   Ik denk het wel, maar als je geen geld hebt, blijft het wel een heel grote gok natuurlijk…

 13. bear664

  Gauw inpakken en een strikje erom.
  Natuurlijk had hij meer opgebracht als hij in de winterstop verkocht zou zijn.
  Na de winterstop heeft hij echter niks meer gebracht.
  Clubs zitten niet te wachten op een nieuwe eendagsvlieg, zoals Bjorn Vleminck, Wilfried Bony of Afonso Alves.

  1. Jacko

   Na de winterstop niks meer gebracht? Officieel scoorde hij 16 van de 26 goals na de winter… lijkt me dan ook een beetje vreemd om dat weg te schilderen als niks meer gebracht.

   1. bear664

    Je hebt gelijk @Jacko … wat doelpunten betreft na de winterstop …
    De kans dat het een eendagsvlieg is, is echter erg groot …
    In de 8 seizoenen voor VVV scoorde hij 23 keer …

   1. bear664

    Resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst … en omdat Giakoumakis voor VVV ook al nauwelijks scoorde is de kans statistisch gezien groter dat het op een teleurstelling uitloopt als andersom …

  2. RuiverCity

   Hoe weet bear664 dat Giakoumakis een eendagsvlieg is?
   Wel vreemd dat Giakoumakis ineens weer meetraint. Is daar geen kans op blessures? VVV handelt wel heel erg vreemd in deze situatie.

   1. kuebke

    Ik denk dat hij zaterdag mee doet tegen Almere anders halen ze alweer geen 3 punten.

 14. twiggy11

  Ze kunnen hem beter duur verhuren mocht dat geen succes zijn kan je hem zelf weer gebruiken in het nieuwe seizoen. Ideaal voor een club als feyenoord.
  2 miljoen vind ik wat weinig als hij geblesseerd raakt krijg je ook geen bonussen.

 15. zuid1

  Baer heb je vorig jaar überhaupt VVV zien spelen? Dat was het slechts VVV in jaren als je dan als spits zoveel weet te scoren ben je gewoon een topper. Ongelooflijk dat mensen hier twijfelen aan de kwaliteiten van deze man. Kreeg nauwelijks bruikbare ballen en dan 26x scoren is gewoon een top prestatie.

   1. Grad

    Uit je reacties valt op te maken, dat je slecht op de hoogte bent van de gescoorde doelpunten van Giakoumakis. Om je toch een stukje wijzer te maken van de 29 doelpunten, die hij in de competitie en beker scoorde waren 8 penalty’s die hij benutte.
    En van de 700.000,- per jaar wil verdienen lijkt me uit de lucht gegrepen.

   2. zuid1

    Haha Bear. Ja er zaten penalty’s bij. Maar denk ook meteen even terug aan de goals tegen Emmen en Zwolle met buitenkant rechts in een lob over de keeper. De 2x 4!! doelpunten tegen ADO en Vitesse het belangrijke doelpunt tegen Willem 2 en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het is eigenlijk van de gekke dat hier een discussie gevoerd wordt over Giakoumakis. Deze man heeft gewoon een wereldprestatie geleverd en is net als Honda once in a life time voor een club als VVV.

 16. Ierdereen het interview gezien van Giakoumakis op de site van VVV?
  Wat een sympathieke gast blijft het toch…. En welke club het gaat worden hoeft dus niet per se per 1 sept bekend te zijn omdat er na die die periode nog een aantal transferwindows van competities doorlopen waar hij ook best graag zou willen spelen…
  Hij heeft een aantal aanbiedingen op zak, maar als ik het goed beluister zit daar voor hem nog niet DE aanbieding bij waar hij gelijk voor zou gaan…

  1. Real VVV

   Hij komt inderdaad over als een sympathieke gast. Hij komt goed uit zijn woorden en blijft heel correct in zijn woordkeuze. Dat terwijl hij zelf toch ook wel gehoopt zou hebben dat alles eerder rond zou komen. Er zijn er genoeg die dan met een chagrijnig gezicht zo’n interview gaan geven. Prima gedaan. Ook goed trouwens van VVV dat ze zo’n gesprekje posten.

   1. Zeker een mooie club, en wrsch. voor VVV ook lucratief. Maar in de onderste regionen van de Schotse divisie lopen natuurlijk wel centrale verdedigers rond waar Roel Janssen nog een puntje aan kan zuigen, dus de kans op het oplopen van blessures is zeer groot voor Giakoumakis.

 17. RuiverCity

  Werder Bremen heeft vanmiddag weer een middenvelder aan SC Freiburg verkocht. Fans zijn woedend dat er geen versterkingen komen en men vreest zelfs degradatie naar de 3. Bundesliga. Dus Werder zal maar al te graag geld in Giakoumakis willen steken.

  Tevens gaat Nils Röseler van SV Sandhausen naar FC Ingolstadt.

 18. zuid1

  Volgens de Limburger heeft Celtic 3 miljoen geboden, hebben ook een Griekse trainer en is natuurlijk een mooie club in een competitie waar die wel in kan renderen.

  1. Ievel Knievel

   Het zou mooi zijn als VVV (bij meerdere bieders) de prijs kan opdrijven naar 3,5 miljoen/ 4 miljoen.

   Dat komt nog in de buurt van de 5-8 miljoen. Als men dat had willen hebben had VVV niet moeten degraderen. Dat is een pijnlijke consequentie. Echter veranderen we daar nu niets meer aan.

   3,5-4 miljoen is in dat geval acceptabel. Als het tenminste niet weer aan de verkeerde zaken uitgegeven gaat worden (lijkt me slim om een deel altijd achter de hand te houden m.b.t. je financiële positie op de lange termijn en dus niet meteen weer uit gaat geven).

   Schotse competitie lijkt me top voor Gio. Ze hebben daar eerdere goede ervaringen met spitsen uit de NL-competitie. Daarnaast speel je bij Celtic echt bij een grote club, speel je ieder jaar of Chiampions League (iig voorronde) of Europees en wordt je erg vaak landskampioen.

   1. Goodie

    Celtic zou 3 mln hebben geboden volgens The Scottish Sun. Maar ik geloof dat dit in Ponden is, wat gelijk staat aan zo’n 3,5 mln euro.

   2. supportertje

    Denk niet dat het totale bedrag naar VVV zal gaan. Word er net op attent gemaakt dat een deel naar de investeerders zal gaan die VVV in de winterstop hebben geholpen. Mijn voetbal maten hebben net laten zien dat Giakoumakis bij Werder Bremen op bezoek was.

 19. RuiverCity

  3,5 miljoen euro plus nog bonussen zou een prima bod zijn. Hopelijk kan vvv dan nog zeker 3/4 spelers halen die elders buiten de boot vallen, want de spoeling is wel heel erg dun.

 20. goalkiller

  hopelijk kunnen ze een leuk bedrag tussen de 3-5miljoen eruit halen. Dan met alle kosten eraf die noodzakelijk zijn blijft er hopelijk wat over om de selectie te versterken, zodat na wedstrijd 10 vvv op volle sterkte een aanval kan doen op de top 8.

  Ondertussen hopen dat er nog interessante sponsordeals uit de Tradeport club komen die VVV een fllinke boost kunnen geven. Zet hem op Marco en RVC, jullie kunnen het!

 21. jurgen

  Het zal wel Bremen worden voor Gia, mocht dat het geval zijn, wens ik hem veel s6. Ik blijf het een gemiste kans vinden van AZ, je zag het tegen RKC en gisteren ook tegen Celtic, hij zou daar met zijn rendement (geen garantie natuurlijk) zo het verschil kunnen maken en je kunt hem dus ophalen voor 4 miljoen. AZ speelt dominant voetbal en naar mijn mening rendeert Gia hier het beste bij. Treft hij ook nog eens een Griekse maat van hem, wat de sfeer ten goede komt en mogelijk nog uitbetaald wordt in meer doelpunten.
  Kan nog wel een aantal punten aandragen, maarja AZ wil schijnbaar niet, hoop het beste voor Gia en we blijven het volgen.

  1. supportertje

   Jurgen, kan het wel eens zijn met jouw gedachtegang. Echter bij VVV had de komst van twee extra Griekse huurspelers niet het gewenste effect. Wat wij wel hoopten natuurlijk, en dachten dat dit een extra stimulans zou zijn voor Giakoumakis. Helaas is dit niet uitgekomen.

  2. ponnie veag oet de pan

   Idd.. az mist hier een geweldige kans want ze hebben de knaken ervoor.. giako heeft zich al bewezen in de ere en ik denk dat ie geen 1 dags vlieg is.. garantie voor 20 doelpunten. Az zou stom zijn hem niet te halen

 22. FC VVV03

  Doorverkoop percentage voor iemand van zijn leeftijd die 1 seizoen gevlamd heeft is risicovol , maar wie weet pakt het goed uit. 2.5 is wel erg magertjes als dit waar is.

  1. ponnie veag oet de pan

   Nog 1 zo’n seizoen maar dan bij celtic en hij gaat voor 20 miljoen naar een premier league club.. als je daar dan nog eens 25% van kan pakken, waarom niet.. de schotse competitie is niet meer of minder dan de nederlandse..

 23. pierre

  The Scottisch Sun meldt dat Celtic geen overeenstemming met VVV heeft bereikt.
  Dus alle verhalen over een overgang naar Celtic zijn voorbarig.
  Er wordt wel gesproken over een bod van 3 miljoen pond dat gedaan zou zijn.
  Dus Werder Bremen is nog steeds niet kansloos.
  Waarom geen spelers uit het tweede elftal van Werder in de transfer betrekken.
  Zij hebben zeker nog jonge spelers die een versterking voor VVV zouden zijn.
  Dan zou een transfersom van 2 miljoen euro met een doorverkoop percentage wel een goed deal kunnen zijn.
  Ik laat mij verrassen!

 24. supportertje

  Denk dat de Schotten wel echte interesse hebben gezien wat er in de Scottisch Sun geschreven word. Zeker als er persoonlijk met hem is gesproken.

  Celtic boss Ange Postecoglou has also directly spoken to Giakoumakis.

  The Celtic boss hopes to persuade him Parkhead is his best transfer option with interest growing.

  1. helden

   Ik hoop het… kunnen we weer vooruit kijken en ons bezig houden met versterkingen.

   Hoop ook voor Jako zelf dat hij iedereen wederom weet te verrassen en er +15 inschiet bij Celtic.

Leave a Reply