West Ham United wilt samenwerken met VVV

In de Dagblad de Limburger van vandaag staat een artikel over een mogelijke samenwerking tussen West Ham United en VVV-Venlo. West Ham United heeft contact gezocht met de Venlonaren om naar mogelijkheden te kijken voor een eventuele samenwerking op het gebied van de jeugdopleiding. Dinsdag vond het eerste gesprek plaats tussen de Venlonaren en Engelsen uit Londen.

Opvallend is de vermeende exclusiviteit van de interesse, dit wordt benadrukt door Terry Westley, hoofd opleidingen van West Ham:  “We zijn op zoek naar clubs in Europa die met ons willen samenwerken in de breedste zin van het woord. VVV is de enige club uit Nederland die we benaderd hebben”
Bij een overeenkomst hopen zij in de toekomst enkele spelers te stallen bij de Venlose club. Daarmee willen ze beginnen met Sam Westley, een speler uit het tweede elftal van West Ham.

The Hammers staan bekend om hun goede jeugdopleiding in Engeland en zijn een erg grote club. De club heeft onder meer de FA Cup, de Community Shield en de Europacup II gewonnen in het verleden. Verder bracht het beroemde Engelse voetballers voort zoals: Geoff Hurst, Bobby Moore, Jermaine Defoe, Frank Lampard, Rio Ferdinand en Michael Carrick. Zij zijn allen afkomstig uit de jeugdopleiding van West Ham United. Momenteel speelt West Ham United in de Premier League.

Bron: Dagblad de Limburger
Foto via Voetbalspot.be

13 Responses

 1. Ben

  Ik begrijp het best. Iedereen wil met ons samenwerken. Is dus niet anders dan logisch. Net zoals Japanse clubs, clubs uit Nigeria, Portugal? Recentelijk heeft zich daar Gladbach aan de lange rij toegevoegd. Ja, ik zie het wel zitten, laat maar aanrukken die talenten die bij ons moeten gaan rijpen. FORZA VVV!
  P.S.: Is Sam de zoon van Terry?

 2. Meuske

  Dat West Ham VVV heeft benaderd is wel een goed teken maar het is maar afwachten, ik vind het in ieder geval goed nieuws. Klinkt beter dan Fc cortiba of wat dan ook.

 3. Meuske

  Alleen te hopen dat de spelers kunnen aarden in ons landje want met Elito is het ook uitgelopen op een teleurstelling. VVV moet deze jongens goed begeleiden en wegwijs maken want als een jonge jongen zich niet op zijn gemak voelt zal het talent er echt niet uitkomen. Kunnen we misschien ook een keer naar West Ham om daar te kijken voor een vrienden prijsje. Forza VVV en de toekomst

  1. Goede vraag waar wij op dit moment geen antwoord op kunnen geven. We moeten eerst maar eens even afwachten of de hele samenwerking wel doorgaat. Volgens mij staat het momenteel nog in de kinderschoenen en is er nog niets beslist. Wel een goed teken voor VVV dat een PL contact zoekt met onze club.

   1. Goodie

    Als de samenwerking doorgaat denk ik dat we hier meer aan hebben dan aan al die andere ‘samenwerkingen’. Hier wordt direct een speler voorgesteld die er kunnen huren, vraag me alleen af waarop WHU denkt er op vooruit te gaan.

 4. binky

  boogers en bongaertz geen gezeik
  meteen toehappen met zo’n aanbieding
  jullie kunnen niet zomaar eisen stellen
  anders lopen die engelse ook weer weg
  en lopen jullie (VVV) er weer achteraan

 5. festina lente

  is ook verdediger. wordt selectie ook breder.is dus ook wenselijk. zoals eerder vermeld is opvang wel belangrijk. een overgang van londen naar venlo is niet gering voor jonge speler

 6. Meuske

  Denk dat Hay hier wel het laatste woord over heeft dus ik hoop dat hij hier positief tegenover staat want dit zou wel eens wat kunnen worden naar mijn mening. Snel om de tafel met die gasten en kijken wat ze precies willen. Kom op Hay dit is misschien wat we op dit moment goed kunnen gebruiken.

Leave a Reply