Wie is de beste speler tegen Almere City FC?

VVV-Venlo speelt aankomende dinsdag de volgende wedstrijd. Namelijk de beker wedstrijd tegen FC Eindhoven. Hierdoor hebben we besloten de Venlonaren speler van de week vervroegen en verkorten. Jullie kunnen vanaf nu tot en met dinsdagavond 20.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de wedstrijd van Almere City FC.

Vorige week kozen jullie voor Danny Wintjens als Venlonaren speler van de week.  In het verleden werd er heel erg getwijfeld aan Danny Wintjens of hij wel goed genoeg was voor VVV-Venlo. Nadat  Niki Mäenpää een rode kaart pakte stond Danny er vanaf minuut klaar. Met geweldige reddingen hielp hij VVV vorige week tegen MVV aan een punt.  Danny wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met dinsdagavond 20.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”22″]

2 Responses

Leave a Reply