Wie is de beste speler tijdens de Bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven?

VVV-Venlo speelde 2 wedstrijden kort achter elkaar en aankomende vrijdag staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Namelijk de competitiewedstrijd tegen Almere, de beker wedstrijd tegen FC Eindhoven en de competitie wedstrijd tegen FC Eindhoven. Hierdoor is de Venlonaren speler van de week wat korter dan normaal. Jullie kunnen vanaf nu tot en met vrijdagmiddag 14.00 uur kiezen voor de beste speler van de week tijdens de KNVB Bekerwedstrijd van FC Eindhoven.

Afgelopen weekend kozen jullie voor Melvin Platje als Venlonaren speler van de week. Melvin kwam na de sluiting van de transfermarkt als een verrassing naar VVV. Hij werd gehaald als echte goalgetter en als opvolger van Uche Nwofor. In de wedstrijd tegen MVV moest Melvin nog even wennen. Maar tijdens zijn eerste thuiswedstrijd tegen Almere City FC liet hij meteen zien waarvoor hij is gehaald. Hij scoorde 2 doelpunten en was heel belangrijk voor het team. Door zijn 2 doelpunten won VVV de wedstrijd met 3-2. Melvin wordt door het winnen van Venlonaren speler van de week genomineerd voor de speler van de maand.

Wat houdt de speler van week nou precies in? De speler met de meeste stemmen is speler van de week. De speler van de week wordt vervolgens genomineerd voor de speler van de maand award. Na elke maand zijn er meerdere spelers die kans maken om speler van de maand te worden. Ook hier hebben onze volgers een stem in. De speler van de maand zullen wij een presentje geven en op de foto zetten.

Deze week mogen jullie wederom stemmen op de beste speler van de week! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagmiddag 14.00 uur. Je mag elke week op 1 speler stemmen. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

Wie is volgens jullie de beste speler van VVV deze week?

[poll id=”23″]

https://www.facebook.com/venlonaren/photos/a.213551768667780.53271.203381336351490/802310749791876/?type=1&theater

Leave a Reply