Wie is de beste speler van de maand februari?

De maand februari is alweer voorbij en hierdoor is het weer tijd om een speler van de maand te kiezen. VVV speelde deze maand maar 5 wedstrijden. Zo speelde VVV tegen FC Oss, Almere City FC, De Graafschap, Roda JC en Achilles’29. Voor de wedstrijd van Achilles’29 hebben we er voor gekozen om geen beste speler te kiezen.

VVV-Venlo deed in de maand januari en februari goede zaken en verloor maar 1 wedstrijd. Namelijk de wedstrijd tegen Roda JC werd met 2-1 verloren en hierdoor eindigde de ongeslagen reeks voor de mannen van Maurice Steijn. Maar de ploeg beloonde zichzelf niet door het gelijke spel tegen Achilles’29. Een drama voor de club, de supporters en natuurlijk de spelers. De periodetitel werd helaas verspeeld. Maar ook de stand op de ranglijst is nog altijd niet al te best, de Venlonaren staan op de 10de plek in de Jupiler League. Een kater, het mislopen van de periodetitel deed pijn. Maar wij hopen dat de spelers de draad weer oppakken en verder gaan waar we waren gebleven en dat is de Play Offs halen.

Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 3 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand januari zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen. De speler van de maand krijgt een mooie bos bloemen van NR1 BLOEMENGIGANT!

Deze week mogen jullie stemmen op de beste speler van de maand! Je kunt een stem uitbrengen tot en met vrijdagavond 20.00 uur. Voor meer info over de speler van de week klik hier.

De genomineerde
Kies voor de speler die volgens jou het beste heeft gepresteerd deze maand!

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 26
Postje

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 27
platje2

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 28
Vito

VENLONAREN SPELER VAN DE WEEK 29
prom

[poll id=”50″]

Leave a Reply