WIE IS DE BESTE SPELER VAN DE MAAND OKTOBER?

De maand oktober is alweer bijna voorbij en hierdoor is het weer tijd om een speler van de maand te kiezen. VVV begon deze maand goed met een overwinning op Helmond Sport maar een week later werd er jammer genoeg verloren tegen Sparta Rotterdam. Ook tegen RKC kon VVV helaas geen kansen creëren en deze wedstrijd eindigde in een bloedeloos gelijkspel. Afgelopen week tegen MVV speelde VVV weer een stuk beter. Wij hopen dat de selectie deze lijn door kan trekken.

Deze maand 3 spelers die genomineerd zijn. Dit komt doordat Vito van Crooy deze maand 2 keer speler van de week werd.

Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 3 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand oktober zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen. De speler van de maand krijgt een mooie bos bloemen van NR1 BLOEMENGIGANT!

Je kunt tot dinsdagmiddag 15.00 uur stemmen op de beste speler van deze maand. De winnaar maken we woensdag bekend!

Winnaar week 10:
Vito van Crooy 
speelde tegen Helmond Sport verrassend op de nummer 10 positie en deed dit naar behoren. Zo goed dat jullie hem kozen als speler van de week. De 18-jarige Venlonaar speelde een geweldige eerste helft, bracht balans op het middenveld en bracht de spitsen in stelling.
Vito

Winnaar week 11:
Niki Mäenpää 
Afgelopen week speelde VVV tegen Sparta en Niki was wederom zeer belangrijk voor het team. Sparta stormde de eerste 10 minuten op Venlose doel. Niki onderscheidde zich door een aantal knappe reddingen te maken. Bij het tegendoelpunt kon hij niets meer uitrichten.
Niki

Winnaar week 12:
Niels Fleuren
Het was een matige wedstrijd tegen RKC Waalwijk maar toch hebben jullie gekozen voor 2 uitblinkers. Niels Fleuren en Niki Mäenpää. Tussen de nummers 1 & 2 zit maar een stem verschil. Niels is de gelukkig winnaar geworden. Het is voor Niels de eerste keer dat hij wordt gekozen als Venlonaren speler van de week. Hij was er al een aantal keer heel dichtbij maar nu is het eindelijk zover. Afgelopen week speelde VVV tegen RKC en Niels was zeer aanwezig. Hij verdedigde goed en maakte een aantal rushes naar voor waar een aantal goede voorzetten uitkwamen.
Nelus

Winnaar week 13:
Vito van Crooy.
In week 13 kozen jullie wederom voor Vito als speler van de week. Na een klein dipje speelde Vito weer een goede wedstrijd. Hij maakte zijn eerste officiële treffer voor VVV en had een groot aandeel in de bekerwinst op MVV.
Vito

Wie van deze 4 spelers van VVV verdiend het meeste de Venlonaren speler van de maand award?

[poll id=”30″]