Wie is de beste speler van de maand september?

De maand september is alweer bijna voorbij en hierdoor is het weer tijd om een speler van de maand te kiezen. De maand september was niet bepaald de beste maand voor VVV-Venlo. Zo werd de eerste wedstrijd tegen MVV met 0-0 gelijk gespeeld. De tweede wedstrijd tegen Almere City FC was niet de beste wedstrijd maar er werd wel overtuigend gewonnen. De Bekerwedstrijd tegen FC Eindhoven was een van de mindere VVV wedstrijden maar door middel van strafschoppen wist VVV zich wel te plaatsen voor de volgende ronde. De laatste wedstrijd van deze maand was de uitwedstrijd tegen FC Eindhoven. Dit is een wedstrijd om snel te vergeten. Laten we hopen dat VVV in een dip zat en het deze maand weer gaat recht trekken.

Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 4 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand september zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen.

Deze maand hadden we 3 speelrondes en 1 bekerwedstrijd. Dit zijn de genomineerde spelers. Je kunt tot woensdagavond 22.00 uur stemmen op de beste speler van deze maand.

Winnaar week 6:
Danny Wintjens
hij speelde in plaats voor de geschorste Niki Mäenpää. Hij deed dit geweldig en door zijn goede optreden wist VVV de 0 te houden.
wintje

Winnaar week 7:
Melvin Platje, tegen MVV moest hij nog even wennen aan het spel van VVV. Maar tegen Almere City FC liet hij meteen zien hoe dodelijk hij is in de 16. Met 2 doelpunten werd hij matchwinnaar en sleepte hij de 3 punten binnen.
platje2

Winnaar week 8:
Niki Mäenpää,
keerde terug na 2 wedstrijden schorsing en liet in de KNVB Bekerwedstrijd liet hij wederom zien hoe belangrijk hij wel niet is voor VVV-Venlo. Hij had super reddingen en hielp VVV met een gelijkspel. Niki werd al 3 keer Speler van de week en afgelopen maand was hij de eerste speler die ooit Venlonaren speler van de maand werd. Wordt hij het deze maand ook?
Niki

Winnaar week 9:
Robin Buwalda
, sinds dat hij bij VVV-Venlo speelt is hij een vaste waarde achterin. Hij laat wekelijks zien hoe goed hij is. Hij speelt nu ongeveer 4 weken bij VVV-Venlo en eindigde 4 keer in de top 3 van de speler van de week. Hij werd eindelijk gekozen als de beste speler tegen FC Eindhoven.
buwalda2

Wie van deze 4 spelers van VVV verdiend het meeste de Venlonaren speler van de maand award?

[poll id=”25″]

Leave a Reply