Wie is de beste speler van de maand?

De maand augustus is voorbij gevlogen. VVV-Venlo kent een goede start van de competitie maar liep afgelopen week tegen een domper aan. Wekelijks kiezen jullie de beste speler van VVV-Venlo. Deze spelers worden genomineerd voor de Venlonaren speler van de maand. De 5 genomineerde VVV spelers die kans maken op de Venlonaren speler van de maand augustus zijn bekend. Het is dus tijd om de beste speler van de maand te kiezen.

Deze maand hadden we 5 speelrondes en 4 winnaars. Niki Mäenpää werd namelijk 2 weken achter elkaar Venlonaren speler van de week (week 2&3). Dit zijn de genomineerde spelers. Je kunt tot zondagavond 22.00 uur stemmen op de beste speler van deze maand.

Winnaar week 1:
Dyon Gijzen,
hij werd matchwinnaar door de enige goal tegen Jong FC Twente en speelde een zeer goede wedstrijd. Hij werd door jullie gekozen als beste speler van week 1.
Gijzje

Winnaar week 2:
Niki Mäenpää
Hij was in de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch beslissend door een penalty te stoppen van Barry Maguire. Hij werd door jullie gekozen als beste speler van week 2.
Niki

Winnaar week 3:
Niki Mäenpää
Nadat VVV teruggedrongen werd door De Graafschap was hij het die de punten voor VVV redde. Hij werd door jullie gekozen als beste speler van week 3.
Niki

Winnaar week 4:
Aziz Khalouta 
Aziz pakte voor de tweede week op rij, 3 belangrijke punten voor VVV-Venlo. Vorige week scoorde hij de 1-0 tegen De Graafschap en tegen FC Oss scoorde hij in de allerlaatste minuut de 2-3 waardoor Aziz wederom de matchwinnaar werd. Hij werd door jullie gekozen als beste speler van week 4.
Kloet

Winnaar week 5:
Danny Post
De wedstrijd was een nachtmerrie voor alle supporters en de club VVV. Maar Danny sleepte het team mee en speelde een goede pot voetbal. Met 9 man was VVV niet veel zwakker dan FC Emmen. Hij werd door jullie gekozen als beste speler van week 5.
Postje

Wie van deze 4 spelers van VVV verdiend het meeste de Venlonaren speler van de maand award?
[poll id=”20″]

1 Response

Leave a Reply